OHA ! 5.Sezon 3.Bölüm nasıl bitti ya öyle.İşler acayip bir yere gidecek. Bilim kurgunun krallarından biri. NET. |
The Expanse │ Amazon (2015-2022) (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ne kadar dandirik dizi bu
yıl 2300 bilmem kaç gezegenler, güneş sistemleri arası daldan dala atlanılabilinen bir dönemde dünyada yapılar 2010lardan kalma. insanlar hala modelleri 2000lerin başında üretilen bisikletlere biniyor. hele kıyafetler hiç değişmemiş 2002 milano modasını andırıyor.
-
admin, banlayalım arkadaşı tekrardan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
admin, banlayalım arkadaşı tekrardanhahhhaa
-
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Cominghahhhaa
Alıntıları Göster
dedim noluyo bi an, arkadaş torpilli, banlattı mı bizi diye
hatalı cezaymış, geri aldılar.
edit = sen mi şikayet ettin yoksa ?nicki "deve katili" olan arkadaşı deve kelimesi ile itham etmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 23 Aralık 2020; 16:11:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
yok hocam niye şikayet edeyim seni 45-46dk sonra gördüm zaten
"deve katili" olan arkadaşı deve kelimesi ile itham etmiştim.
yok artık
-
konu şu
https://forum.donanimhaber.com/migros-gel-al-orta-boy-pizza-14-9--147002084#147002084
konuya ilk mesaj atan arkadaş biz kobay mıyız diyor, ben de ona yazmıştım develeri kobay olarak seçiyorlar diye, gerçi silinmiş mesajım.
4.bölüm gelmiş amazon prime var tek izlediğim dizi bu :D
-
Yeni bölüm efsaneydi 3 bölümden sonra ilaç gibi geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oh e 4.bölüm itibariyle dizi eski güzel seyrine döndü
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ama gidişatı beğenmedim, ben daha çok uzaylı geçitlerini filan işlerler derken 4 bölüm marco inaros etrafında döndü, dönüyor ve dönecek gibide görünüyor 6.Sezon final sezonu olacaksa işlenmesi gereken daha mühim konular yok mu? -
1X7
Diziyi çok beğendim. İlk sezon sıkıcı, sonra açılıyor diyen biri olmuştu bana. Şu sezona nasıl sıkıcı denebiliyor anlamadım...
Ayrıca şunu söylemek istiyorum: Hintli kadından çok gıcık alıyorum. Hayatımda ağzı ve konuşması bu kadar itici ikinci bir insan görmedim. İzlerken ekrana yumruk atasım geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: QLBatiatus1X7
Diziyi çok beğendim. İlk sezon sıkıcı, sonra açılıyor diyen biri olmuştu bana. Şu sezona nasıl sıkıcı denebiliyor anlamadım...
Ayrıca şunu söylemek istiyorum: Hintli kadından çok gıcık alıyorum. Hayatımda ağzı ve konuşması bu kadar itici ikinci bir insan görmedim. İzlerken ekrana yumruk atasım geliyor.
Dizinin en fazla ilk 2-3 bölümü sıkıcıdır "remember the cant" sahnesi ile dizi açılmıştı benim için.
Avasarala 50 dakika konuşsun sıkılmadan dinlerim bence biraz sabredip şans verin
-
quote:
Avasarala reiis.
İlerde alışırsın
-
Avasaralla iyidir hele küfür etmesi her laftan sonraquote:
Diziye yeni başladım. Daha önce hakkında güzel yorumlar duymuştum fakat ilk bölümlerin biraz sıkıcı olduğu söylenmişti. Biraz dişimi sıkarak izlemeye başladım. 1 sezon son bölüme gelene kadar bayağı zorladı ama şimdi keyif alarak izliyorum. 2. Sezon 6. Bölüme geldim. Bence gayet kaliteli bir şekilde ilerliyor. Görsellik bence yılına göre çok başarılı. -
Haftalık bölüm beklemek çok zor ya :D
Alışmışız ardı ardına izlemeye
-
sormaya bu diziyi bekleyemiyorum keşke hepsi birden yayınlansa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atminsormaya bu diziyi bekleyemiyorum keşke hepsi birden yayınlansa.
Süper olurdu.
Netflix tüm alışkanlıkları değiştirdi. Artık çok zor geliyor haftalık bölüm beklemek :D
-
1x9
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bana vaat ettikleri Polanski'yi vermeden öldürmelerini hoş bulmadım. Ama bunun dışında Polanski'nin ölüm anları çok etkileyici yapılmıştı. İzlerken gerçekten etkilendim. Ki normalde etkilemez böyle şeyler beni. Hatta şöyle anlatayım; İngilizce öğrenmek istediğim için bilgisayarıma gerekli programları indirdim ve Expanse'ı sahne sahne çevirip sahne bitince de Prime'dan izleyerek kontrol ediyorum. Hatalarımı görmek ve düzeltmek için falan. O sahneyi izlemedim çünkü gerçekten çok kötü ölüyordu kız. Not: Arkadaşlar, sözüm meclisten dışarı, ama ben ilerlemiş dizileri izleyip konusuna geriden gelerek yorum yazdığım zamanlarda beni alıntılayıp bilerek spoiler verildiği birden fazla deneyimim oldu maalesef. İnsanımız gerçekten çok kötü olabiliyor. Siz de yapacaksınız diye değil ama bi prensip olarak bu konudan gelen hiçbir bildirimi asla okumuyorum. Bildirimlerde Expanse'ı gördüğüm gibi kapatıyorum. Yani bana yazmanıza gerek yok. Zaten okumayacağım güncele ulaşana kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 5 Ocak 2021; 13:15:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
5x6
10 bölüm olacak 4 bölüm kaldı ama olaylar çok yavaş işleniyor gibi.
Şunun şurasında 4 bölüm kaldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X