Şimdi Ara

The Dark Knight Rises SPOILER Başlığı ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

Orijinalden alıntı: thejoker

quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Wayne atom bombasından nasıl kurtuldu ?

Oto pilot

sende git bi daha izle otomatik pilot yok dediler.

Filmin sonunu dikkatli izle özellikle son Lucius Fox sahnesini
  • Ra's Al Ghul aslında ölümsüzdür çizgi romanlarında Lazarus Pit diye birşeye girip tekrar canlanıyor tabii bu Lazarus Pit herkes için geçerli.Tabii Nolan bu seriyi yazarken tamamen bilim kurgu öyelerini dışarda bıraktığı için o kısmıda hayal gibi canlandırmış.Film gerçekten 4/4 lük açıkçası TDK'dan çok daha etkileyiciydi.Devam filminin gelmesini bi yanım isterken diğer yanım istemiyor ne yalan söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Ra's Al Ghul aslında ölümsüzdür çizgi romanlarında Lazarus Pit diye birşeye girip tekrar canlanıyor tabii bu Lazarus Pit herkes için geçerli.Tabii Nolan bu seriyi yazarken tamamen bilim kurgu öyelerini dışarda bıraktığı için o kısmıda hayal gibi canlandırmış.Film gerçekten 4/4 lük açıkçası TDK'dan çok daha etkileyiciydi.Devam filminin gelmesini bi yanım isterken diğer yanım istemiyor ne yalan söyliyim

aynen.. ras al ghul un lazaruz pit çizgi filmlerindede geçiyor.böyle bir karakteri gerçek bir kurguya oturtmak zor esasında nolan da elinden geleni yapmış..biraz havada kalsada..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kâğân

quote:

Orijinalden alıntı: turshusuyu

ya bunlar hani o çukur hapisaneden kaçmaya çalışırken arkadan "aşa aşa basa " gibi bi müzik sesi geliyo onu bulmam lazım ya bilen bulan varsa atarsa süper olur cidden

çok sağol :D cidden istiyodum bunu bulmayı çok aradım bulamadım :D

• quote:

quote:

quote:

ya bunlar hani o çukur hapisaneden kaçmaya çalışırken arkadan "aşa aşa basa " gibi bi müzik sesi geliyo onu bulmam lazım ya bilen bulan varsa atarsa süper olur cidden

soundtrack inide indirebilirdin..gayet basarili olmus ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• film çekilirse büyük ihtimal olacak karakterler hugo strange,penguin,riddle ve kedi kadın&robin .kedi kadın ve robin senaryo gereği diğer filmde zaten olurlar.hugo strangle penguin de tam nolan ın yarattığı dünyaya uygun karakterler.riddle ise beklediğimiz ama gerçekleşmesi zor bir karakter.bi kere riddle için senaryoyu baştan aşşağı bilmece ve gizemlerle doldurmak gerekir.tabi bunlar kadronun korunup nolan önderliğinde yeni bir film çekiceklerini varsayarak yazdım.en büyük darbe jokerden geldi.eğer joker yaşasaydı bütün karakterlerin olduğu ve liderlerinin joker olduğu güzel bir film ortaya çıkabilirdi belki
  • Beyler polislerin ordu gibi bane'in adamlarının karşısında durup sonra bi anda Eski çağ savaşları gibi ellerde glock ateş ede ede birbirlerine girmeleri biraz saçma olmamışmıydı. O kadar eğitim almış adamlar biraz taktik yapar birşey yapar, bir yere pusar bana nedense saçma geldi yoksa bilmediğim birşey mi vardı orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

Hepsi bir tarafa da ben o Kuyu meselesine takıldım. ya o kuyuyu adam akıllı, çıkılması çok zor bir yermiş gibi tasarlayacaksın, ya da hiç bulaşmayacaksın. içerideki yarma gibi güçlü kuvvetli adamlar o 2 metreden zıplayamıyor da o kız çocuğu zıplayabiliyor. Kuyunun çıkılması imkansız olan bir yer olduğundan sürekli bahsedilerek verilmek istenen duygu izleyiciye güzel pompalanmıştı ama tırmanma sahneleri gösterilince tüm büyü kayboldu. dediğim gibi keşke o olaya hiç girilmeseymiş.

Ya da orada artık öyle bir efekt kullanacaksın ki, sadece çocuk ve batman'in çıkabileceğine şüphesiz kanaat getirebilelim. Olmamış orası.

aynen sizin gibi düşünüyorum.ayrıca merak ettiğim o ipi bağlayan adam hangi ortamda hangi besinlerle beslenip o vücudu yapabilmiş.adam mübarek vücut geliştirme yarışmasından çıkmış kuyuya inip ip bağlamacı olmuş.bütün polislerin bodozlama aşağıya inip çeteyi durdurma çabasına ne demeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Hepsi bir tarafa da ben o Kuyu meselesine takıldım. ya o kuyuyu adam akıllı, çıkılması çok zor bir yermiş gibi tasarlayacaksın, ya da hiç bulaşmayacaksın. içerideki yarma gibi güçlü kuvvetli adamlar o 2 metreden zıplayamıyor da o kız çocuğu zıplayabiliyor. Kuyunun çıkılması imkansız olan bir yer olduğundan sürekli bahsedilerek verilmek istenen duygu izleyiciye güzel pompalanmıştı ama tırmanma sahneleri gösterilince tüm büyü kayboldu. dediğim gibi keşke o olaya hiç girilmeseymiş.

Ya da orada artık öyle bir efekt kullanacaksın ki, sadece çocuk ve batman'in çıkabileceğine şüphesiz kanaat getirebilelim. Olmamış orası.

aynen sizin gibi düşünüyorum.ayrıca merak ettiğim o ipi bağlayan adam hangi ortamda hangi besinlerle beslenip o vücudu yapabilmiş.adam mübarek vücut geliştirme yarışmasından çıkmış kuyuya inip ip bağlamacı olmuş.bütün polislerin bodozlama aşağıya inip çeteyi durdurma çabasına ne demeli...

Bak doğru dedin, orası ayrı bir fiyasko. insan dışarıda bir kaç tarafik polisi falan bırakır

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

quote:

Polislerin tamamı batıda tüm durumlara karşı eğitilmek için askeri eğitim alırlar. Mantık hatası çıkarmadan önce derinlemesine araştırmak gerekir.
    Ayrıca kuyudan inmek için Arnold olmaya gerek yok, kendi ağırlığını dengeli bir biçimde aşağı indirmeyi becerebilirsen sen de yapabilirsin.

Not: Benim bu konuda ne işim var ayrıca

kardeş okuduğunu anladığına eminmisin.askeri eğitim almalarıyla durumun alakası nedir.tüm polisleri yer altına toplu halde yollamak hangi stratejik dehanın ürünüdür.cidden ben ne demek istediğini anlamadım.ben bu halimle bile saçma görüyorum durumu.sen neden bahsediyorsun.

2. yazdığınıda anlamadım kuyudan inmek arnold olmak falan.cidden benim yazdıklarıma ve kendi yazdıklarına bak.bir yerde hata var.cidden ne demek istedin burdan anlaşılmıyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

quote:

Polislerin tamamı batıda tüm durumlara karşı eğitilmek için askeri eğitim alırlar. Mantık hatası çıkarmadan önce derinlemesine araştırmak gerekir.
    Ayrıca kuyudan inmek için Arnold olmaya gerek yok, kendi ağırlığını dengeli bir biçimde aşağı indirmeyi becerebilirsen sen de yapabilirsin.

Not: Benim bu konuda ne işim var ayrıca

kardeş okuduğunu anladığına eminmisin.askeri eğitim almalarıyla durumun alakası nedir.tüm polisleri yer altına toplu halde yollamak hangi stratejik dehanın ürünüdür.cidden ben ne demek istediğini anlamadım.ben bu halimle bile saçma görüyorum durumu.sen neden bahsediyorsun.

2. yazdığınıda anlamadım kuyudan inmek arnold olmak falan.cidden benim yazdıklarıma ve kendi yazdıklarına bak.bir yerde hata var.cidden ne demek istedin burdan anlaşılmıyor...

Kuyu sahnesi ile Gordon'un ekibinin indiği rögar kapağı sahnesini karıştırmışım, dediğim gibi, ne işim var benim bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: killenergy35

quote:

quote:

quote:

soundtrack inide indirebilirdin..gayet basarili olmus ;)

bu hangi soundtrackde geçiyor ?

• quote:

bu hangi soundtrackde geçiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 10 Ağustos 2012; 3:15:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.