Arkadaşlar Blood Rayne yi Kiminiz Biliyor Kiminiz Bilmiyor Bilmiyenler İçin Tanıtımını İzlemelerini İstiyorum. Aşağıdaki Linke Tıklayınız ve **** yazan yere rapid-share yazınız ama - işareti olmadan tamam mı?
bitireli aylar oldu 2. sini 2. oynun 4 cd olması fazla geldi bana..
Nasıl unutabilirimki bu oyunu.Özellikle kontrol ettiğimiz yavruyu.
filmi de çıktı ama çok kötü.uwe boll yaptı yapacagını yine alone in the dark tan sonra bu oyununda içine etti.seneye farcry ve dungeoun siege nde içine edicek.
Bloodrayne 1 süperdi. 2 o kadar ii değildi. Yapımcısı değişmiş galba özensizdi.
quote:
Orjinalden alıntı: sendelse
Bloodrayne 1 süperdi. 2 o kadar ii değildi. Yapımcısı değişmiş galba özensizdi.
3 üde Çıkarmı sence??????
güzel olmuş...
3 gelir böle oyunları serileri hep geliyo çünkü..
herangi bi resmi açıklama varmı?
şu an için yok diye biliyorum ama yakındır bir açıklama..
Arkadaşlar Sonunda Olanı biliyorsunuzdur bir arkadaşı var biliyorsunuz demi? ilk bölümlerde hep yanınızda durdu sonra ölüyor ya bir adam öldürüyor bir video daha bu adamı nasıl öldürdüğüne bakacağız aynen **** yazan yere rapid-share yazın - olmadan tamammı? Linke Tıklayınız. _______________________ http://rapidshare.de/files/21353248/Myst____ldueren_Adamdan_Al_nan__ntikam_Guenue.wmv.html _______________________
indircem şimdi merak ettim
erhan850 indirdinmi seyrettinmi ilk yerde biraz korkabilirsin korktunmu???
dostum izledim karı ne öle manyakmış yawiki dakkada adamı haşat etti wallaama hoşuma gitti(bu ne yaw sadomuyum ben:P:P)
quote:
Orjinalden alıntı: erhan850
dostum izledim karı ne öle manyakmış yawiki dakkada adamı haşat etti wallaama hoşuma gitti(bu ne yaw sadomuyum ben:P:P)
Saol Yorumun için The Blood Rayne 2 de Videosu varda çok zor UpLoaD ediyo o yüzden yapamadım Yorum verin yorum bu konu heeeep devam edecek