The Escapist 2 Türkçe Yama Steam.zipThe Escapist 2 Türkçe Yama Steam.zip The Escapists 2 Türkçe Yama (v1.1.10.666175) Steam, Epic, GOG Merhaba, Uzun zamandır Steam kütüphanemde bulunan The Escapists 2 oyununu oynamak istedim ancak oyunun Türkçe dil desteği olmadığını hatırladım. İngilizcem geliştikçe oyunu anlayabiliyor olsam da, arkadaşım İngilizce bilmediği için oynamakta zorlandı. Bunun üzerine oyunu Türkçeye çevirmeye karar verdim. Manuel çeviri sürecinin çok uzun süreceğini fark ettikten sonra, çeviriyi hızlandırmak adına DeepL kullandım. Ancak otomatik çeviri nedeniyle bazı cümlelerde devrik yapılar, komutlarla karışmış ifadeler ve anlam bütünlüğü olmayan yerler oluştu. Yamayı tamamladıktan sonra oyunu test ederek birçok hatayı düzelttim ve genel anlamda anlaşılır bir hale getirdim. Ancak hala doğal gelmeyen veya gözden kaçırmış olabileceğim kısımlar olabilir. Bu yüzden erkenden sizinle paylaşıyorum, gördüğünüz hataları ekran görüntüsü olarak paylaşırsanız düzeltebilirim, yamayı güncellediğim zaman buradaki linkleri yenileyeceğim. Yama Bilgileri:
Kurulum: Steam sürümü için:
Linkler: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 16 Şubat 2025; 14:50:18 > |
Bildirim