Şimdi Ara

the burning crusade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wow a yenibir yama geliyormus sanırım herkesin yarım yamalak bir fikri vardır.

herkes bildiklerini patlasırsa cok sevinirim

mesala soketed items diye bişey var bu acaba diablodadaki gibi bişeymi.ve lvl ust sınırı 70 olacakmıs sanırım.
    ayrıca blood elf ler var ama diger ırk hakkında bir bilgim yok bilgisi olanlar buraya yazarsa sevinirim

videosunu izledim ama orda ayrıntılı bahsedilmiyor ve cıkıs tarihi bellimi??

• Evet geliyor ve tam anlamıyla bir patch olarak eliyor.
    Blizz küçük küçük patchlerle yeni yerleri ve yeni talentları eklemeyi artık bırakmışa benziyor ve adam akıllı bir patchle muhteşem eklentiler ekliyor.
    Bunların Blizzin bizlerede söylediği kadarıyla (ki herkes bunlara ulaşabilir) hepsini burada belirtiyim ki bir sorun yaşanmasın;
    Aldığım mail a göre bu eklentiler şöyle
    1-) Level cap sonunda 70 oluyor. Ve bununla beraber gelecek talent puanlarıyla yeni talentlara yer açabiliyorsunuz, ayrıca her ırk ve class a özgü yeni büyüler, talentlar ve yeteneklerde sizi bekliyor.
    2-)İki adet yeni ırk geliyor. Birisinin adı Blood Elves diğeri ise Aliiance olacak ama adı belirtilmeyen başka bir ırk. Blood Elves bir horde ırkı olacak ve "dönek" High Elves lerin oluşturmuş olduğu, Quel'thalası yıkanlara karşı kin besleyen bir grubu temsil edecekler.
    3-)Yeni keşfedilecek yerler olacak. Outlands bu yamayla birlikte artık açılacak. Outlandsi Warcraft III: The Frozen Throne oyuncuları hatırlar... Ayrıca ek olarak Forsaken Landsin kuzeydoğusunda bulunacak olan Blood Elves lerin evleri Quel'Thalas görücüye çıkacak. Bunlarla beraber ilerleyen zamanlardada ek yerler oyunculara duyurulacak.
    4-)Yeni Dungeon ve Battleground lar açılacak. Yapacakları yeni Dungeonda uzun süreli oyuncuları göz önünde bulundurarak Karazhanı örnek aldıklarını belirtmişler. Ayrıca bu yeni dungeonunda wow dünyasında önemli bir rolü olacağını söylüyorlar. Yeni Battlegroundlar hakkında pek bir haber yok, tek söyliyebileceğim Caverns of Timedan bglere ulaşılabileceği yönündeki haber. Ancak ilerki zamanlarda bu konuda Blizz bizi bilgilendirecekmiş (!)
    5-)Soketli eşyalar geliyor. Evet Diablodaki gibi
    6-)Süper güzel bir ek olacağını düşündüğüm Jewelcrafting mesleği ekleniyor. Böylece soketli eşyalara jewel falan hazırlayabileceksiniz. Enchanting gibi çok hoş bir yaratıcılık örneği olacak bence.
    7-)Ve bana göre olayın bombası geliyor. Uçan binekler !!!! Sonunda istekleri dinleyen Blizz uçan binekleri hizmete sunacağını açıkladı ancak burada şöyle bir soru işareti mevcut. Ve hiç bir şekilde soruları yanıtlamıyorlar. Sorun şuki Blizze bu konuda çok fazla talep gitmekteydi ve bu konuyu değerlendirme olanakları yüksek. Ancak Blizz şehirler arası taşıma araçlarınada uçan binek adını takmış durumda. Eğer bunlar üzerinde değişiklik olduysa Blizz artık yaratıcı olamadığını kanıtlamış olur ancak dönen bazı söylentilere göre binekler gerçekten uçabilecek ve bu bineklere lvl70 arkadaşlar ulaşabilecek. Umarım söylentiler doğrudur...
    Evet bunlar güzel haberler gelelim şok edici ve "iğrenç haberler"...
    1-) Alıştıra alıştıra söyliyim bari. Bu yama varya bu yama, bu yama çok güzel bi yama ama diğerleri gibi bir yama değil. Bu yama PARALI bi yama . Evet doğru duydunuz bu para kesinlikle paralı bi yama olacak. Gerçi çok fazla baskı var ama Blizzin pek dinliyeceğini sanmam.
    2-) Blizzin bu adiliğini yaptıktan sonra nasıl satın alacağımız tartışılıyor. Downloadmı edicez yoksa gidip satınmı alıcaz yoksa beleşe bizlere download mı ettirecekler bilemiyoruz.
    3-) Bu eklenti paketinin (artık bana göre yama görevini biraz aştı) ne zaman ve ne kadar olacağı halen bi muallak (yani belli değil)
    Diğer bir merak konusuda madem paralı yapıyonuz bütün dünyaya aynı anda dağıtabilecekmisiniz sorusu. Blizz bunu yapabileceğini söylüyor ancak zaten hayal kırıklığına uğramış oyuncular bundan pek ümitli değil. Bence bu eklenti paketi çokda fazla bir ücret istemeyecektir. Orjinal oyunun 3 yada 4 te biri kadar bir ücretten fazla bişey istiyecek olması yada orjinal oyun fiyatına satacak olması Blizzin oyuncu kaçırmasına sebep olacak gibi geliyor. Gerçi Blizz artık dolan serverlarında, geçen zamanlarda yaptığı birkaç olay sonucu kaçan oyuncuları pekte takmadığı gibi bazı hareketlerde bulundu ancak genede oyuncu paradır gibi bir mantıkla Blizzin oyuncu kaçırmayı göze alacağını sanmıyorum. Zaten çıkan yeni MMORPG oyunlarıyla Blizzin "bence" başı yavaştan derte girmeye başladı bile, en son Microsoft Gamesin de bu piyasaya gireceği söylentileri bunuda şu yeni oyun Fable la yapacağı sözleri Blizzi korkutmaya yeter bence...
    Neyse wowun sitesinden aldığım yeni eklentinin sistem gereksinimlerinide yazıp sözümü bitireyim. Benim düşüncem Blizz bukadar şeyi göze alabiliyor ise bence bu eklenti paketi yabana atılcak bişey değil ve uygun bir ücret taleb edilirse bence verilir diyorum. Blizzden babam çıksa yerim

Windows® System 98/ME/2000/XP OS:

* 800 MHz or higher CPU
    * 256 MB or more of RAM
    * 32 MB 3D graphics card with hardware transform and lighting, such as GeForce 2 or better
    * 4 GB or more of available hard drive space
    * DirectX® 9.0c or above
    * A 56k or higher modem with an Internet connection
    * 4x CD-ROM drive

Mac® System OS X 10.3.5 OS or newer:

* 933 MHz or higher G4 or G5 processor
    * 512 MB RAM or higher; DDR RAM recommended
    * ATI or NVIDIA video hardware with 32 MB VRAM or more
    * 4 GB or more of available hard drive space
    * 56k or higher modem with an Internet connection
    * 4x CD-ROM drive

• o ne kadar kötü bi trailer öle blizz bundan daha iyisini yapmalıydı bence, eğer yapacakları eklentide bu trailer gibiyse ben şimdiden ümidi kesiyorum o dark portalı hiç açmasınlar
  • trailer da bişey yk zaten daha 1 yıla kadar anca cıkar diyorlar

bizim orjinal cd alma nedenimiz içindeki nolardı eger adamlar eklenti paketede koyarlarsa account al falan işi olacak gercekten bunun anlamı uzun sure wowa ara demek ne kadar isterlerse istesinler cd dagıtımı o kadar kısa surede olmaz en azından turkiye için

bende su ucan binekler konusunda forumlara bişeyler yazmıstım cok sevindirici bir haber ben yabancı kacak bir serverd oynuyordum daha onceden ve biliyorsunuz boyle serverlarda game master cok kullanılan bişey adamı cagırdım bir sorun için adam ucan bi kusla geldi kıpkırmızı bişeydi hayran kalmısıtım

su soket işleri cok heyecan verica ama ench ten nasıl fark yaratabilecekler anlamıyorum diablodada jewel ler su anda ench lerin yaptıgı işleri yapıyor du zaten yani hemen hemen ama eger diabloda oldugu gibi farklı kombinasyonlar yaratınca guzel seyler olusan taslardan eklerlerse cok ii olur rune yani

valla aslında cd paralı olsa bile ben alacam sanırım cok merakediyorumacıkcası

• Blizzard ne yapar bilmiyorum ama genelde online oyunlara expansion çıktığında, parasız download eder oynamaya devamedersin. Çünkü zaten aylık ücret ödüyorsundur. Ancak GuildWars gibi, aylık ücret ödemediğin, ancak çıkan her ek pakette ücret ödediğin oyunlarda mevcut. Blizzard yine bir aykırılık yapıp hem aylık ücreti alıp hemde Ek paket ücreti alırmı bilmiyorum ama ek paket için ücret talep ederlerse, ek paket için ayrı serverlar açmaları gerekir diye düşünüyorum. Malum oyunu alırken hiçkimse ek paketine de para verip alırım diye düşünmemiştir..
  • Şuan ki açıklamalara göre "kesin" paralı olacak ek paketin ücreti türk parasıyla 25-30 ytl arası ve isteyenler bunu almadanda oyunlarına devam edebilecekler. Ancak getirdiği yeniliklerden yararlanamayacaklar. Ek paket için ayrıca bir server açılmayacak her server bu eklenti paketinden yararlanacak ve hayat kaldığı yerden devam edecek.
    Jewelcrafterları enchanterlardan ayıran taraf socket kısmı değilde yapacakları yüzük kolye gibi şeyler olacak. Bu gibi şeylerle socketler nedeni ile enchaterlara olan benzerlik kısmı ayrılmış olacak.
    Bloodelflerin horde tarafında olacaklarının kesinleşmesi sonucu Alliance tarafına düşünülen dört ırk mevcut, bunlar; Pandarianlar ki bence olması mantıksız çünkü Warcraft III de hordelara yardım ediyorlardı, Draenai, Dryadlar ki dryadları Blizzard pek düşünmüyor gibi ve Furbolglar. Sonuç olarak Alliance ırkı da Draenai yada Furbolg olacak gibi.
    Draenailer hakkında Warcraft III ten screen shotlar için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
    Draenai görüntüleri
    Bana göre Blizzin seçecek olduğu Alliance ırkı olan furbolg ss leri için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
    Furbolg görüntüleri
    Bunlar dışında Centaur, Harpy, Satyr, Naga gibi ırklardanda söz ediliyor ama bence bunlar imkansız çünkü şekilleri WoW a uymuyor. Nasıl mı ? Mesela bunlara her tür giysiyi giydiremez ve savaş sırası efektleri normal ayarlıyamazsınız. Yada en önemlisi bu ırklara bir binek ayarlıyamazsın. Bu nedenlerden dolayı bu ırkları ben imkansız olarak görüyorum. Zaten son bi açıklamaya göre Pandarian ırkıda Asyalıların pandalara olan takıntıları ve oyunda bu ırkı görmek istememeleinden dolayı politik nedenle iptal edilmiş.
    Diğer bir merak konusu olan classlarda ise bir gelişme yok yani yeni ek bir classdan söz edilmiyor. Ancak forumlarda sözügeçen class Spellbreaker. Blizz nekadar takar bilemem.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ces -- 6 Kasım 2005, 6:58:00 >

• ee iyide aynı server'da farklı oyunnar nası oynanacak? isteyen istediği şekilde devam edemes ki? çakışma olur !
  • ŞU Ahn'Qiraj ' dan Haberi Olan warmı Bizim Burning Legionda Acılmadı daha nedir ne degildir
  • nerden bulup hortlatıyon bunları beyaw
  • zuhaha elime bruning crusadenin char seçim ss si gecti ama nasıl buraya koyacagımı bilmiom ve alli kısmında pandaren resmi gosterio :) dur bi resim koymayı deneyem... resmi nasıl koyabilecegimi soylerseniz resmi sizde gorebilirsiniz...hahaha resim koymayı buldum buyrun doya doya bakın valla kendileride yapmıs olabilirleer ama bilmiom yane :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 11 Şubat 2006 23:52:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Inferno_

ŞU Ahn'Qiraj ' dan Haberi Olan warmı Bizim Burning Legionda Acılmadı daha nedir ne degildir

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/events/wareffort/servers.html
    buradan tüm serverları takip edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.