Şimdi Ara

The Forbidden Kingdom (2008) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rádèøή

quote:

Orjinalden alıntı: SΣRKΛN

Film baya güzeldi (Uçan ve kaçanlardan hoşlanmıyorsanız. sevemeyebilirsiniz)

Bir Yağmur efekti varki. Süper. Çölün ortaasında bu kadar gerçekçi yağmur efekti yapılır herhalde.

• şmdi geldim filmden hoştu ama mükemmel değildi..güzel zaman geçirtiyor
  • Bende geçen pazartesi izledim.Fena film değil.Ama ne tam anlamıyla komedi ne fantastikti.İzledikten sonra da izlerken bir şeyler eksikti sanki.Yinede verdiğim paranın boşa gittiğini düşünmüyorum.Tavsiye ederim izleyin.
  • paldır küldür giden normal bir film. beklentimin dörtde birini bile karşılamadı. ben pek beğenmesemde jet lee ve jackie chanın sempatiklikleri için izlenebilir. ama böyle iki ustayı aynı filmde buluşturmuşken böyle vasat bi film olmamış. başroldeki genç oyuncununda tam bi kazma olduğunu söylemeden edemicem rol tam transformers daki oyuncunun rolüymüş ama bu kazmayı seçmişler. çok yeteneksizdi.

ama bence sinemada değil evde izleyin. nette bi sürü link var para verip daha iyi filmlere gidin bence.

O... Çocuklarına gidin mesela. bundan çok daha iyi bir film bence.

bu arada muhtemelende devamı gelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 20 Mayıs 2008; 4:00:22 >

• Bende dün gittim uzakdoğu filmlerini çok sevmeme rağmen hata bu filmdede Jetli ve Chan olmasına rağmen filmi hiç beğenmedim..Filmde sakın saçmalık aramak için izlemeyin onlarca bulursunuz...Ayrıca filmle ilgili en çok komiğime giden YÜZÜKLERİN EFENDİSİ'nin birçok sahnesini kopyalamalarıydı...Filmi kesinlikle uçma açma zıplama hoplama sevmiyenler gitmesin ayrıca kesinlikle felsefik bir film de değil yani Hero diğer Jetli filmleriyle karıştırmayın...Sahneleri SPOİLER olarak vericeğim istiyen okuyabilir filmde okadar etki yaratıcağını sanmıyorum...

1-Jetlinin Beyaz atıyla ormanda GANDALF gibi ortaya çıkması...

2-Warlord'un ordularını kapıdan çıkarırken Yüzüklerin Efendisindeki gibi yukardan izlemesi ordunun yine Yüzüklerin Efendisindeki gibi daracık dağların arasından sıra halinde çıkması.(Hani filmde bir kale vardı Nazgullerin hata savaş günü kalenin tepesinden bir ışık çıkmıştı göklere Yüzüklerin Efendisinde adını hatırlıyamadım şimdi)

3-Beyaz uzun saçlı ölümsüzlük iksirini almak istiyen saçları uzuyan kızın Chan tarafından aşağıya atıldıktan sonra aynı Baldrog ve Gandalf kapışmasında olduğu gibi Baldrog düştükten sonra nasıl kamçısıyla ayağını tuttuysa Gandalfın filmdede , dövüşçü kızın aynen saçlarıyla ayaklarına dolanması...

Bunlar aklımda kalanlar umarım bir fikir sahibi olmanızda yardımcı olabilmişimdir...

• Film iyi sanırım ama sizce sinemaya gitmeye deger mi yoksa download edip mi izlesem?
  • kesinlikle harika bir film karayip korsanları gibi uzun süreli olupta insanı sıkmıyor insanın gayet iyi anlayacağı masalımsı bir dilde anlatılmış klasik bir konusu var ama bu izlenmeyecek anlamına gelmez umarım devamıda çekilir benden tavsiye bu görsel şöleni mutlaka sinemada izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninjaturtle -- 20 Mayıs 2008; 18:13:55 >
  • kobe tai eksik orda
  • film 1 saat 40 dk yaw sadece... nesi uzun süreli

hatta sondaki yazıları saymazsak 1 saat 33 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 20 Mayıs 2008; 23:53:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Bende dün gittim uzakdoğu filmlerini çok sevmeme rağmen hata bu filmdede Jetli ve Chan olmasına rağmen filmi hiç beğenmedim..Filmde sakın saçmalık aramak için izlemeyin onlarca bulursunuz...Ayrıca filmle ilgili en çok komiğime giden YÜZÜKLERİN EFENDİSİ'nin birçok sahnesini kopyalamalarıydı...Filmi kesinlikle uçma açma zıplama hoplama sevmiyenler gitmesin ayrıca kesinlikle felsefik bir film de değil yani Hero diğer Jetli filmleriyle karıştırmayın...Sahneleri SPOİLER olarak vericeğim istiyen okuyabilir filmde okadar etki yaratıcağını sanmıyorum...

Ben yüzük serisini en az 6 kere izlemişimdir. Dediğin sahneleri bırak, en ufak düşünce bilene geçmedi aklımdan.

Yüzüklerdeki sahnelerle uzaktan yakından alakası yok. Filmin.

• Tam internetten indirmelik film bence sinemaya 10ytl bayılmaya değmez.İndireceksin boş bir vaktinde eğlence olsun diye eğleneceksin.Birazda çocuk filmi olmuş gibi sanki.Ben 10 üzerinden 6 veriyorum...
  • Şu günlerde izlenilebilecek bir film. Ama Karayip Korsanları ile kıyaslanmamalı.
  • quote:

quote:

Bende dün gittim uzakdoğu filmlerini çok sevmeme rağmen hata bu filmdede Jetli ve Chan olmasına rağmen filmi hiç beğenmedim..Filmde sakın saçmalık aramak için izlemeyin onlarca bulursunuz...Ayrıca filmle ilgili en çok komiğime giden YÜZÜKLERİN EFENDİSİ'nin birçok sahnesini kopyalamalarıydı...Filmi kesinlikle uçma açma zıplama hoplama sevmiyenler gitmesin ayrıca kesinlikle felsefik bir film de değil yani Hero diğer Jetli filmleriyle karıştırmayın...Sahneleri SPOİLER olarak vericeğim istiyen okuyabilir filmde okadar etki yaratıcağını sanmıyorum...

Ben yüzük serisini en az 6 kere izlemişimdir. Dediğin sahneleri bırak, en ufak düşünce bilene geçmedi aklımdan.

bana da sürekli yüzüklerin efendisini anımsattı.. ama bu sefer yüzük yerine bir sopa için yollara düşüyorlar..

• gayet güzel başarılı bir film olmuş
  • bende gittim filme sevdiğim iki aktör bir filmde birleşmiş suikastçi tarzı birşey olmuş
  • suikastçideki kadroda güzeldi ama o filmi beğenmemiştim pek. bu filmdeki kadroda güzel bunuda izledim ve beğenmedim.heralde isimleri duyunca abartı birşey bekliyoruz filmi izliyince yanıldığımız anlıyoruz ve kötü geliyo
  • quote:

quote:

Birdaha izle ozaman filmi direk aynı açıklamalı olarakda yazdık daha nasıl açık olabilir anlamadım açıkçası... SPOİLERıı okursanız görürdünüz ..

• quote:

quote:

quote:

Birdaha izle ozaman filmi direk aynı açıklamalı olarakda yazdık daha nasıl açık olabilir anlamadım açıkçası... SPOİLERıı okursanız görürdünüz ..

Okuyarak yorum yaptım zaten. "Alakasız sahneler ve konu olarak zıt sahneler"

Son olarak, ben her gördüğüm sakallıyı dedem sanmam.

• Fil hakikaten çok güzeldi. Özellikle Jet li
  • sadece "guzeldi, kotuydu, gitmeyin, kacirmayin" gibi yorumlardan nefret ederim.
    ama bu filmde beni etkileyen hicbir sey yoktu =/

oyunculuk? dovusten haz etmem :)
    senaryo? salladim zopayi, aslan amerikali getirdi geri, hell yeee
    kurgu? -yakala zopayi, gir belini. -okidoki duttum, vurdum, girdim bildircinla da olumsuzu oldurdum. i$te bu!!

?!?!?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.