Şimdi Ara

The Escapist 2 Türkçe Yama TEST

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Escapists 2 Türkçe Yama (v1.1.10.666175) Steam, Epic, GOG

Merhaba,

Uzun zamandır Steam kütüphanemde bulunan The Escapists 2 oyununu oynamak istedim ancak oyunun Türkçe dil desteği olmadığını hatırladım. İngilizcem geliştikçe oyunu anlayabiliyor olsam da, arkadaşım İngilizce bilmediği için oynamakta zorlandı. Bunun üzerine oyunu Türkçeye çevirmeye karar verdim.

Manuel çeviri sürecinin çok uzun süreceğini fark ettikten sonra, çeviriyi hızlandırmak adına DeepL kullandım. Ancak otomatik çeviri nedeniyle bazı cümlelerde devrik yapılar, komutlarla karışmış ifadeler ve anlam bütünlüğü olmayan yerler oluştu. Yamayı tamamladıktan sonra oyunu test ederek birçok hatayı düzelttim ve genel anlamda anlaşılır bir hale getirdim. Ancak hala doğal gelmeyen veya gözden kaçırmış olabileceğim kısımlar olabilir. Bu yüzden erkenden sizinle paylaşıyorum, gördüğünüz hataları ekran görüntüsü olarak paylaşırsanız düzeltebilirim, yamayı güncellediğim zaman buradaki linkleri yenileyeceğim.

Yama Bilgileri:

• Oyun sürümü: v1.1.10.666175
    • Uyumluluk: Steam, Epic Games, GOG
    • Çevrilen içerik: Oyunun tamamı Türkçeye çevrildi %100

Kurulum:

Steam sürümü için:

• Yama klasöründeki dosyayı oyunun ana dizinine atın.

Linkler:

Steam Epic Games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 16 Şubat 2025; 14:50:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the police 2 türkçe yama 2019
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.