Şimdi Ara

The Fate of the Furious 8 | (13/04/17) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
11
Favori
25.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kara Murat, Battal gazi filmleri bunu izledikten sonra daha mantıklı geldi.

Kafa dağıtmak için birebir. Güzeldi.
  • film gayet güzel, konusu da belli, yok abartıydı vs yazanların ciddi manada zeka problemi var gibi, herhalde abartı olacak, transformers izlerken bu kamyon nasıl o virajı aldı demek gibi birşey bu filmde abartı sahneleri eleştirmek

bence filmde tek sorun shaw ve han mevzusunun bağlanmamasıydı, sonuçta shaw han ın katili ve bir anda bebeğin kurtarıcısı olarak görevlendirilmesi, üstüne de beraber son yemek yenmesi saçmaydı, tokyo drift in sonuna sonradan öyle bağlanması zaten saçmaydı, tabi paul walker ölmeseydi tahminen iyi adam olarak bu filme katılmayacaktı ama yine de han mevzusunun da bir açıklamasını getirebilirlerdi, kardeşi de han ın manitanın ölümünden sorumlu ayrıca
  • Bugün izledik ben şahsen beğenmedim çok sıradan klasik aksiyon filmi işte, hızlı ve öfkeli daha iyiydi paul walker dönemleri, ciddi bir senaryo yoktu ama o yarış turnuvaları araçların motor sesleri falan yeterdi bana, senaryo klişe aksiyon filminden ibaret.

Yalnız şu hatuna aşığım bitiyorum şunun tatlılığına

The Fate of the Furious 8 | (13/04/17)

• İyi oyunculuk bekleyen gitmesin(bu sefer baya baya zorla oynatmışlar gibi)

Mantık arayan hiç gitmesin

Kuru aksiyon seven gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanda dominic,letty,brian ve mianın olduğu fotoğrafı gösteriyorlardı ama filmde göremedim? Var mı bilen yada dikkat eden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VIKINGS kullanıcısına yanıt
    O sahne F7'den. F7'de Dom eve Charger'ı almaya gittiği sırada garajdayken bakıyordu o fotoğrafa ama o sahnede kesilmişti 7.filmde. Yayınlanan kamera arkası görüntülerinde görmüştüm bende.

• Guzel aksiyondu izledim eğlendik. Sinemasal anlamda elestirilecek cok sey var elbet. Seneryo cok aceleye getirilmis en basta. Zorlama devam eden bir cok konu varm butun bunlara ragmen hafta sonu eglenceli film istiyorsaniz gidin izleyin. Ben kusursuz seneryo iyi oyunculuk bekliyorum diyorsanjz sizin filminiz bu degil zaten.

• Filmi altyazı izledim. Şimdi de dublaj izlemek istiyorum. Dublaj nasıl seyirzevkini bozacak şekilde mı yoksa iyi yedirmisler mı ?

• Hızlı ve Öfkeli serisinin en berbat filmiydi bence.
    daha doğrusu serinin ilk 2-3 filminden sonra kötüleşmeye başladı.

Filmin başında ki yarışı görünce aha dedim efsane film. o sahnden sonra 1.5 saat bildigin uykum geldi. Sonra da kıcı kırık kaçma sahnesi vs.

Arkadasların dedigi gibi,nerede sokak yarısı,nerede anahtarına kapışma?
  • araba araba araba araba araba araba.bide bilgisayarı katmışlar işin içine ki o kadar zırvalamışlar ki zor ölüm 4 ten sonraki en saçma hackerlık filmi olmuş.yazı yazarak ışınlar yollayarak program hazırlıyorlar felan.

@meyix "hater"lardan dem vurmuşsun katılıyorum ancak piyasadaki tüm filmler bu yönde saçma.fantastik filmleri anlarım ancak günümüzü anlatır durumdaki filmlerin abartılı olması insanları cezbetmiyor artık.kod adı kılıçbalığı filminde resim düzenleme programı ile virüs hazırladı adam.bi önceki hızlı ve öfkelide araba ile helikopter kovalayıp,sinyal için, sürekli bişeyler yazarak şifre kırmaya çalıştılar.zor ölüm 4 te askeri şifreleri 1 saniyede kıran hacker,diğer hackırın yazdığı kodu asla kıramıyor.ve en can alıcısı terebaylarca büyüklükteki dosyayı kablosuz olarak 3-5 saatlik bir sürede indiriyorlar.hadi bunları anladım da klavyeden harflere basarak doğalgazı geri çektiler.yuhyeter artık ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Değil gibi hocam, izlenebilir.

Bana da atar mısın hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Değil gibi hocam, izlenebilir.

Bana da pm atabilir misiniz rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyix

Yine "hem beğenmezler hem izlerler"ciler damlamış konuya

Size mi soracak adamlar? Beğenmemelerine rağmen izleyebilirler. Beğenmeyip kötü yorum yapabilirler. Yapımcı şirket babalarının sanki

7. filmi diğerleri kadar beğenmeyen ve fragmanla ilgili yorumu olumsuz olan biri olarak ben de yarın gideceğim

Filmi beğenirsem olumlu beğenmezsem olumsuz yorumumu yazacağım

Bunu kaldıramayan varsa beni bloklasın, hatta beni alıntılasın ben de onu bloklayayım. Her konudaki "beğenmiyorsan niye izliyorsun, öyleyse konuya gelme, ihihihihi" şeklindeki ilkokul seviyesindeki yorumları görmek istemiyorum.

Görüşler "olumlu ve olumsuz" olarak ikiye ayrılır. İkisinden birini çekemeyen varsa millete "o zaman şunu yapma, bunu yapma" demek yerine kendisi konudan çıkabilir

Not: Başka taraflarınızla okumayın. Hergün olumsuz yorum atan, gömüp dalga geçip duran haterlardan bahsetmiyorum.

Evlat beğen beğenme o bizi ilgilendirmez. İşin saçma tarafı seri artık çekilmesin diye ağlayan ergenlerde. Çekilmesini istememe gibi bi mantığın sebebi nedir ? Film sana fragmanda gösterilenin dışında bir şey anlatmıyor. Yani seni kandırıp dolandırmiyor. İzlemek istemiyorsan izleme. Kimse senin cebindeki paranı zorla alıp bunu izleyeceksin ve beğenmek zorundasin demiyor. Öyle durduk yere tribe girmeyin. Çekilmesin artık demenin bi mantığı yok. İzleniyorsa tutuluyorsa isterse 80 tane çeker. Her film üçleme olacak diye bi şey yok evlat.

• Dün akşam izledim beğendim açıkçası başka ne konu işleyecekler bir sonraki filmde merak ediyorum son 4-5dk kaçırdım
    son buluşma olduğu dom ve letty sarılması
    sırasında sinemadan çıktım guardians of the galaxy 2 10dk geçmişti başlaması yetişmek için
  • FF serisi artık ilk 3 film değil arkadaşlar. O ortamı beklemeyelim.

Doldurun kolanızı, alın cipsinizi 10 numara 5 yıldız film. Son zamanlarda hiçbir komedi filmi bu filmdeki espiriler kadar güldürmedi. Aksiyon, yarış ne ararsan vardı. Dwayne Johnson ve Jason Statham filmi almış götürmüş. Ayrıca bu filmde başrol yok. Vin Diesel abimiz başrolde ama bütün oyuncular filmi sırtlıyor. Bluray çıksın bir kere daha seyredeceğim. Esaretin Bedeli filmi izlemediğinizi hatırlatmaya gerek yok. Bazı hatalarıda görmezlikten gelin.

Fragmana 1 sahne koysalar filmin bütün konusu çıkardı.
    bebek sahnesi
  • Film kötüydü arkadaşlar kabul etmek lazım.Ben hiçbir serisini izlemedim.Ama bu kadar klişelerle dolu bir film de görmedim. Dwayne Johnson ve Statham bile o berbat senaryonun önüne geçememiş.
  • Hızlı ve Öfkeli olmamış bu, İtalyan İşi 2 olmuş.
  • Fişi çekip izlemek lazım. Filme beklentim olmadan gittim ve keyif aldım.
  • dün ümitsizce gittim filme paul dan sonra iyi olmaz diyordum ama açıkçası beğendim özellikle jason statham ateşleyici bir güç olmuş filme

Ne ararsan vardı filmde dram,macera,komedi gerçekten çok güzeldi

özellikle son sahnede çok duygulandım
    bebeğin ismini brian koymaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Film kötüydü arkadaşlar kabul etmek lazım.Ben hiçbir serisini izlemedim.Ama bu kadar klişelerle dolu bir film de görmedim. Dwayne Johnson ve Statham bile o berbat senaryonun önüne geçememiş.

Hiçbir serisini izlemediysen filmin senaryosuna laf atmanda ayrı bi ironi. Bi de utanmadan bi kişi beğenmiş.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.