Bildirim
The Day After Tomorrow (2004)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok teşekkürler haber verdiğin için
Sinemada izleyememistim
Televizyonda yayınlandığında yarısına kadar izlemistim sonra isim cıkmıstı
Yarın izlerim tamamını teşekkür ederim tekrar -
rica ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: _MasaL_
güzel film benim çok hoşuma gitti yarın tv de oynucak yani bugün (pazar günü saat:20:00 kanal d)
keşke o güzelim filmin adını doğru yazsaydın
THE DAY AFTER TOMORROW--YARINDAN SONRA
OLDUMU İNGİLİZCE ŞAHESERLERİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 30 Ocak 2006 1:25:04 >
-
güzel filmdi seyredin derim
-
"n"ye basmamış klavye napiim tşkrlerr ama sende yanlış yazmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MasaL_ -- 29 Ocak 2006 0:53:23 > -
quote:
Orjinalden alıntı: |GhOpEm|
DAY AFTER THE TOMORROW--YARINDAN SONRA
bu dediğin kendini rezil etmek oluyor sanırım. Filmin adı The Day After Tomorrow -
quote:
Orjinalden alıntı: bomert
quote:
Orjinalden alıntı: |GhOpEm|
DAY AFTER THE TOMORROW--YARINDAN SONRA
bu dediğin kendini rezil etmek oluyor sanırım. Filmin adı The Day After Tomorrow
öyle olmuş biraz ama neyse konu film amacın dışına çıkmasın geyiğe çevirmeyelim konu çöpe gitmesin
-
Peki öyle olsun bakalım.. -
Film efekt itibariyle çok iyi ancak konu itibariyle klasik kalıyor , yine bir baba-çocuk ilişkisi ve kurtarma üzerine... daha değişik bi tema işlenebilirdi. -
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
Film efekt itibariyle çok iyi ancak konu itibariyle klasik kalıyor , yine bir baba-çocuk ilişkisi ve kurtarma üzerine... daha değişik bi tema işlenebilirdi.
Bir amerikan film klasiği Ebebeyn ler ve zeki amerikalı cocuklar -
Konu olarak artık işlenecek çok da bir şey kalmadı, zaten hollywood son zamanlarda bunu eskiden çektiği filmleri yeniden çekerek kanıtlıyor; ama bu filmin en azından efektleri gibi kendini ön plana çıkaran bir artısı var.. Seyredilmeli diye düşünmekteyim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: bomert
Konu olarak artık işlenecek çok da bir şey kalmadı, zaten hollywood son zamanlarda bunu eskiden çektiği filmleri yeniden çekerek kanıtlıyor; ama bu filmin en azından efektleri gibi kendini ön plana çıkaran bir artısı var.. Seyredilmeli diye düşünmekteyim..
sana katılıyorumm digerlerinden bi farklılıgı var en azından izlenmeli... -
harika efekleri olan bi bir film eddie kardeşiminde dedigi gibi ama bu kadar büyük bir felaket geçirdikten sonra şakgadak herşeyin normale dönmesi biraz abzurt olmuş..genede izlenmesi gereken filmlerden -
iğrenç bi film yav , zmn harcamaya değmez -
Politik olarak, Amerika'lıların Meksika'ya göç olayı filmde dikkat edilmesi gereken noktalardan biri. tersine göç -
Bu film böyle hani bazı filmlerde olur, macera, gerilim, dram katılır, film de biraz fantastikliği de içerir, işte ben o filmleri 2 kere izliyorum.. buna aksiyon katılmış hali olan matrix, savaş ögeleri katılmış olan lord of the rings gibi... -
iğrenç bi film degil bi kere bunu söyleyelimde,en azından Jake Gyllenhaal adına izlenebilecek bi filmdi -
Film güzel bir film. Sinemada seyretmiştim sonra da dvdsini aldım. Yalnız buz gibi bir film kar-buz hep. Sinemada seyrederken titredim valla. Karlı filmler üşütüyor beni sinemada hep -
efektler falan güzel ama senaryo kötü.... giriş - gelişme güzel gidiyor ... sonuç kısmı olmamış...
Benzer içerikler
- bedevilled yorumları
- game of thrones kaç yaş üstü
- testere 11
- kuzuların sessizliği serisi sırası
- zindan adası konusu
- edge of tomorrow 2
- hızlı ve öfkeli izleme sırası
- film indirme sitesi
- en iyi animasyon filmleri
- alacakaranlık sıralaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X