Şimdi Ara

THE EXORCIST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şeytann 73 te çeklmş orjinal versiyonunu izledm ama bu orjinal versiyonununda olmayan bi 12 dakikalık exrta bölümüde var bu bölümü ne zamandır arıyorum bulabilicem bi link vs varsa msjlarınızı bekliorum hatta bu extraya ait resm falanda olabilir ayrıca topic film hakkında yorumada açıktır

THE EXORCIST

• bende orjinalini izlememe rağmen kızın merdivenlerden ters indiği sahne yoktu.

zaten en gaz sahneside oydu.

piskopat bir filmdi,akıllara zarar.
  • ya işte sinemada falan verdikleri orjin dedikleri film bizim 12 dakkasını izlemediimiz film o merdiven sahnesi yok bi bulsam
    çoğu kimse beenmez ama çok sewdiim bi film yaw bencede akıllara zarar ki excorsistten sora konuyla alakalı filmlerin çoğu buna benzer ...bi çok sahneyi bundan almışlar
  • yokmu bilen
  • Acaba orjinal Dvd'den mi izledin? Ben orjinal DVD'sini alacaktım ancak kesilmiş mi bilmiyordum o yüzden almadım...
  • orjinalinde yok işte dedm ya orjinali bizim izlediimiz 12 dakkası olmayan yani sinemada falanda izleyenler o extra kısmı izlemmşler ama dvdde warmıdır bilemem kardeş ama bu dediim 12 dakka filmin çok ii kısmıymş yaw merdiven sahnesi falan
    nerden bulcam ben bunu yaw yokmu bu fukara kardeşine bi el atcak olan
  • Ed 2 k linklerini araştırdın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ters inme sahnesi olan dvd mevcut dvd 30. yılın şerefine extended (uztılmış) versiyon olarak sürülmüştü piyasaya.
  • Extended versiyon DVD'si sanırım tükenmiş,piyasada yok...
  • ne tükenmişmi
  • Ya o sahne akıllara zarar zaten,konuyu okuyunca aklıma geldi ürperdim yine.Psikopat birşey valla.
  • siz böle dedkçe hırs yapıom walla ya resmdemi yok böle resmlere bakardıkk yaaa
  • Bu akşam dvd den inme sahnesinin resimlerini printscreen edip yollamayı deniyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 1 Ağustos 2006; 12:16:25 >
  • allah senden razı olsun kardeş
  • Buyrun

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

THE EXORCIST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 1 Ağustos 2006; 21:41:18 >

• Allah....Ne etkileyici sahne...GILMOUR sende extended versiyonun orjinal dvd'si mi var? Eğer öyleyse netten mi aldın? Nerden aldın söyleyebilir misin acaba?
  • Elimdeki orjinal (The Version You've Never Seen)uzatılmış dvd.İlk çıktığı zaman benim dvd ciden satın almıştım ikinci el olarak.Ters inme sahnesi Filmin en baba sahnesidir tercihimdir
    Bu arada bana bir vidyo çevirici önerebilirmisiniz dvd den kesip mpeg formatına çevirerek buraya koymak istiyorum herkes nasiplensin
  • teşekkürler @GILMOUR

hep bu sahneyi merak etmişimdir.(keşke etmeseymişim)
  • Buda vidyosu

http://rapid*hare.de/files/27834992/__350_eytan.wmv.html

yıldız olan yere s yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 1 Ağustos 2006; 23:14:22 >
  • Gilmour çok saol sana minnettarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2live -- 2 Ağustos 2006; 1:41:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.