Alalı bir hafta olmadı canıma okudu oyun. Spor salonuna gitsem bu kadar ter atmaz kas ağrısı çekmezdim herhalde. İlk başta dövüşemiyordum spastik hareketleri vardı, çalıştı adam oldu. Şimdi geleni tokatlıyorum.
az önce mediamarkette bayılıp aldım oyun dahil hepsini, 1 saat kadar oynadım kalibrasyonda tek problem kafamı bulamıyor sağ ortalarda gösteriyor kırmızı okları.. bi sorumda kamerayı tv'nin üzerine koymak zorundamıyız benimki altta duruyor head calibration problemi ondan sanırsam
quote:
Orijinalden alıntı: Marco87 az önce mediamarkette bayılıp aldım oyun dahil hepsini, 1 saat kadar oynadım kalibrasyonda tek problem kafamı bulamıyor sağ ortalarda gösteriyor kırmızı okları.. bi sorumda kamerayı tv'nin üzerine koymak zorundamıyız benimki altta duruyor head calibration problemi ondan sanırsam
oyunu internetten güncellendiniz mi? ben 1,2 versiyona yükselttikten sonra hiç kalibrasyon problemi yaşamadım (sadece arka fonda eşya olduğu için head kalibrasyonunu yapmıyorum bazen)
quote:
Orijinalden alıntı: erdena
quote:
Orijinalden alıntı: Marco87 az önce mediamarkette bayılıp aldım oyun dahil hepsini, 1 saat kadar oynadım kalibrasyonda tek problem kafamı bulamıyor sağ ortalarda gösteriyor kırmızı okları.. bi sorumda kamerayı tv'nin üzerine koymak zorundamıyız benimki altta duruyor head calibration problemi ondan sanırsam
oyunu internetten güncellendiniz mi? ben 1,2 versiyona yükselttikten sonra hiç kalibrasyon problemi yaşamadım (sadece arka fonda eşya olduğu için head kalibrasyonunu yapmıyorum bazen)
yaptım update'i sorun odamdan kaynaklanıyor, arkaplanı düzenlemek lazım head dışında bütün kalibrasyonlar oluyor.
Hayirli olsun hocam... Oyun çok yorucu valla. Oynadıktan sonra 1 saat kendime gelemiyorum.
aynen, çok yorucu. ilk 3 gün ağrıdan bittim
Pişman olurmuyum?
quote:
Orijinalden alıntı: kornrulez
Pişman olurmuyum?
oyun oynamak değilde biraz hareket olsun kollarım güçlensin diye düşünüyosan olmazsın
oyunu takasladığımız arkadaş yan çizdi:(takaslayamadık fight oynamaadık sağlık olsun bakalım
beyler sirf bu oyun icin ikinci lolipopa gerek var mi yoksa navigasyon yetiyo mu?????
quote:
Orijinalden alıntı: onur373
beyler sirf bu oyun icin ikinci lolipopa gerek var mi yoksa navigasyon yetiyo mu?????
lolipop bildigim kadariyla DS 3 le oyniyabiliyorsun ama navigating controllerle oynayamiyorsun.ama en iyisi 2 LOLIPOP
quote:
Orijinalden alıntı: el dyablo
quote:
Orijinalden alıntı: onur373
lolipop bildigim kadariyla DS 3 le oyniyabiliyorsun ama navigating controllerle oynayamiyorsun.ama en iyisi 2 LOLIPOP
ps3'ü aldığımda move hediye ettiler ama 1 tane çıktı, kamerasız falan move kolunu alsak ne kadara mal olur fikriniz var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: mamomi ps3'ü aldığımda move hediye ettiler ama 1 tane çıktı, kamerasız falan move kolunu alsak ne kadara mal olur fikriniz var mı ?
100 tl e almıştım ben
tekno sa da 150 civari dediler
quote:
Orijinalden alıntı: onur373 tekno sa da 150 civari dediler
konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim puanları çok düşük olduğu için almamıştım 2 gün önce aldım gayet güzel kalibrasyon vs hiç bir problem yaşamadım
quote:
Orijinalden alıntı: cratos35 konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim puanları çok düşük olduğu için almamıştım 2 gün önce aldım gayet güzel kalibrasyon vs hiç bir problem yaşamadım
aynen bende puanları düşük olduğu için almayacaktım :)
aldığım günden beri severek oynuyorum.. 3 maçtan fazla üstüste yapamadığım için (belli bir süre sonra ter içinde kalıyorsunuz :) ) oyunu hemen bitiripte arşive kaldırmak diye birşey de olmuyor.