Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
52
Favori
145.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SKSE adlı program ne işe yarıyor? SKSE yi silersek nasıl olur?
    Bir de Nexus mod manager i silip modları manuel olarak kurma imkanımız var mı? Bu sekilde sorun yasar mıyız?
    NMM in arayüzü biraz karısık geldi. Kullanırken oyuna zarar vermekten korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 9 Mayıs 2015; 19:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar steamde modlardan birine güncelleme gelmiş olacakki atölye içeriği için indirme çıkıyor ancak indirme bir türlü başlamıyor. 2-3 gündür böyle. Oyuna da giremiyorum indirme bitmediği için. Bunu nasıl çözerim?

Türkçe yamayıda şuan kuramıyorum,indirme yapmıyor hiç bir şekilde,
    şu ücretli olma olayından sonra allak bullak oldu herşey,ama ücretli mod olayını geri kaldırdılar sorunlar devam ediyor sanırım...

Ayrıca Türkçe modu yapan arkadaşlar keşke setup şekline yapsaydı,belki bu kadar sorunla uğraşmazdık.Yada Witcher gibi oyuna eklenseydi...
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Bazı modlar çalışmak için SKSE'ye ihtiyaç duyuyor. Silerseniz o modlar da çalışmaz. Modları manuel de kurabilirsiniz, ama modu kaldıracağınız zaman, hangi dosyanın hangi moda ait olduğunu çok zor bulursunuz, mod kaldırmak çok zorlaşır. NMM ile tek tıkla kaldırırsınız modu.
  • Listeden aşağıdaki modları begendim. Bunları kurarken herhangi bir sıra izlemeli miyim? NMM ile bunları nasıl kuracagım anlatabilir misiniz? Bu modların kendi arasında bir çakışması olur mu? Bir de sizin tavsiye edeceginiz insan karakterlerin saç-yüzlerini güzelleştiren modlar var mı? Veya tavsiye edebileceğiniz herhangi modlar? Son olarak seçtiğim modlar ücretli mi ücretsiz mi? Şimdiden teşekkürler.

- Enhanced Blood Textures
    - Glowing Ore Veins 300
    - Static Mesh Improvement Mod
    - Project Reality - Climates Of Tamriel - Weather - Lightning
    - Fantasy Music Overhaul
    - Wet and Cold
    - Deadly Dragons
    - Run For Your Lives
    - Bandolier - Bags and Pouches
    - Immersive Armors
    - Immersive Weapons
    - Hunting In Skyrim
    - The Dance of Death
    - Footprints
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Listeden aşağıdaki modları begendim. Bunları kurarken herhangi bir sıra izlemeli miyim? NMM ile bunları nasıl kuracagım anlatabilir misiniz? Bu modların kendi arasında bir çakışması olur mu? Bir de sizin tavsiye edeceginiz insan karakterlerin saç-yüzlerini güzelleştiren modlar var mı? Veya tavsiye edebileceğiniz herhangi modlar? Son olarak seçtiğim modlar ücretli mi ücretsiz mi? Şimdiden teşekkürler.

- Glowing Ore Veins 300
    - Fantasy Music Overhaul
    - Wet and Cold
    - Deadly Dragons
    - Run For Your Lives
    - Immersive Armors
    - Immersive Weapons
    - Hunting In Skyrim
    - The Dance of Death
    - Footprints

Nexustan her modun sayfasına gidip''download nmm''tıklayıp dosyaları indirceksin.Nmm ye girip ordan üzerine tıklayıp kurucaksın.Sıralama için load orderı ayarlanamn gerekiyor onun içinde loot diye bir program var onu kullanabilirsin.

nmm
    https://www.youtube.com/watch?v=ClqtmSUsFhg
    loot
    https://www.youtube.com/watch?v=SzoyWugzZAw

• Edit: Galiba NMM ı kullanmayı öğrendim.
    Sıralama mevzusu çok önemli mi? Mümkün oldugunca az program kurmak istiyorum da.

İki mod indirip kurduktan sonra 3.modu indirme aşamasında şöyle bir ekran geldi:
    http://i.hizliresim.com/kkBn7r.png

Modlar paralı mı? Bu ne anlama geliyor ne yapmam gerek acıklarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 10 Mayıs 2015; 0:38:27 >
  • quote:

Edit: Galiba NMM ı kullanmayı öğrendim.
    Sıralama mevzusu çok önemli mi? Mümkün oldugunca az program kurmak istiyorum da.

İki mod indirip kurduktan sonra 3.modu indirme aşamasında şöyle bir ekran geldi:
    http://i.hizliresim.com/kkBn7r.png

Modlar paralı mı? Bu ne anlama geliyor ne yapmam gerek acıklarsanız sevinirim.

''continue with my download'' de dosyayı indir kur,donate ile bağışta yapabilirsin orda onu anlatıyor.Modlar ücretli değil.

• Arkadaşlar tekrardan merhaba. Aşağıdaki modları sorunsuzca NMM ile yükledim ve SKSE ile oyuna giriş yaptım. Girişteki BETHESDA logosunun ardından oyun komple kapandı ve masaüstüne döndüm. Sizce modları mı yanlış kurdum?

Yüklenen modlar:
    - Glowing Ore Veins 300
    - Fantasy Music Overhaul
    - Wet and Cold
    - Deadly Dragons
    - Run For Your Lives
    - Hunting In Skyrim
    - The Dance of Death
    - Footprints

Ek olarak modları yüklemeden önce bir de Türkçe Yama yüklemiştim.

Resim:http://i.hizliresim.com/Am71Or.png

• quote:

Arkadaşlar tekrardan merhaba. Aşağıdaki modları sorunsuzca NMM ile yükledim ve SKSE ile oyuna giriş yaptım. Girişteki BETHESDA logosunun ardından oyun komple kapandı ve masaüstüne döndüm. Sizce modları mı yanlış kurdum?

Yüklenen modlar:
    - Glowing Ore Veins 300
    - Fantasy Music Overhaul
    - Wet and Cold
    - Deadly Dragons
    - Run For Your Lives
    - Hunting In Skyrim
    - The Dance of Death
    - Footprints

Ek olarak modları yüklemeden önce bir de Türkçe Yama yüklemiştim.

Resim:http://i.hizliresim.com/Am71Or.png

Tr yamayı kaldır dene bakalım o zaman açılcak mı,en güzeli wyre bash ile kontrol etmektir uğraşma boşuna tek tek.

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/1840/?

• İndirip kurdum, adı Wrye Smash galiba?
    Açtıktan sonra şöyle bir ekran geldi:

The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU]
  • quote:

İndirip kurdum, adı Wrye Smash galiba?
    Açtıktan sonra şöyle bir ekran geldi:

footprints kırmızı gördüğün üzere büyük ihtimal ''legendary'' versiyonunu kurduğundan oyundan atıyor,ona dikkat etmen gerekiyor kurulum yaparken,modların ne istediklerine dikkat et, v0_99 u kur onda dlcye gerek yok.Yada dlcleri yükleyebilirsin.

• Merhaba oyunu DLC'siz oynuyorum. Ayrıca Legendary Edition değil. Mesela bazı modları indirirken Dawnguard ve SKYU(?- Envanter Menü görünümünü değiştiren mod) gereksinim duydu. Bu yüzden o modlardan vazgeçtim. Bu yüklediğim modlar için herhangi bir gereksinim uyarısı gelmedi sanırım. Bunlara dikkat ediyordum kurarken.
    Burada skyrim.esm ve update.esm de kırmızı gözüküyor. Bunları kaldırmam mı gerek anlamadım?
    Bir de v0_99 nedir acaba? Varsa link atabilir misiniz?
    İlk defa bu oyuna mod kuruyorum acemiyim o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rovaniemi -- 10 Mayıs 2015; 17:01:38 >
  • quote:

Merhaba oyunu DLC'siz oynuyorum. Ayrıca Legendary Edition değil. Mesela bazı modları indirirken Dawnguard ve SKYU(?- Envanter Menü görünümünü değiştiren mod) gereksinim duydu. Bu yüzden o modlardan vazgeçtim. Bu yüklediğim modlar için herhangi bir gereksinim uyarısı gelmedi sanırım. Bunlara dikkat ediyordum kurarken.
    Burada skyrim.esm ve update.esm de kırmızı gözüküyor. Bunları kaldırmam mı gerek anlamadım?
    Bir de v0_99 nedir acaba? Varsa link atabilir misiniz?
    İlk defa bu oyuna mod kuruyorum acemiyim o yüzden.

skyrim.esm,update.esm dokunma onlarda sorun yok.

• Hocam adamsınız, oyun açıldı. Şuan Dragonborn'un müziğini dinliyorum.
    Konyalı mısınız?
  • quote:

Hocam adamsınız, oyun açıldı. Şuan Dragonborn'un müziğini dinliyorum.
    Konyalı mısınız?

Evet.
  • Güzel ben de oralıyım.
    Oyuna giriş yaptım, Helgen'e girerken öndeki at arabasını çeken at aksi yöne gitti bir kere sonra araba devrilecek gibi oldu, uçuyor zannettim.
    Sonra at bizim önümüze gelince bizim at da aksi yöne gitti biraz bir türlü idam kütüğüne varamadık. Sonra güç bela düzeldi de arabaları park edip inmeye başladık.
    Fakat Rorik'li Hırsız'ın adı okunup kaçması gerekiyorken önümde kala kaldı adam. Oyun ilerlemedi herkes birbirine bakıyor. Ne yapmam gerek? İleride de bu tarz hatalar olabilirse galiba sadece bir ENB yükleyip devam edeceğim oyuna.
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    ENB yüklediniz mi?
  • mahtant kullanıcısına yanıt
    Enb yüklemedim henüz.
    Ama oyundaki bozuklukları halledemezsem birkaç gökyüzü/doğa olayları ve çevre/doğa düzenlemesi içeren modla birlikte ufak çapta bir Enb kurmayı düşünüyorum.
  • quote:

Güzel ben de oralıyım.
    Oyuna giriş yaptım, Helgen'e girerken öndeki at arabasını çeken at aksi yöne gitti bir kere sonra araba devrilecek gibi oldu, uçuyor zannettim.
    Sonra at bizim önümüze gelince bizim at da aksi yöne gitti biraz bir türlü idam kütüğüne varamadık. Sonra güç bela düzeldi de arabaları park edip inmeye başladık.
    Fakat Rorik'li Hırsız'ın adı okunup kaçması gerekiyorken önümde kala kaldı adam. Oyun ilerlemedi herkes birbirine bakıyor. Ne yapmam gerek? İleride de bu tarz hatalar olabilirse galiba sadece bir ENB yükleyip devam edeceğim oyuna.

Bu bugların sebebi modlar değil oyunun kendisinde olan buglar bunlar.Sende unofficial patch kuruluydu zaten fakat şunu yap bashed patch oluştur wyre bashten,eski saveden devam etme zaten oyunun başındasın onu sil bir daha başla.

https://www.youtube.com/watch?v=VRk2XluECXU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 10 Mayıs 2015; 19:53:22 >

• Oyuna 3.kez baştan başladım. Hala aynı sorun oluşuyor:

helgen'in girişindeki kayalara atlar takılıyor ve sağ sola giderken rotalarında sapma oluyor Helgen'e girdikten sonra bu yön değişiklikleri arabaların devrilmesine neden oluyor. Ve inecegimiz yere gelince bozuk bir şekilde park ediliyor araba. Ardından mahkumlar kütüğe gidemiyor ve hikaye başlamıyor bir türlü.

Modlardan kaynaklı oldugunu düşünüyorum. Normalde pek çok kez oynadım bu oyunu böyle sorun oldugunu hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.