Luke'a da kol gibi girmiş. |
The Book of Boba Fett (2021) Disney + (3. sayfa)
-
-
baya tırt bitti. İzlerken çok zorlandım. Luke grogu olmasa baya keko olmuş dizi.
-
Madem 7 bölüm olacak,üçünde de mando oynayacaksa boba serisine ne gerek vardı.Keşke ana seri devam etseydi.
-
Yani Final bölümü olmamış, Girilen savaş sahneleri genel anlamda kötüydü, sanki mahallede çocuklar silahcılık oynuyordu
Bazı birleşmeler oldu güzeldi bunlar
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.grogu sevilen bir karakter ve diziden çıkarılması bence de kötü olurdu, dizide durması iyi oldu Bu karakterin evrende bir hikayesi var mı bilmiyorum, galiba ilk kez mando dizisinde gözüktü -
bir sezon finali için tatmin edici gelmedi bana sön bölüm.
-
pyke birliği yok edildi.
tek sezonluk bir dizi miydi?
devamı gelecek mi?
-
Çerezlik bir diziydi. İzlerken sıkılmadım.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.o ışın kılıcı baby yoda geçecekti oda robotları biçecekti çok daha iyi olurdu baby yodayı gelecek sezona saklamışlar. -
İlk 2 bölümü beğenmedim. Mandalorianın olduğu bölüm hangisi acaba? Direkt onu izleyeyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi başlayıp kötü bitti tamam aksiyon olsun diye son bolüme her şeyden koymuşsunuzda hiç biri bir şeye benzemiyordu...Bunun bir tık üstü GOT son sezon büyük savaş sahnesi...
-
Bu diziyi es geçiş şansımı obi-wan'a saklayacağım. Mandalorion + obi wan dozu yeterlidir.
-
es geçme, son 3 bölüm mandalorian ile ilgili
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7 bölümlük dizinin 2 bölümünü ve finalin de büyük kısmını Mando'ya ayırmak cidden tuhaf olmuş. Bu dizide işlenenleri eş zamanlı sahneler göstererek Mando 3. sezonunda işleyemezler miydi yani? Ama keyifliydi yine de sıkmadan izletti.
-
Ya bu Star Wars bayağı iyiymiş. O cgiları nasıl yapmışlar o dönem? Bilgisayar teknolojisi diye bir şey yok. Hadi plastik makyaj falan olsa anlaşılır da direkt cgi yani. Jabba cgi'yı bugünün cgi teknolojisinden farksız görünüyor. Çok acayip çok şaşırdım.
-
Elinde Boba Fett gibi bir karakter var, yapabildikleri kadar ezik göstermişler.
-
7 bölüm çabucak bitti. 3 bölümde zaten mandolarian oynuyordu anlamadım neden yeni dizi ismi vermişler.
yoklukta izlenir
-
Star WarsyoutubeYou know his name. Revisit his story. Under the Helmet: The Legacy of Boba Fett, an Original Documentary Special, now streaming on Disney+.Specialhttps://www.youtube.com/watch?v=aYoUL-OqzxY
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X