Şimdi Ara

THE BİG LEBOWSKİ , 21.15'TE , TNT'DE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

quote:

Coen Kardeşler’in yazdığı ve Joel Coen’in yönettiği bir kara komedi… Jeffrey, "Dude" Lebowski (Jeff Bridges), iki gangster evine zorla girip zarar verinceye kadar şehirde başka bir Jeffrey Lebowski olduğunun farkında bile değildir. Tembel Dude, evine verilen zararı tazmin etmek amacı ile adaşının izini sürer. Kendisi ile karıştırılan kişi milyoner Lebowski (David Huddlestone) olduğunu öğrenir ve yardım ister. Karısı kaçırılmış olan Lebowski, Dude’dan bu işle ilgilenmesini ister. Arkadaşı Walter’ı da (John Goodman) yanına alıp işe koyulan Dude’a göre iş basittir istenen fidyeyi gereken yere bırakacaktır ama işler Dude’un düşündüğü kadar kolay olmaz
    İmdb : 8.2 , Top 250: #154.

İzlemedim ama , gelmiş geçmiş en iyi komedi filmlerinden denir hep.İzlemeyenler izlesin 21.15'te TNT'de.

• Up 15 dk kaldı
  • üthiş film izlemeyenler izlesin. gerçi oldu baya başlayalı ama edinin bi yerden izleyin.
  • Zevkler farklıdır, saygı duymakla birlikte ben izlediğimde beğenmemiştim. "Gelmiş geçmiş en iyi komedi filmlerinden biri" şeklindeki yorumları filmi izlemeden önce bende okumuş ve ona inanarak seyretmiştim. Fakat Sadece tebessüm ettiren bir iki sahnesi vardı ancak.
  • Bende sana gelmez dicektim dostum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Bende sana gelmez dicektim dostum....

Seyeredeli bir sene kadar olmuştur. Bak mesajımda bir iki tebessüm ettiren sahne demişim ya, şimdi düşününce onlarda aklımda kalmamış. Anla yani ne kadar etkilemiş beni...

Fakat tabi yanlış anlaşılmasın. Çok kötü film değil. Hani puan ver deseler 7/10 veririm heralde.
  • Çok hoşuma gitmişti keyif almıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.