Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
53
Favori
145.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu Requiem - The Roleplaying Overhaul moduyla oynayan var mı? Lan ne biçim zorlaştırmışlar oyunu bir banditi kesecen diye kırk takla atıyorsun ama oynarken adamı tahrik ediyor resmen en iyi realism modu bence adama sinirden pc yi parçalatır.

Edit: Bazı cümle ve yazım hataları düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 5 Şubat 2016; 15:32:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Oyunu Requiem moduyla oynayan var mı? Lan ne biçim zor yapmışlar ama oynarken adamı tahrik ediyor resmen en iyi realism modu pc yi parçalatır.

Modun amacı tam olarak ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun bence en önemli eksikliği olan realism ögelerini ekliyor. Skyrim bu modla bir daha oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Oyunun bence en önemli eksikliği olan realism ögelerini ekliyor. Skyrim bu modla bir daha oynanır.

Yani ne oluyor biraz detaylandırır mısınız?

• http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/19281/?

Modun detayını burdan okuyabilirsiniz. Bu ara skyrim mod çöplüğüne dönmüş. İma ettiğiniz şeyi anlıyorum. Malum oyunda animation effect ile bence hiçbir oyuna yakışmayan çok çirkin modlar mevcut bir de bu modlar onbinlerce destek alıyor yazık gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki görevleri felan bitirdiyseniz veya azaldıysa şu mod var

Wyrmstooth :Oyuna yeni bir bölge ve yeni görevler ekliyor.Türkçe yaması da var.
    Mod:versiyon1.11'i kurun yoksa Türkçe yamayı kurunca sorun oluyormuş
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/25704/?
    Özellikler
    *Seslendirilmiş NPC
    *17 yeni görev; 2 ana, 15 yan görev
    *30+ yeni NPC
    *Yeni bir harita
    *Yeni bir düzenlenebilir ev
    *Yerleştirilebilir ayı tuzakları
    *Çalınabilir ozan enstrümanları
    *Ve daha birçok yenilik.

Türkçe yama:
    http://www.elderscrollsturk.com/forum/turkce-modlar/wyrmstooth-turkce-ceviri-calismasi-(50)/

Görevi başlatmak için Akçay'daki "Sancaklı kısrak"a gidin adamınız orada.
    Modun haritası,bölgeye istediğiniz zaman da gidip gelebilirsiniz,Issızketdeki limandan gidiyorsunuz zaten.
     The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU]

Birde Falskaar var yeni görevler ve yeni harita ekleyen mod olarak,onunda Türkçe yaması var fakat henüz onu denemedim
    Başka olarak yine Summerset Isle var,Dawnguard DLC gerektiriyormuş,bunun Türkçe yaması yok epey kapsamlı bir mod;30+ saat oynayış,600 npc,5 tane satın alınabilir ev,yeni itemler,silahlar,eşyalar,yeni yaratıklar,yeni yiyecek ve içeçekler vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 5 Nisan 2016; 15:03:43 >

• Arkadaşlar bana grafikleri güzel yapıcak bir mod lazım.Oyuna silah zırh ve gmrevler falan ekliycek modlar.Konudaki modları gördüm ama gayet eski zamanda paylaşılmış bilen arkadaşlar yardım edebilirler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sly_Owl

Arkadaşlar bana grafikleri güzel yapıcak bir mod lazım.Oyuna silah zırh ve gmrevler falan ekliycek modlar.Konudaki modları gördüm ama gayet eski zamanda paylaşılmış bilen arkadaşlar yardım edebilirler mi ?

Buradaki modlar fena değil gibi

http://youtu.be/tktMryae6R0

• Geliştirme aşaması 3 yıl sürmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 15 Nisan 2016; 12:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Geliştirme aşaması 3 yıl sürmüş.

Dawnstar da evlerin çatısındaki karlar çok yapmacık durmuş

• Dediğinize katılıyorum.Çok kötü duruyor.Ama genel olarak güzel olmuş.Oyuna yeniden başlatacaklar beni anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 15 Nisan 2016; 17:00:16 >
  • arkadaşlar acil şekilde immersive armors türkçe yama lazım. elinde olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Dediğinize katılıyorum.Çok kötü duruyor.Ama genel olarak güzel olmuş.Oyuna yeniden başlatacaklar beni anlaşılan

Hocam birşey sorabilirmiyim size nexus mod manager programını the witcher 3 için kullandınız mı yada the witcher 3 e nasıl mod atabilirim bir bilgin var mı ya? özelden konuşma şansımız var mı acaba bir bilginiz varsa ?
  • Remastered felan hikaye

• Hocam ya bir mod vardı zamanı ile kullandım çok güzel bir moddu ama şimdi bulamıyorum aklımda kalan şeyleri mesela kılıcını çıkarırken çevirip çıkarıyor takarken çevirip takıyor sonra eğilmesi gerçekci yürümesi gerçekci bakışlar falan öyle bişiler hatırlıyorum gerçekcilik moduydu galiba öyle bişi vardı senin modlar arasında ama bulamadım konuyuda hortlattım artık kusuruma bakmayın
  • Beyler su modları kuramiYorum. Downloada tıklıyorum internet hata veriyor .nxm diye falan.
    Yardım edebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SLaYerr444

Beyler su modları kuramiYorum. Downloada tıklıyorum internet hata veriyor .nxm diye falan.
    Yardım edebilecek var mı?

nexus mode manager'ı indir ilk önce daha sonra skse'yi indir

nexus mode manager'ı aç skyrim'i seçerek

nexusmod sitesinde free accout açıp sonra downloand with manager ile indir.

kesin kurman gereken ilk 2 mod skse ile skyuı

anlattıklarımı sırasıyla yap sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetTheF*ckOut

Hocam ya bir mod vardı zamanı ile kullandım çok güzel bir moddu ama şimdi bulamıyorum aklımda kalan şeyleri mesela kılıcını çıkarırken çevirip çıkarıyor takarken çevirip takıyor sonra eğilmesi gerçekci yürümesi gerçekci bakışlar falan öyle bişiler hatırlıyorum gerçekcilik moduydu galiba öyle bişi vardı senin modlar arasında ama bulamadım konuyuda hortlattım artık kusuruma bakmayın

weapon animation ile ilgili bir şey olabilir bu modu beğenmemiştim oyunun orjinal silah tutuşu daha çok hoşuma gidiyor

• hocam weapon değil sadece koşma eğilme yürüme büyü atışları çok güzeldi ya bi bulsam iyi olcak eski pcde kasıyor diye silmiştim skyrim i ekran kartını güncelledim bir çok modu ekledim ama bi onu bulamadım
  • valla çok fazla mod var bilemiyorum bu arada simons sandım seni yeni fark ettim simons değilsin sen
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.