Şimdi Ara

THE COUNCIL TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukaridaki yorumlara baktim da insanlar bu arkadas konusunda hakliymis insallah bir daha konu filan acmazsin Dh de
    2 sene olmus konuyu kapatabilrsiniz diye siyrilmak ne kadar kolaymis cevirmek zorunda degildin ama cevirmek isteyenlerin onune gectiginden yaziyorum bunlari yoksa kimse senden yama filan beklemiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 23 Haziran 2020; 18:6:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baaburcan

Yukaridaki yorumlara baktim da insanlar bu arkadas konusunda hakliymis insallah bir daha konu filan acmazsin Dh de
    2 sene olmus konuyu kapatabilrsiniz diye siyrilmak ne kadar kolaymis cevirmek zorunda degildin ama cevirmek isteyenlerin onune gectiginden yaziyorum bunlari yoksa kimse senden yama filan beklemiyordu
    O zamanki şartlarım ile şuan ki şartlarım aynı değil maalesef, o dönem daha müsaittim, dil dosyasını açabildiğim gibi başına oturup ilk bölümü çevirmeye başlamıştım, maalesef sonralarında devam edemedim çünkü o dönem aynı anda 2 oyunu çevirmek ile uğraşmaktaydım. Böyle bir hata ne yazık ki beni çok yordu ve diğer işlerime yoğunlaşmaya başladım. Yarısı çevrilmiş şekilde ilk bölümün dosyası hala da elimde bulunmakta, çevirmek isteyen arkadaşlar varsa ulaşırlarsa yollayabilirim kendilerine, tekrardan özür diliyorum. Affola.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.