Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
29
Favori
104.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu oyun çıksa da alternatif bir şey oynasak .
  • Multiplayer olacak mı bilmiyorum da olması lazım ya. Tek başına girilmez bu oyuna.
  • Sabırsızlıkla bekliyorum. Hastayım böyle survival'lara.
  • The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]
    The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]

• 2013 te çıkacaktı acaba ne kadar ertelendi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin deneyecem bunu..daş yok mu daş diye mutant kovalarım
  • Korku Oyunu "The Forest" Nelerden Etkilendi?

Bağımsız geliştirici EndNight tarafından hazırlanan korku oyunu The Forest'a ilgi oldukça yüksek. Oyunda uçak kazasından canlı çıkan bir karakterin gündüzleri cennetten bir parça gibi görünen bir adada geceleri nasıl cehennemi yaşadığına şahit olacağız.

Açık dünya oynanış öğelerine sahip The Forest'ın geliştiricileri oyunlarının esin kaynaklarını açıkladı. Öncelikle gündüz vaktinde geçen kısımda bol bol Disney etkileri varmış. Ağaçların yapraklarından süzülen ışık demetleri, rengarenk kelebekler ve genel olarak şirin görünen çevre tasarımları Disney'in eserlerinden etkilenmiş.

Gece olunca ete aç mutantların peşimize düşmesiyle av pozisyonuna düştüğümüz oyunun gece kısımlarında ise 70'lerin korku filmleri, 80'lerin İtalyan filmleri ve I am Legend'in kitabının büyük etkisi varmış. Geliştiriciler Resident Evil ve Silent Hill gibi serileri de oynamışlar, ama bu oyunların The Forest'a herhangi bir etkisi yokmuş.

Oyunun geçtiği çevrenin açık bir şekilde The Hills Have Eyes (Tepenin Gözleri) filminin hissini verdiğini belirten yetkililer oyunculara karşılaştığı durumlara uygun gördükleri takdirde etki etme özgürlüğü sunmuşlar.

www.bolumsonucanavari.com
    Korku Oyunu "The Forest" Nelerden Etkilendi?
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Korku_Oyunu_The_Forest_Nelerden_Etkilendi-49101.htm

• The Forest'ın Fiyatı + PS4 Sürümü Gelebilir

EndNight Studios tarafından geliştirilen ve şimdiden çok büyük ilgi çeken The Forest adlı korku oyunu hakkında oyunun geliştiricileri Twitter üzerinden bazı açıklamalar yaptılar. Oyunun konsol sürümü ve fiyatı ile ilgili bazı şeyler netleşiyor.

Öncelikle geliştiricilerin açıklamasına göre The Forest'ın fiyatı 15 dolar ciavarında olacakmış. Şimdiden çok kaliteli olacağı düşünülen oyun için gayet uygun bir fiyat belirlenmiş gibi görünüyor. Bunun yanında geliştiriciler oyunun Playstation 4 sürümünü yapmayı isterlermiş, ama EngNight küçük bir stüdyo olduğu için PC sürümüne odaklanılmış.

Anlaşılan o ki eğer Sony tıpkı diğer geliştiricilere olduğu gibi EndNight'a da yardım ederse oyunun PS4 sürümü de çıkacak. Bağımsız geliştiricilerin PS4'te çokça boy gösterdiğini göz önüne alınca The Forest'ın PS4 sürümü konusunda umutlar artıyor.

www.bolumsonucanavari.com
    The Forest'ın Fiyatı + PS4 Sürümü Gelebilir
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Forestin_Fiyati__PS4_Surumu_Gelebilir-49227.htm

• Şiddetle bekliyorum gelsede oynasak
  • Arkadaş şu mutant ve zombi olayına bir kanım ısınamadı :/ Resmen sevemiyorum. Ama oyun çok şık duruyor. Hadi bi çılgınlık yap da bana mutantları sevdir The Forrest
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter W.

2013 te çıkacaktı acaba ne kadar ertelendi?

Bunu cidden bende merak ediyorum
  • süper bişeye benziyor çıksın alıcam
  • Çok iyi görünüyor ya, yalnız ben mutantların gece ortaya çıkacak biliyordum, son trailerde gündüzde yakıp yıkıyorlar.. Aynı zamanda yapıların yıkılışınıda pek beğenmedim hiç güvende hissettirmedi beni açıkcası
  • Watch_dogs'dan bile daha büyük bir merakla bekliyorum bu oyunu
  • Çıkış tarihi verin bari kaç senedir trailer veriyosunuz
  • Steamde erken erişim için tarih 22 Mayıs olarak verildi.
  • Strateji kullanmayı gerektiren, güzel bir Survival Horror oyunu olacak. Ses efektleri ve müzikler oyun içi atmosferine çok uygun olmuş. Çoklu oyuncu modu düşünmemişler, aslında güzel olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Mart 2014; 21:18:07 >
  • Oyunun alpha versiyonu steamde 22 mayısta yayınlanacak fiyatı 15 dolar olacak.

The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]The Forest [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 25 Mart 2014; 19:14:37 >

• Alpha aşamasında Multiplayer/Co-op olmayacakmış ama ileride bu özellikler eklenecekmiş.

Bu arada mutantlar ve mağara atmosferleri aşırı derecede 2005 yapımı The Descent filmini andırıyor.
    The Forest [ANA KONU]
    The Forest [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 25 Mart 2014; 19:53:40 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.