Sony says : sen istiyor skin verecek 100 dolar |
The First Descendant | PS4 - PS5 | ANA KONU (4. sayfa)
-
-
Ultimate nasıl açılıyor?
-
Her parçasının %3 düşme şansı var, genellikle interceptlerde
Bu arada, gley icin parça kasmak tamam da, %6 şansa karsilik kastigin tüm parçaları tek seferde heba etmek çok zorladi, stabilizer ile catalyst blueprinti için dönüp duruyorum :)
Hard interceptlerde bunların şansı artiyormus galiba doğru mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şans oranı orada ne yazıyorsa o. Hard modda herşeyden daha fazla düşüyor ve harda özel bazıları. Yani mecbur hard yapacaksın bir süre sonra. Bende ultimate bunny için uğraşıyorum. Bir parçanın bluprinti düştü basarim yakında onu. Hikâyeyi bitirip ful ona kasicam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende işim olmaz diyorum
-
-
Ben ilk silah olarak bunu kunlanıyorum Epey etkili oyunun en iyi silahlarından 1 i diyebilirim..
-
Thunder Cage smg silahı uretip onu dene görev olarak verecek sana zaten uretmek için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O silahıda aldım hocam zaten ama şu 4.ü Bossu bir türlü kesemedik acayip zor 10 dakka veriyor zaman yetmiyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 11 Temmuz 2024; 14:36:58 > -
Var mı beyler aranızda bu Boossu kesebilen oldu mu ??
-
Platinum aldım oyundan.
Hard modunda da bütün bossları kestikten sonra sildim oyunu.
Sürekli aynı şeyleri yapmak çok sıkıyor loot oyunları pek benlik değil.
Ama bedava oyun için gameplay bence iyi Returnal’ı anımsattı bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 11 Temmuz 2024; 17:1:29 > -
Nihayet kestik bu Bossu ama epey zorladı
-
Bedavadan Platinum işte hocam daha ne olsun ))
-
Dostum bende aynı görev sırasındayim ateş bossundan sonraki bosstayim gecemedik bı adamlar çok salak. Deneriz olmadı bende kuiper kasıp mod geliştiriyorum. Oynarız ekle psnden BunyaminTR.quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31Nihayet kestik bu Bossu ama epey zorladı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
The First Descendant: How to Unlock New Characters for Free
IGNyoutubeOf all the unlockables in The First Descendant, none are bigger game changers than the playable characters, each with their own unique abilities and build crafting potential. But if you’d rather not shell out real-world money to take one for a spin, here’s a guide on how to unlock First Descendant characters for free.https://www.youtube.com/watch?v=PyI7lqQJb5k -
Takip.
-
The First Descendant, 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı
Nexon stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan oynaması ücretsiz nişancı aksiyon oyunu The First Descendant yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Açıklanan detaylara göre oyun 10 milyon oyuncuyla beraber zirve yaptı.
The First Descendant mikro ödemelerle eleştirilerin odağında
Geçtiğimiz hafta PC, PlayStation 5 ve Xbox Series S|X platformlarında çıkışını gerçekleştiren yapım looter shooter deneyimini bizlere sunuyor. Oyun Steam platformunda karışık incelemelre sahip olmasına rağmen kullanıcı sayısında iyi bir performans göstermeye devam ediyor.
Bildiğiniz üzere The First Descendant oynaması ücretsiz bir yapıya sahip olduğundan dolayı mikro ödeme sistemi ile ön plana çıkıyor. Mikro ödeme sistemi içerisinde yer alan içeriklerin pahalı olması ve aynı zamanda birçok özelliğin gerçek para verilerek satın alınması oyuncular tarafından bir hayli eleştiriliyor.
Tüm bu eleştirilere rağmen SteamDB tarafından ortaya çıkan raporlara göre 264 bin eş zamanlı oyuncu ile beraber oyun hala yükselişini sürdürüyor. Öte yandan The First Descendant, Bungie tarafından oyunculara sunulan Destiny 2'nin simgelerini kopyalamakla suçlanıyor. Şu anda bu durum için resmi bir açıklama yapılmamış durumda.
x (formerly twitter)The First Descendant (@FirstDescendant) on Xhttps://x.com/FirstDescendant/status/1811716560031215773
-
Ben iyi bir ekipe denk geldim ve ancak öyle yenebildik bu Bossu herkes kafasına göre oynayınca mümkün değil geçilmez.
Tamamdır ekliyorum
-
Önemli güncellemeler:
1. Diğer oyuncuların efektlerini kapatın
2. Daha kolay müttefik DBNO durum kontrolü
3. Oyuncu raporunda AFK seçeneği
4. Geliştirilmiş Void Shard görevleri
5. Optimizasyonlar ve hata düzeltmeleri
Güncelleme İçeriği ve Daha Fazla Ayrıntı :
-
Başka bir karakter yolda! Daha fazla ayrıntı için bizi takip etmeye devam edin!
x (formerly twitter)The First Descendant (@FirstDescendant) on Xhttps://x.com/FirstDescendant/status/1815763812454166846
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X