THE DARK PICTURES ANTHOLOGY [ANA KONU] [4.Oyun The Devil In Me - 18 Kasım 2022] (6. sayfa)
-
-
-
-
-
-
-
Oyun bu hafta çıkıyormuş yahu yeni görüyorum. Until Dawn oynarken eğlenmiştim bu oyunu da değerlendirebilirim belki...
-
Man of Medan'ı oynarken keyif almıştım. Little Hope nasıl olacak bakalım.
-
Sony sayesinde Until Dawn ı Türkce oynamistik, çok da iyi oyundu. Tr desteği sayesinde çok keyif almıştım. Keşke sony ile çalismaya devam etseydiler ya da kendileri Türkce dil seçenegini ekleselerdi.O zaman alip oynardim, ki birçok kişi de bu sebeple satin alirdi. Böyle olunca pek ön plana çıkamadı oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok bir beklentim yok,bu adamları Sony satın almalı bence.
Hazır Quantic Dream ile yolları ayırmışsin zaten, al Supermassive i yaptır bir yeni bir Siren oyunu oynayalım
Quantic Dream ile sözleşmenin bitmesi hiç iyi olmadı. Bunun boşluğunu Supermassive ile doldurmaları gerekir yoksa ps5 neslinde İnteraktif exc oyunu göremeyeceğiz ve bu da büyük bir kayıp demek
Oyun erişime açıldı.İlk oyunu farklı sonlarıyla bir kaç kez bitirmiştim.Her ne kadar kısa sürsede tekrar oynanabilirliği olan bir oyundu.Little Hope'uda PC üzerinden ön sipariş etmiştim ve yüklemeye açıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 30 Ekim 2020; 3:22:18 > -
Little Hope'un İnceleme Puanları:
Metascore 71
The Digital Fix 90
TheSixthAxis 90
PlayStation Universe 90
RPG Fan 95
PSX-Sense.nl 85
God is a Geek 85
The Games Machine 83
Eurogamer Italy 80
Gameblog.fr 80
Digitally Downloaded 80
Comicbook.com 80
Hobby Consolas 79
Power Unlimited 75
Digital Chumps 75
Everyeye.it 75
Multiplayer.it 75
Vandal 75
Areajugones 75
Game Informer 75
DualShockers 75
3DJuegos 75
GamingTrend 75
Cultured Vultures 75
IGN Italia 73
GAMINGbible 70
Shacknews 70
Trusted Reviews 70
XGN 70
MGG Spain 67
Carole Quintaine 65
SpazioGames 63
Twinfinite 60
Slant Magazine 60
Game Rant 60
Screen Rant 60
GamePro Germany 55
Jeuxvideo.com 55
Game Revolution 50
IGN 50
Siliconera 40
Çıkış Fragmanı:
Serinin 3.oyunu olacak House of Ashes'den bir kesit:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 30 Ekim 2020; 12:43:52 >
-
Oyun içi aldığım bazı görseller
-
Baya baya geriyor oyunları bakalım yenisinde bunu görebilecekmiyiz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyunu 5 saatlik bir sürede tamamladım.
İlk oyuna göre çok daha karanlık bir atmosferde ve korkuyu daha iyi hissettiren bir oyun olmuş.Özellikle gece kulaklıkla oynanınca bu etkisini dahada artırıyor.Tercihlerim doğrultusunda oyunu kötü sonla tamamladım.Curator's Cut(şu an için sadece ön siparişe özel,ileride muhtemelen tüm oyun sahiplerine açılacaktır) ile alternatif sahnelerle tekrardan başlayacağım.Serinin 2.oyunu içerisinde ilk oyunda olduğu gibi serinin bir sonraki oyununa ait fragmanada yer verilmiş.House of Ashes ismiyle 2021 yılında gelecek.Her ne kadar bölüm başı biraz yüksek fiyata sahip olsada yinede bir sonraki oyunu şimdiden beklemeye başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 1 Kasım 2020; 3:22:36 >
-
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Entertainment, bağımsız korku oyunu serisi The Dark Pictures Anthology'nin üçüncü oyunu House of Ashes'tan ilk detayları paylaştı.
Man of Medan ve Little Hope gibi House of Ashes da yepyeni bir hikaye ve yeni karakterler içerecek.
Yıl 2003, yer Irak. Savaş sona ermeye doğru yaklaşırken CIA ajanı Rachel King, Zagros Dağları civarında bir kimyasal silah tesisine baskın yapmak için elit askerlerden oluşan bir ekibe dahil olur. Ekip bölgeye vardığı sırada, Salim Othman adlı askerin liderlik ettiği yerel bir devriye tarafından pusuya düşürülür. İki grubun savaşı esnasında da deprem gerçekleşir ve kendilerini yerin altında bulurlar. Arabistan Çölü'nün altındaki karanlıkta şeytani, vahşi, korkunç, kadim ve durdurulamaz bir şey uyanmıştır.
-
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Supermassive Games, The Dark Pictures Anthology: House of Ashes için teaser fragman yayınladı.
Oynanış fragmanı 27 Mayıs Perşembe Türkiye saati ile 19:00'da paylaşılacak.
House of Ashes, bağımsız korku oyunu serisi The Dark Pictures Anthology'nin üçüncü oyunu. Man of Medan ve Little Hope gibi House of Ashes da yepyeni bir hikaye ve yeni karakterler içerecek.
-
-
The Dark Pictures Anthology: House of Ashes - Exclusive E3 Studio Interview
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X