Şimdi Ara

The Dark Pictures Anthology: Little Hope Türkçe yama isteği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: alix1058

Yama çıktı beyler

Link var mi?

• İnşallah türkçe-yama.net deki yamayı indirmememişsinizdir ordaki tüm yamalar virus

• Link var ücretli ucrew çevirisi: https://www.u-crew.net/index.php?topic=222.0

• Türkçe yama çıkmış fakat ucrew tarafından 25 tlye satılıyor şaşırmadık :D 4 5 saatlik oyun için

• U-crew istediği fiyata satar (aslında satamaz oyun dosyalarına müdahale var ama hadi öyle varsayalım) yamanın sahibi onlar. Evet oyun 4-5 saatlik bir oyun ve yamanın fiyatı çok yüksek, insanlar indirim dönemini bekleyip 50 tl civarına AAA oyunlar alıyor ama 4-5 saatlik bir oyunun yaması bile 25 tl... En azından anonymous da olduğu gibi bir üyelik sistemi getirip işi biraz daha mantıklı hale getirebilirler, onu da yapmıyorlar :) Benim şaşırıp kızdığım iki şey var;

-Birileri bu ücretleri ödeyip bu yamaları alıyor mu?

-U-crew ücreti 25 tl yapıp 10-20 kişiye satacağına, neden 5-10 tl gibi en azından daha uygun daha mantıklı bir fiyatla çıkartıp 500-1000 kişiye erişmeyi ve satmayı denemiyor?

Eminin u-crew veya diğer çeviri ile uğraşan gruplar basit ve düzgün bir planlama ile, yaptıkları bu yamaları 5 tl gibi bir ücret ile çıkartsın hemen olmasa bile zamanla insanlar bu durumu benimser ve bu düşük ücret karşılığında bu yama grupları forumdaki binlerce kişiye erişirler. En azından ben böyle düşünüyorum.

Koskoca oyun firmaları 100-200 kişiye 60 dolarlık oyun sattı diye zengin falan olmuyor. Adamlar 1 Milyon kişiye falan oyununu satınca evet yaptıkları iş mantıklı hale geliyor ve yaptıkları yatırım ve risklere değiyor. Bu koskoca firmaların bilmediği ama bizim milletimizin bildiği bir şey var herhalde ben anlayamadım doğrusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan Oğur -- 10 Ocak 2021; 10:5:13 >

• Hala bir ses yok böyle güzel oyuna... Keşke yama yapılsa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.