Şimdi Ara

The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
9
Favori
14.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Amazing Spider-Man'in de 3. ve 4. filmleri açıklanmıştı ama bir anda yok oldu işte. Belli olmaz yani.

Filme gelirsek, bence de fiyasko olacak gibi.
  • yani allahın gücüne gitmesinde şu elastik herifi oynayan elemanı sokakta görsen suratına mıçmazsın gel gör ki herif koca yapımda oynuyor. Eli yüzü düzgün bi eleman bulamadınızmı şuraya anlamadım herkes oyuncu olacak diye bi kaide yok

Bu filmden hiç bi beklentim yok oyuncu seçimleri saçmalık zaten Jessica Alba'dan sonra oynayan hatuna bak.
  • Sen oyuncuları oyunculuk yeteneğine göre değil de tipine bakarak değerlendiriyorsan zaten hiç değerlendirme bence. Senin mantığınla bakacak olursak Steve Buscemi de oyuncu olmamalı, ya da sadece mankenler ve yakışıklı erkekler filan oyunculuk yapmalı.
  • metroid kullanıcısına yanıt
    ya yemişim bunun oyunculuk yeteneğini, olsa ne yazar. Filmin güzel bi yüzü olur yada yakışıklı atıyorum. Yani şurdakilerde ne çekicilik var ne de popülerlik var nerden tutsan elinde kalıyor ki film olarakta klişeyle dolu efekt gösterisi olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Şu videoda mr fantastic iyi gözüktü bana, belki fotoğraflarda öyle çıkmıştır ama bu film iyi olacak gibi geliyor bana. Peki düşman belli mi? Dr. doom falan olursa ve iyi yaparlarsa çok güzel olur.

• Rodin kullanıcısına yanıt
    Düşman Dr Doom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarışın adamı afrikalı bir tip yapan sinemayı izlemem,izliyenleri kınıyorum !!
  • Berbat olacağını hissediyorum.
    Bunlar güçlerini uzayda kazanmamışlar mıydı neden bir deneymiş gibi göstermişler?
    Ateş adam her yerde sarışın diye geçer burada neden böyle ve kardeşi beyaz?
    Mr. fantastic neden bu kadar genç ve toy normalde ateş adamdan felan daha yaşlı olması gerek?
    The thingi de mor felan yapsalarmış bari.

•  The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey Goldmill -- 31 Mayıs 2015; 20:44:58 >
  • Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Aşk filmi afişi gibi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Aşk filmi afişi gibi olmuş.

Aynen Sinyalleri vermişler ikilinin akıbeti hakkında
  •  The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

Berbat olacağını hissediyorum.
    Bunlar güçlerini uzayda kazanmamışlar mıydı neden bir deneymiş gibi göstermişler?
    Ateş adam her yerde sarışın diye geçer burada neden böyle ve kardeşi beyaz?
    Mr. fantastic neden bu kadar genç ve toy normalde ateş adamdan felan daha yaşlı olması gerek?
    The thingi de mor felan yapsalarmış bari.

kardeş iyimisin uzaya gidiyorlar zaten
  • Oyuncu seçimleri önceki seriye göre kötü geldi ama filmi izlemeden kesin yorum getirmeyelim. Çoğu kişi için fantastic four çok da önemli bir yer kaplamıyor Marvel evreninde. Film çekici olmalı ki Avengers filmini geçsin. Umarım güzel bir film çıkar ortaya.

• bu senenin patlayan balonu olacak bu film
  • Patlaması için beklentilerin yüksek olması lazım. İyi olmasını bekleyen yok. Asıl iyi bir film çıkarsa "patlamış" olur.
  • Patlayan balon olması için şişirilmiş olması lazım gizli süprizi olacak film

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Patlaması için beklentilerin yüksek olması lazım. İyi olmasını bekleyen yok. Asıl iyi bir film çıkarsa "patlamış" olur.

butcesi yuksek ya ondan dedim yoksa bu kadroyla bi cacik olmayacagi belli zaten

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.