Şimdi Ara

The Crew Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarhttps://www.facebook.com/thecrewtr adlı sayfamız açılmıştır E3'ün ve yılın en iyi mmo oyunu ödülünü alan yapım 2014 tarihinde cıkıcaktır sayfamız bugün kurulmuştur ve sitemiz yapım aşamasındadır destek veren ve Oyunu bizimle beraber oynamak istiyen herkez davetlimizdir.
    Teşekkürler.

Ubisoft'un 2014 yılında PS4, XBox One ve PC için piyasaya çıkartması beklenilen, MMO Yarış Oyunu The Crew'in Türkiye topluluk Sayfası.

Açıklama
    Ubisoft, her türlü yarış türünü tek bir oyuna taşıyor!Off-road yarışlar, Dirft maceraları. Sokak mücadeleleri. Kısaca The Crew ile birlikte Her türde yarış sitili Amerika'nın tüm sokaklarına taşınıyor. Farklı, farklı araçlar, The Crew'le birlikte açık dünyaya açılıyor. Ubisoft son yıllarda attığı adımlarla oyuncuları şaşırtmaya devam ediyor ve en büyük örneklerinden biri ise tabi ki de The Crew. Peki MMO yarış oyunu nedir? MMO yarış oyunu açık bir dünya da oyuncuların rahatlıkla dolaşabildiği ve dünya üzerindeki her oyuncunun bu dünya da yarışmasına olanak tanır. The Crew Ayrıntılı Modifikasyon seçeneği ve 4 yıllık bir emeğin ürünüdür, 2014 yılında oyunun piyasaya çıkması bekleniyor.

Hürkan Bozkurt
    Hasan Hüseyin Didin
     The Crew Türkiye

• 2014 Haziran sonrası geliyorum ben de İnşallah. Umarım NFS World'de olduğu gibi hile kaynamaz oyun, Ubisoft'un iyi emek vermesi lazım bu konuda.
  • katılıyorum ben tüm raporları hazırladım b konuda b hafta sonu röportaj yapıcam Allah'ın izni ile hepsini anlatıcam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.