Şimdi Ara

The Dark Pictures: Man of Medan (2019) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunu bitirdim, ileride tekrar co-op oynayıp aynı derecede keyif alınacak bir oyun değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Kasım 2019; 15:38:6 >
  • Oyuna gelen son güncelleme ile eklenen Friend's Pass sistemi sayesinde oyuna sahip olan bir arkadaşınıza katılarak çevrimiçi hikaye modunu(shared story) ücretsiz bir şekilde oynabilirsiniz.6 Ocak tarihine kadar geçerli olan bu sistemde oyunun mağaza sayfasındaki deneme sürümünü indirmeniz ve Steam'de oyuna sahip olan bir arkadaşınızın sizi davet etmesi gerekiyor.Deneme sürümü tam oyunu içerdiğinden dolayı 80 GB lık bir alana ihtiyaç duysada 27.3 GB lık bir indirme boyutunun olduğunu belirtmek isterim.Ayrıca yeni güncelleme ön siparişe özel olan Curator's Cut ek paketinin tüm oyunculara ücretsiz olmasını sağlıyor.Oyun indirim dönemi kapsamında %40 lık bir indirimle 89.40 TL olsada oyuna sahip olan bir arkadaşınız sayesinde ücretsiz bir şekilde tüm oyunu birlikte oynayabilirsiniz.

• Dark Picture serisinin 2.oyunu olan Little Hope erişime açıldı.İlk oyunu beğendiğimden dolayı bu oyunu ön sipariş yapmıştım.Prologue bölümünü bitirdim ve ilk oyuna göre daha iyi bir bölümle başladı.Oyunda bilindiği üzere kararlarımız doğrultusunda karakterler hayatta kalıyor yada ölüyorlar.Aynı sistem ve oynanış mekaniği bu oyundada mevcut fakat ilk oyunda biraz ucuza kaçılan jumpscareler bu oyunda daha iyi kullanılmış.Korku unsuru ilk bölüm için çok fazla değil ama ortam ve konusu epey gerici görünüyor. 

Optimizasyon olarak PC de oyun gayet akıcı,ilk oyundaki performansla benzer seviyede,oyun Unreal Engine 4 kullanıyor ve özellikle karakterlerin bu kadar ön planda olduğu bir oyunda karakter modellemeleri ve yüz ayrıntıları epey detaylı olmuş.İlk oyunu beğendiyseniz bu oyunuda oynayacağınızı düşünüyorum.Oyun ilki gibi biraz kısa ama Curator Cut eklentisi ile tekrar oynanabilirliği mevcut,bu eklenti sadece ön siparişe özel olarak oyunun farklı alternatifli sahnelerinide açmayı sağlıyor.İlk oyunda olduğu gibi friend pass ile birlikte oyuna sahip olmayan arkadaşlarınızı davet edip birlikte oynayabiliyorsunuz.Şimdilik görüşlerim bu kadar iyi oyunlar :)

• Bu oyunu arkadaşımızla Screen Split şekilde nasıl oynayabiliyoruz? Aynı PC den giriyoruz fakat ekran bölünmüyor sahne sahne veriyor kontrolü.

• Bu seride ndn hep aynı tip düşmanlar oluyor anlamıyorum yapsanıza tepenin gözlerinde ki gibi mutasyona uğramış insanlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selamlar oyunu steamdan aldım türkçe yama steam fransızca açın diyorlar oyuna açıyorum hata verip kapanıyor .fransızca açmayınca oyun ingilizce açılıyor .fitgirl sürümünde vs yapsak çalışır mı türkçe olarak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.