Şimdi Ara

The Following (2013) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
8
Favori
18.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2x06'yı izledim şimdi. Ben çok beğendim ya.
    Cidden bu sezon geçen sezona göre çok daha iyi ve sanki her bölüm daha da iyi oluyor.

Ryan'ın bu sezon daha acımasız ve kural tanımaz olması da olayların gidişatını daha da hızlandırıyor. Bu arada Jana da 2-3 bölüme kendini açık eder bu gidişle. Ryan'ın yiğeni ile de Mike bir şeyler yaşayabilir. Joe da kesin yine bir dostuna gider, emma ve mouse ile Joe şuan sadece kaçma aşamasında henüz daha planını belli etmiş değil. Bekliyoruz bakalım.
  • 6. bölüm 2.sezonun dönüm noktası, haydi bakalım güzel bölümler, zihnimizi kurcalayan bölümler bekliyor bizi..

• dünyaya yeni bir psikopat geliyor sanırım 2x6nın son sahnesi buna işaret olabilir

• Şu Emma şıllığı da bi ölmedi lan, ölse de rahatlasak
  • Dizi, 3.sezon onayını aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Dizi, 3.sezon onayını aldı.

İyi oldu bu, vermeseler çok ayıp olurdu...

• mike'ın babasının ölüm sahnesi baya kötüydü dizi giderek çoştu hep üstüne koyuyor.İzlemeyen varsa kaçırmasın diziyi
  • Son bölüm (2.9) le birlikte coştu dizi. Bölümü izlemeden spoiler açma :)

claire da hortladı iyi mi? Dizi başkalaştı valla, serüven devam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdkA -- 19 Mart 2014; 1:48:55 >
  • Valla ben 2. sezonu beğendim. İlk sezona göre çok daha iyi. Fena dizi değil gerçekten.
  • Gerçekten dizi 2. sezonda çok sağlam ilerliyor, 9. bölüm sonunda bi hass...r çekmedim değil
  • kimse izlemiyor mu bu diziyi ?
  • joe caroll bir eve çıktıydı oradan sonra 2-3 bölüm daha izledim orada bıraktıydım devam etsem mi çok tereddütdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

joe caroll bir eve çıktıydı oradan sonra 2-3 bölüm daha izledim orada bıraktıydım devam etsem mi çok tereddütdeyim

Bence dizi 2. sezon biraz toparladı, bence devam edip bir şans verin derim diziye
  • İlk sezondayım. Kimi zaman klişelere girse de genel olarak oldukça iyi. Kevin Bacon hastasıyım zaten.
  • Daha önceden aynı oyuncular ile film olarak çıkmamışmıydı bu sanki benim aklımda öyle kalmış.
    1. sezon bitti 2. sezona başladım tam vasata düştü yakalndı artık derken geröekten beklenmeyecek ters köşe yapan bir hamle ile dizi aynı tempoya geri dönüyor.
  • Offfffffff, ilk kez bu kadar ağır yorum yapıyorum. Yayınlanan diziler içinde en iyisi. Gelmiş geçmiş diziler arasında top 3 e oynuyor. Elimde olsa herkese zorla izlettiririm.
  • Bu bölüm de çok iyiydi, oyunculuklar muhteşem. Bir tek gazeteci kadın çok itici...
  • s2 / b13 çok iyiydi
  • İlk sezonunu final haricinde beğendim. Finali göstere göstere yaptılar çünkü. Ya da bölümleri peşpeşe izlediğimden bana öyle geldi.

2. sezonun ilk 2-3 bölümünü izledim sarmadı pek ama yorumlar olumlu devam edeceğim.

Boş bir dizi değil izlenebilir bence - ilk sezonuna göre konuşuyorum -
  • 2 bölümüm kaldı 2. sezonun bitmesine.Karakterler çok iyi ya dizide.Zaten başrollerin ikisini de çok seviyorum.Ama Kevin Bacon(Ryan)'ın Max Payne'e olan benzerliği beni bitiriyor.Hele şu sahnelerde;

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.