Şimdi Ara

The Blacklist (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.037
Cevap
35
Favori
57.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümün yayınlandığı gün koymuştum ben o fotoları. Tek onlar değil ayrıntıyı yakalayan

Türk elçinin cebinden aldıkları telefon Jailbreak'li ve Türkçe idi. Müthiş bir detaydı. Tebrik etmek lazım.

Edit: Bu da mesajım ;

quote:

Arkadaşlar şimdi E06'yı izliyordum ve şöyle bir şey dikkatimi çekti. Bu adam neden Türkçe telefon kullanıyor ?
    The Blacklist

Bölüm daha bitmedi ama dikkatimi çekti. Bir de heralde Jailbreak yapmış bu nasıl ana menü ?
    The Blacklist

Edit: 2 dakika bekleseymişim alıyormuşum cevabı
    adam Türk'müş
    . Ama 2. soru cevapsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plesac -- 16 Şubat 2014; 3:11:40 >

• Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    24 Şubattı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

24 Şubattı sanırım.

Tamam hocam sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ilk sezon kaç bölüm
  • Yeni bölüm 24 Şubat'ta.

4 haftalık ara verdiği için bir güncelleyeyim dedim. Herkes unutmuş belli ki.

• istanbulu iran gibi göstermeleri dışında güzel bölümdü. ama acayip kıl oldum oraya
  • Aynen, İstanbul bu kadar rezil gösterilebilirdi.
  • Sen buna istanbul demişsin ama bu bildiğin hindistan baharat pazarı

• Bu senenin vasatın üstünde dizilerinden. İzlemeyenlerin bir şans vermesini tavsiye ederim.

• Güzel bölümdü. Reddington'ın umursamazlığı ve konu değiştirmeleri mükemmel.
  • her filmde öyle zaten
  • İyiydi. Red niye karıyı oradan çıkarttı onu anlamadım.
  • Bence dizi gayet sürükleyici.
    bölüm 6 da bu otel odasında sarışının öldürdüğü adamın telefonu türkçe farkeden bir ben miyim?The BlacklistThe Blacklist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pissacore -- 1 Mart 2014; 10:47:30 >

• Bu ne biçim İstanbul,bildiğin Hindistan,İran gibi gösterilmiş.Ayrıca bölümü beğenmedim pek,sıkıcıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pissacore

Bence dizi gayet sürükleyici.
    bölüm 6 da bu otel odasında sarışının öldürdüğü adamın telefonu türkçe farkeden bir ben miyim?The BlacklistThe Blacklist

Beşinci kişisin kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Bu ne biçim İstanbul,bildiğin Hindistan,İran gibi gösterilmiş.Ayrıca bölümü beğenmedim pek,sıkıcıydı.

aynen son bölüme bende uyuz oldum
  • Harbiden istanbul bir ilginçti insanlar bile bizim insanımız değildi.Zaten buraya gelip çektiklerini sanmıyorum orada bir set kurup çekmişlerdir.

Abi şu adamın yakasından
    kart alma olayı çok saçmaydı o nedir abi öyle adam anlamadı mı yani? muhahaha

Red in oyunları falan güzeldi.

Adamda geldi el koydu diane konusuna bakalım neler olacak.
  • Belki de şu ana kadar ki en kötü bölümdü diyebilirim.
    Kart alma sahnesi komediydi ayrıca elçilikte eli silahlı adamı aldatma şekli de tuhaf ve saçmaydı.
    Beğenerek takip ettiğim bir dizi Red karakteri oldukça başarılı bir karakter.Umarım üstüne koyarak en azından yazdığım gibi ucuz şeyler yapılmadan devam eder.
  • 1.15
    Artık bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama hep tahmin edilebilir ve olağan şeyler oluyor dizide.

Bir olay olur bizimkiler yeteri kadar bilgi toplayamaz, eli kolu bağlanır ,gelir Red olaya el atar, olayı çözer yada bu bölümde olduğu gibi başı dertte olan birini gelir o etkili konuşmalarıyla ikna edip kurtarır gibi...

Bazı tahmin edilemez olaylarda olmuyor değil ve olaylar falan bazen derin oluyor hakkını yememek lazım.

Keen in eşinde birşeyler olduğunu zaten biliyorduk bu bilgi resmiyet kazanmış oldu.Red de diyordu zaten bu adam sakat bak Keen dikkat ol.

Red in o kızı indirmeyip bakalım bu işin sonucu ne olacak demesi mantıklıydı.

• Geçmişten kalan bir vicdan azabını gidermek istemesi tahminim.Geçmişte beraber bir iş yaparken Red yüzüstü bırakmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.