Şimdi Ara

ThE_FeArlEsS ortaklık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok saçma oldu yani galba bu işin sonu kötü biticek içimde öle bir his var
  • ThE_FeaRLesS nasıl ya sen bana msn de ortilik teklf etmedinmi
  • mavi tayfun nickini versene bi bakiyim belkide o kadar eziq değilsindir
  • GSBOY geçen FearLesS'e Laf atıodu beLki FearLesS adına msn aLıp miLLeti kandırıodur
  • ya arkadaşım hala ısrar ediyosun adam senle ortaklık kabul etmemiş sen hala sen bana msn de teklif etsin diyosun adam daha adını bile duymamış ya belkide yanlış bir anlaşılma oldu neden bu kadar zorluyosun ki
  • kaptanberko kardeş ben poke abi yim çok eski bir pokemoncu ve ben banlandığım için mavi tayfun nickiyle açıyorum ve benim poke nick:mavi tayfun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE_FeaRLesS

Sevgili mavi tayfun ;
    Seninle öle dalga gecerimki insan içine cıkamazsın arkadasım.dalga gectigin kişiye dikkat et.ayagını denk al.

inanma blöf yapıyo

• mavi tayfun fearless dediğini yapar benden sana tavsiye sen daha yenisin senin kalbini alt üst ederler zorlamanın bi alemi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptanberko

mavi tayfun fearless dediğini yapar benden sana tavsiye sen daha yenisin senin kalbini alt üst ederler zorlamanın bi alemi yok

Mavi Tayfun senin 3 katın daha eski
  • amannnnnnnnn kapatalım konuyu bitsin gitsin yaa uzatmanın bi alemi yokki yoksa böle bu iş sabaha kadar gider

• pardon onu yazdığım zaman önceki banlandığını sölediği mesajı görmemişim

• İşler Karıştı
  • yaw bu poke abi ne kadar kişiliksiz bi insan
    feerless e benim msn i gelmiş feerless i hiç tanımıyorum bana hışımla,
    sen benim adımı kullanarak mavi tayfun a ortaklık teklif etmişsin diyo
    harbi dengesiz bu oynatmayın şu oyuna 5-6 yaşındaki çocukları aklı dengeleri kaldırmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezew

İşler Karıştı

her topicte senin nickini görmek mi zorundayım bea
    fearless ortak olmaz adam yakında tt olucak ama oksden sonra büyük bi ihtimak!
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeReNaL_GFB

olm o çocuk 24 server açmaı biliodu.ortağa ihtiyacı yoq sanırım.

ama kesinlikle güvenebileceğin biri

ne var bende biliom 24-28 server açmayı
  • 24 server nasıl açılır ki?
  • abi ol o adamla ortak senle ortak olmak istiosa kaçırma çok iyi adamdır iyi tanırım kendisini bir kötülüğünü duymadım ve görmedim
  • off ya sıktınız...Ya saçmalamayın fearless istiosa olur istemiosa olmaz güveilirdir tmm da bu ortaklık işlerini msn den görüşün yavs
  • Banada Mr.Hobo Ortak Olalım Diye Mesaj Atı Bende Dedim Düşünmem Lazım Bırakın Bu İşleri
  • 24 Server Nasıl Aılır Biri Yazabilirmi Benm Orti Green_Warrior Yürütodu Son Anda Kurtardım Tek Başıma Kasmakta Zor OluyorLütfen Biri PM İle Anlatsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.