Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
53
Favori
145.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MyWorldX

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Manuel olarak kurdugunuzda buyuk ihtimal texture dosyalari da olmali, sadece esp vermiyorlardir. O dosyalari da oyunun klasorune attiysaniz nmm o yuzden kuramamistir. Eger boyleyse skyrim i silip temizinden tekrar kurun.

Degilse de bilemiyorum

Yalnız şöyle birşey var zaten. Yani Ben yüklediğimi ne yaptıgımı biliyorum olmadımı o dosyaları siliyorum zaten. Sadece kıyafet silahlar olmuyor. Ev vb seyler oluyor. Birşeyi var ama ben çözemedim :(

Winrar dan cikan dosyalarin ne oldugunu bilemiyorum Fakat bazi dosyalar attigin klasordeki dosyalari vs degistiriyor. Onu sildiginde de dosya zaten eksik oluyor.

Orijinal oyun ise data yi silip steam den dosyalari dogrula diyin. Eksik dosyalari bulup oyunu normale cevirecektir.

Ha degilse oyunu silip tekrardan kuracaksiniz.

Ayrica bazi modlar sadece skse ile calismiyor.

Oyuna mod kuracaksaniz mutlaka su 3 u olmali;

Skse, skyui, skyrim congiration menu.

Az yukarida mod paylasimlari yapmistim, oradan ulasabilirsiniz linklere.

Bunlari kurup bir de deneyin isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SAHİPKIRAN1

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

Skyrim'i bilgisayarda daha uzun süreler oynanabilir hale getiren, kalitesini artıran, mantık hatalarını azaltan kısacası oyunu mükemmelle yaklaştıran eklemelerdir modlar. Forumda araştırdım fakat birkaç dağınık konu dışında adamakıllı konu bulamadım o yüzden hazırlamaya karar verdim eğer gözden kaçırdığım konu varsa uyarın lütfen
    İlk önce modların kurulumu için gereken programları tanımakta ve tabii ki kurmakta fayda var
    • Skyrim'in son güncellemesi
    • Skyrim Script Extender (SKSE olarak geçer)
    Linki =http://skse.silverlock.org/
    Kurulumu çok kolay. İndiriğiniz dosyayı açın, içindekileri Skyrim'in ana klasörünün içine atın (Data klasörüne değil!)
    Not = Oyunu açarken artık kendi exe'sinden değil, "skse_loader.exe" ile açıyoruz.
    Ya abi ben skyrimi de skseyi de eski leptopumda (win 7ydi) çok rahat kullanıyordum şimdi yeni leptop aldım windows 8.1 sksenin hangi sürümünü kurup açsam tıklayınca skse loadere ekrana siyah komut satırı ekranı geliyor sanra gidiyor ve oyun açılmıyor onlarca mod yükledim kafayı yiycem bi yardımcı olsanız

Alıntıları Göster
    w8.1 ile ilgisi yok bnde w8.1 kullanıyorum,yönetici olarak çalıştırmayı ve uyumluluk denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 24 Haziran 2015; 21:58:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian One

w8.1 ile ilgisi yok bnde w8.1 kullanıyorum,yönetici olarak çalıştırmayı ve uyumluluk denediniz mi?

Hocam uyumluluk denedim yönetici olarakta çalıştırdım işletim sistemim windows 7 zaten. @SonictheHedgehog-MZ dediği gibi mi yapmalıyım. (skyui yüklemiştim) ama o menüde kasma ile karşılaştım biraz. O mod yüzünden olacağını pek sanmam ? kıyafetlerin filan
  • quote:

quote:

Hocam uyumluluk denedim yönetici olarakta çalıştırdım işletim sistemim windows 7 zaten. @SonictheHedgehog-MZ dediği gibi mi yapmalıyım. (skyui yüklemiştim) ama o menüde kasma ile karşılaştım biraz. O mod yüzünden olacağını pek sanmam ? kıyafetlerin filan

Sadece skyui falan yuklersen kasma olur. Dedigim gibi 3 modu da kur ve oyuna girerken skse yi kullan. (not: bu asamalardan gectim, oradan biliyorum)

• quote:

quote:

quote:

Sadece skyui falan yuklersen kasma olur. Dedigim gibi 3 modu da kur ve oyuna girerken skse yi kullan. (not: bu asamalardan gectim, oradan biliyorum)

Dediklerinide yaptım Cıx olmadı hocam :D Error code 4 hatası filan aldım bide :D bi giydiremedim ya la şu kıyafeti Oyunu iyi bu işten uzman kişi denesin şu kıyafetleri çıldırmak mod on olacak :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dediklerinide yaptım Cıx olmadı hocam :D Error code 4 hatası filan aldım bide :D bi giydiremedim ya la şu kıyafeti Oyunu iyi bu işten uzman kişi denesin şu kıyafetleri çıldırmak mod on olacak :D

Error aldiysan bir seyleri yanlis yapmissindir Skyui ve skyrim config menu nmm den kurulu degil mi?

Oyunu da skse winrarin icinden aldigin dosyalari oyunun klasorune atarak skse_loader dan girdin degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ael

Herkese merhaba,

Tecrübeli arkadaşlardan birkaç konuda yardım rica edecektim.

1-Steam Workshop'dan Modları kullanmak/kurmak ile nexus adlı program ile kurmak aynı değil mi?
    2-(Aynı ise) Steam Workshop'ın mı yoksa Nexus'un mu kurulumu daha kolay?
    3-Birde yukarıda bazı arkadaşlar Mod yükleme sonrası performans vb sorunlarla karşılaşmışlar. Ben şu anda level 25'teyim ve bu modlar ile oyunun yapısını değiştiriyim derken geldiğim aşamanında kaybolmasını istemiyorum (modlardan dosyaların bozulması vb). Bu riski almaya değer mi sizce? Yoksa 1 kere oyunu bitirip yeni karakter ilemi bu modları denemeliyim?

Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşın soruların cevaplarını ben de merak ediyorum arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakone

quote:

Orijinalden alıntı: Ael

Herkese merhaba,

Tecrübeli arkadaşlardan birkaç konuda yardım rica edecektim.

1-Steam Workshop'dan Modları kullanmak/kurmak ile nexus adlı program ile kurmak aynı değil mi?
    2-(Aynı ise) Steam Workshop'ın mı yoksa Nexus'un mu kurulumu daha kolay?
    3-Birde yukarıda bazı arkadaşlar Mod yükleme sonrası performans vb sorunlarla karşılaşmışlar. Ben şu anda level 25'teyim ve bu modlar ile oyunun yapısını değiştiriyim derken geldiğim aşamanında kaybolmasını istemiyorum (modlardan dosyaların bozulması vb). Bu riski almaya değer mi sizce? Yoksa 1 kere oyunu bitirip yeni karakter ilemi bu modları denemeliyim?

Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşın soruların cevaplarını ben de merak ediyorum arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

1) Steam de modlara abone oluyorsun. Oyunu skyrim launcher dan acip modu enable yapman yeterli oluyor. NMM ise nexus mod sitesinden indirdigin winrarlari oyuna direk olarak yukluyor (yani enable yapmak zorunda degilsin launcher dan).

2) İkisi de kolay

3) Agir modlar yuklersen karsilasirsin elbet Bazen de eksik yukleyince oyun acilmaz vs. Oyunda aldigimiz save lerin nerede oldugunu biliyorsunuzdur sanirim Herhangi bir sorun olma riskine karsin yedeklerini alirsiniz onlarin. Sorun cikaran modu da tamamen kaldirirsiniz steam den de nexustan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 25 Haziran 2015; 12:23:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Error aldiysan bir seyleri yanlis yapmissindir Skyui ve skyrim config menu nmm den kurulu degil mi?

Oyunu da skse winrarin icinden aldigin dosyalari oyunun klasorune atarak skse_loader dan girdin degil mi?

aynen öyle yaptım ama malesef olmuyor. Daha başka bişi var gibi ama yapamıyoruz işte :D Yüklü olan bir arkadaş dediklerimi atıp deneyebilir mi ?

• Orijinalden alıntı: MyWorldX

O yorumu sana atmadım kardeşim senin ki buydu ;

Manuel olarak kurdugunuzda buyuk ihtimal texture dosyalari da olmali, sadece esp vermiyorlardir. O dosyalari da oyunun klasorune attiysaniz nmm o yuzden kuramamistir. Eger boyleyse skyrim i silip temizinden tekrar kurun.

Degilse de bilemiyorum

Yalnız şöyle birşey var zaten. Yani Ben yüklediğimi ne yaptıgımı biliyorum olmadımı o dosyaları siliyorum zaten. Sadece kıyafet silahlar olmuyor. Ev vb seyler oluyor. Birşeyi var ama ben çözemedim :(

Olmuyor derken nasıl olmuyor ? oyunda itemler mi gözükmüyor yoksa başka birşey mi ?

EDİT:Önceki yorumunu şimdi okudum ss atar mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 25 Haziran 2015; 16:28:09 >

• hepini denedim win 8.1 değilse neden olmuyor ki ekrana siyah komut satırı geliyor gidiyor açılmıyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresahbaz

hepini denedim win 8.1 değilse neden olmuyor ki ekrana siyah komut satırı geliyor gidiyor açılmıyor anlamadım

Son güncellemeler kurulumu oyunda ? skse nin sürümü ile oyunun sürümü birbirine uyması gerekiyor ondan olabilir ?
  • Onlar da aynı dedim ya 3. bitirişim olacaktı daha önce de 2 3 kez kurdum neyse artık hayırlısı ben de elder scrolls online almaya bakarım
  • Herşey oldu şimdi bu gitti kıyafetler evler Okey oldu. ama bu sorunu yaşıyorum şimdi , şu gösterge cubugu yok. Nida atıyorum nida atarken geliyor bitince nida süresi gidiyor. HELP Diyorum :(
  • Emeğin için teşekkür ederim, tam aradığım konu :)

Skyrim i full hd oynayacak gibi bir sisteme ilk defa sahip olduğum için mod dünyasını da yeni keşfediyorum, konu çok yardımcı oldu.

Sanırım bir çok kişi basit bir iki şeyi eksik yaptığı için oyun crash oluyor benimde başımda aynı sorun var büyük ihtimalle SCSE kurulumundan kaynaklı çözmek için tekrar temiz bir kurulum yapacağım tabi vakit buldukça.

Soruma gelirsek konunun çoğunu okudum ama gözden kaçırmış olabilirim plugin lerin yüklenme sırası ile ilgili dikkat etmemiz gereken birşey var mı? ideal bir sıralama örneği var mı ? ( en azından temel mod lar için) (KASTETTİĞİM LOAD ORDER)
  • Oyunda bi mod vardı adını hatırlayamadım bilen var mı?

Hani bi büyüyü veya iksiri içtiğimizde süresinin ne zaman biteceğini gösteriyordu sağ üstte falan
  • Attackers In The Forest kullanıcısına yanıt
    Ana konu oldu hayırlı olsun, konuları güncel tutmayı unutmayın
  • up
  • Ya bende nexsus mod mannager calismiyor login olmaya kalkinca hata veriyor nedenini bilen varmi frame falan bi yazilar çıkıyor devat et iptal yardim diye 3 tane secenek çıkıyor devam et derseniz calistirmaya çalışacak diyo ama olmuyor:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Çıkan yazıyı tam verebilir misin? Muhtemelenhttp://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30135 bu link ile düzeliyordur ama yine de sorunun tam olarak ne olduğunu yazarsan kesin çözüm olabilecek şeyler paylaşabiliriz :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.