Şimdi Ara

THE DARK PICTURES ANTHOLOGY [ANA KONU] [4.Oyun The Devil In Me - 18 Kasım 2022] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
2
Favori
12.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Dark Pictures Anthology: Little Hope 30 Ekim'de Çıkacak

• The Dark Pictures Anthology : Little Hope | Dev Diary #1 | PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 11 Ağustos 2020; 18:23:51 >
  • The Dark Pictures Anthology: Little Hope | Will Poulter Dev Diary #2 | PS4

• The Dark Pictures Anthology: Little Hope | Get Ready to Make a Choice | PS4

• Oyun bu hafta çıkıyormuş yahu yeni görüyorum. Until Dawn oynarken eğlenmiştim bu oyunu da değerlendirebilirim belki...

• Man of Medan'ı oynarken keyif almıştım. Little Hope nasıl olacak bakalım.

• Sony sayesinde Until Dawn ı Türkce oynamistik, çok da iyi oyundu. Tr desteği sayesinde çok keyif almıştım. Keşke sony ile çalismaya devam etseydiler ya da kendileri Türkce dil seçenegini ekleselerdi.O zaman alip oynardim, ki birçok kişi de bu sebeple satin alirdi. Böyle olunca pek ön plana çıkamadı oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok bir beklentim yok,bu adamları Sony satın almalı bence.
    Hazır Quantic Dream ile yolları ayırmışsin zaten, al Supermassive i yaptır bir yeni bir Siren oyunu oynayalım

• Quantic Dream ile sözleşmenin bitmesi hiç iyi olmadı. Bunun boşluğunu Supermassive ile doldurmaları gerekir yoksa ps5 neslinde İnteraktif exc oyunu göremeyeceğiz ve bu da büyük bir kayıp demek

• Oyun erişime açıldı.İlk oyunu farklı sonlarıyla bir kaç kez bitirmiştim.Her ne kadar kısa sürsede tekrar oynanabilirliği olan bir oyundu.Little Hope'uda PC üzerinden ön sipariş etmiştim ve yüklemeye açıldı.THE DARK PICTURES ANTHOLOGY [ANA KONU] [4.Oyun The Devil In Me - 18 Kasım 2022] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 30 Ekim 2020; 3:22:18 >
  • Little Hope'un İnceleme Puanları:

Metascore 71

The Digital Fix 90

TheSixthAxis 90

PlayStation Universe 90

RPG Fan 95

PSX-Sense.nl 85

God is a Geek 85

The Games Machine 83

Eurogamer Italy 80

Gameblog.fr 80

Digitally Downloaded 80

Comicbook.com 80

Hobby Consolas 79

Power Unlimited 75

Digital Chumps 75

Everyeye.it 75

Multiplayer.it 75

Vandal 75

Areajugones 75

Game Informer 75

DualShockers 75

3DJuegos 75

GamingTrend 75

Cultured Vultures 75

IGN Italia 73

GAMINGbible 70

Shacknews 70

Trusted Reviews 70

XGN 70

MGG Spain 67

Carole Quintaine 65

SpazioGames 63

Twinfinite 60

Slant Magazine 60

Game Rant 60

Screen Rant 60

GamePro Germany 55

Jeuxvideo.com 55

Game Revolution 50

IGN 50

Siliconera 40

Çıkış Fragmanı:

Serinin 3.oyunu olacak House of Ashes'den bir kesit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 30 Ekim 2020; 12:43:52 >

• Oyun içi aldığım bazı görseller THE DARK PICTURES ANTHOLOGY [ANA KONU] [4.Oyun The Devil In Me - 18 Kasım 2022] 

THE DARK PICTURES ANTHOLOGY [ANA KONU] [4.Oyun The Devil In Me - 18 Kasım 2022]

• Baya baya geriyor oyunları bakalım yenisinde bunu görebilecekmiyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu 5 saatlik bir sürede tamamladım.THE DARK PICTURES ANTHOLOGY [ANA KONU] [4.Oyun The Devil In Me - 18 Kasım 2022] 

İlk oyuna göre çok daha karanlık bir atmosferde ve korkuyu daha iyi hissettiren bir oyun olmuş.Özellikle gece kulaklıkla oynanınca bu etkisini dahada artırıyor.Tercihlerim doğrultusunda oyunu kötü sonla tamamladım.Curator's Cut(şu an için sadece ön siparişe özel,ileride muhtemelen tüm oyun sahiplerine açılacaktır) ile alternatif sahnelerle tekrardan başlayacağım.Serinin 2.oyunu içerisinde ilk oyunda olduğu gibi serinin bir sonraki oyununa ait fragmanada yer verilmiş.House of Ashes ismiyle 2021 yılında gelecek.Her ne kadar bölüm başı biraz yüksek fiyata sahip olsada yinede bir sonraki oyunu şimdiden beklemeye başladım.THE DARK PICTURES ANTHOLOGY [ANA KONU] [4.Oyun The Devil In Me - 18 Kasım 2022] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 1 Kasım 2020; 3:22:36 >

• Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Entertainment, bağımsız korku oyunu serisi The Dark Pictures Anthology'nin üçüncü oyunu House of Ashes'tan ilk detayları paylaştı.

Man of Medan ve Little Hope gibi House of Ashes da yepyeni bir hikaye ve yeni karakterler içerecek.

Yıl 2003, yer Irak. Savaş sona ermeye doğru yaklaşırken CIA ajanı Rachel King, Zagros Dağları civarında bir kimyasal silah tesisine baskın yapmak için elit askerlerden oluşan bir ekibe dahil olur. Ekip bölgeye vardığı sırada, Salim Othman adlı askerin liderlik ettiği yerel bir devriye tarafından pusuya düşürülür. İki grubun savaşı esnasında da deprem gerçekleşir ve kendilerini yerin altında bulurlar. Arabistan Çölü'nün altındaki karanlıkta şeytani, vahşi, korkunç, kadim ve durdurulamaz bir şey uyanmıştır.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Dark_Pictures_Anthology_House_of_Ashestan_ilk_Detaylar-106204.htm

• Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology: House of Ashes için teaser fragman yayınladı.

Oynanış fragmanı 27 Mayıs Perşembe Türkiye saati ile 19:00'da paylaşılacak.

House of Ashes, bağımsız korku oyunu serisi The Dark Pictures Anthology'nin üçüncü oyunu. Man of Medan ve Little Hope gibi House of Ashes da yepyeni bir hikaye ve yeni karakterler içerecek. 

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Dark_Pictures_Anthology_House_of_Ashes_Teaser_Fragman-108995.htm

• The Dark Pictures Anthology: House of Ashes - Exclusive E3 Studio Interview

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.