Şimdi Ara

[the catcher] [PS4] 18 KISILIK FIFA 14 TURNUVASI [TURNUVA SONUÇLANDI] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
6
Favori
6.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: exterminating

quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

puan tablosu az sonra gelicek arkadaşlar.

[the catcher] [PS4] 18 KISILIK FIFA 14 TURNUVASI [TURNUVA SONUÇLANDI]

7. haftada ki Bayern Münih-Manchester City maçları 7-0 ve 4-2 Bayern Münih lehine sonuçlandı. Sınavların çokluğundan dolayı foruma girip skoru yazmayı unuttuk. Ama sizden de bize maçlar hakkında bir mesaj gönderilmedi bugün gördüm ki bizim o maçlara beraberlik vermişsiniz. Bunun düzeltilmesini, puan durumunun yeniden yazılmasını istiyorum. Gereğini yaparsanız sevinirim. Manchester City takımına sahip arkadaşa da sorabilirsiniz.

Hocam akşam Duzeltirim sorun yok ama ben bir çok kez whatsapp grubundan o macin skorlarini sordum siteye de yazmamissiniz göremedim. Maçlar bittikten sonra skorlari lütfen foruma yazalim, sonuçların içime doğmasını beklemeyin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exterminating

quote:

puan tablosu az sonra gelicek arkadaşlar.

7. haftada ki Bayern Münih-Manchester City maçları 7-0 ve 4-2 Bayern Münih lehine sonuçlandı. Sınavların çokluğundan dolayı foruma girip skoru yazmayı unuttuk. Ama sizden de bize maçlar hakkında bir mesaj gönderilmedi bugün gördüm ki bizim o maçlara beraberlik vermişsiniz. Bunun düzeltilmesini, puan durumunun yeniden yazılmasını istiyorum. Gereğini yaparsanız sevinirim. Manchester City takımına sahip arkadaşa da sorabilirsiniz.

Hocam akşam Duzeltirim sorun yok ama ben bir çok kez whatsapp grubundan o macin skorlarini sordum siteye de yazmamissiniz göremedim. Maçlar bittikten sonra skorlari lütfen foruma yazalim, sonuçların içime doğmasını beklemeyin lütfen.

Öncelikle sonuçlar düzeltildikten sonra Bayern Münih'in 4. sıraya geleceğini belirteyim. Ben whatsapp kullanmadığım için tabi ki oraya yazılanları göremiyorum, sonuçta turnuvanın konusu burası buraya yazılması gerekiyordu. Maçların oynanıp oynanılmadığının buradan sorulması gerekiyordu. Tabi ki skorları foruma yazmamız gerekiyordu ama unutkanlık olabiliyor. Fakat herhangi bir mesaj atılmadan sonuçlar berabere yazılmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Whatsapp kullandığımızı düşünüp de oradan mesaj attığınız içinde sizi de suçlamıyorum tabi ki.

• arkadaşlar tabloların son hali bu. Münih in sorunu çözüldü dortmund 5. münih 4. oldu.

• Whatsapp ten yazdim gormeyenlercicin buradan da yazayim:

Benim 6 galibiyetim 4 beraberligim vR sen 5-5 yazmissin, ben 22 puanim yani. Bu da beni grup dorduncusu yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fizboz

Whatsapp ten yazdim gormeyenlercicin buradan da yazayim:

Benim 6 galibiyetim 4 beraberligim vR sen 5-5 yazmissin, ben 22 puanim yani. Bu da beni grup dorduncusu yapiyor.

evet hocam hatayı ben de tespit ettim. kusura bakmayın arkadaşlar fikstür tablosundaki sonuçları puan tablosuna geçirirken bazı hatalar olmuş. herkes kendi puanını tekrar kontrol edebilir. puan tablosu şu son halini aldı:

Sonuç olarak playoff tablosu aşağıdadır, maçlar 12 nisan saat 23.59 a kadar oynanmalıdır.:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the catcher -- 9 Mayıs 2014; 3:09:53 >

• evet arkadaşlar yarı finaller başladı. 14 ü gecesi 23.59 a kadar bitirilmelidir.

• Yarı final

Leverkusen 2-1 Milan
    Milan 2-1 leverkusen
    Leverkusen 2-5 Milan

3. Maça kaldı. Denizmax arkadaşıma güzel ve zorlu maçlar için teşekkür ediyorum. Bir dahaki turnuvalarda başarılar diliyorum ki öyle olacağına da şüphem yok.

• TURNUVA SONUÇLANDI ARKADAŞLAR GALİBİMİZ TUREE00. HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: haebrun

Yarı final

Leverkusen 2-1 Milan
    Milan 2-1 leverkusen
    Leverkusen 2-5 Milan

3. Maça kaldı. Denizmax arkadaşıma güzel ve zorlu maçlar için teşekkür ediyorum. Bir dahaki turnuvalarda başarılar diliyorum ki öyle olacağına da şüphem yok.

Sağol dostum cevabım geç olacak ama mesajını yeni gördüm , bende teşekkür ediyorum heyecan fırtınası içinde geçen maçlar için bundan sonraki turnuvalarda görüşmek dileğiyle başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizmax -- 20 Mayıs 2014; 23:03:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.