Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam'de şu an 16TL oyun ama bence daha çok yolu var. Almayı düşünen varsa bir baksın yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremanfedaykin

Steam'de şu an 16TL oyun ama bence daha çok yolu var. Almayı düşünen varsa bir baksın yine de.

betadaki oyunu niye indirime sokarlarki? birde betadan çıkınca 20 dolar olcak diyolardı
  • Beyler oyun hazır indirimdeyken almaya değer mi ? Bu arada pc özellikler Win 7 32bit - i3-2105 CPU 3.1 GHZ - 4 GB ram - Ati radeon hd4670 512mb 128 bit ekran kartı oyunu oynamaya yeter mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottway

Beyler oyun hazır indirimdeyken almaya değer mi ? Bu arada pc özellikler Win 7 32bit - i3-2105 CPU 3.1 GHZ - 4 GB ram - Ati radeon hd4670 512mb 128 bit ekran kartı oyunu oynamaya yeter mi ?

Optimizasyonu pek iyi değildi en son baktığımda.Şimdi ne olmuştur bilemem ama ekran kartı çok zayıf kalır gibi.
  • Steam'in Halloween indirimlerinde girermi mi acaba tekrar indirime, %33 den fazla olacağını sanmıyorum early access oyun için. Beklemeye gerek yok bence, bir de oyunda Co-op olacakmıydı?
  • FrE3d0m kullanıcısına yanıt
    co op olucak ama ana sürüm çıkınca
  • Oyun gittikçe daha iyiye gidiyor, güncellemeye bakmak için girdim baya bir gezdim, en sevindiğim olay ağaç yıkılma ve parçalanma sesi değişmiş.
  • evet steam indirimindeyken kaçırılmayacak bi oyun hataları elbette var ama eğlence dorukta hele bide tam sürümü cıksa
  • Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım.

Bir kaç gameplay videosunu izledim. Yapılacaklar kitabında (ya da yardım kitabı; her neyse :P) çoğu şey kapalı.

Bu gameplay videosu hazirana ait.

Çoğu şey açılmış mıdır, çok mu kısıtlıyız bu tarihte?

Oynayan arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.
  • oyunu bende aldım arkadaşlar 1-2 kez oynadım sevdim diyebilrim ,
    arada tırsıtıyor ama fena değil

bir sorum olcak bu ses kartı gibi 1 sey alet o ne işe yarıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçan Aşık -- 26 Ekim 2014; 16:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

oyunu bende aldım arkadaşlar 1-2 kez oynadım sevdim diyebilrim ,

patlayıcı yapıyorsun, survival bookta nasıl yapıldığını gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

oyunu bende aldım arkadaşlar 1-2 kez oynadım sevdim diyebilrim ,

patlayıcı yapıyorsun, survival bookta nasıl yapıldığını gösteriyor

hocam ilk oynadıgım pek 1 sey anlamamıstım :)
    sonra bir iki oynanış videosu izleyince çiftlik kurar gibi adamlar mekan kurmaya basladı daha çok ilgimi çekti ,

ayrıca 1 sey daha okudum kertenkeleri zırh yaptıkca kabilelerin arasına sızabiliyorrmusuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Survival Oyunları ve Oyuncuları Ts3 Sunucumuz.
    Şuan tek başımayım ama oyunlar hazır hale geldikçe takım oyunu için ilerde lazım olacak.
    Team Speak Bilgilerimiz;
    IP: 37.247.96.177:3837
    Şifre: yenibaslangic

ts calısmıyor sanırım ?
  • oyunu aldım ciddi optimizasyon sorunları mı var yoksa benim laptop mu zayıf anlamadım 20 fps alıyorum en düşük ayarlarda

amd radeon hd 6770m

i7 2630QM 8gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanov -- 27 Ekim 2014; 16:26:41 >
  • arkadaşlar tavşan elimizle yakalayabiliyormusuz ?

hangi tuş bilen varmı ?
  • Arkadaşlar bende dün aldım. Optimizasyon sorunu yok.

2-3 saat oynadım.

- İlk önce doğdum, hemen uçakta işe yarayan ne varsa alıp ordan topukladım. Sahile geldim. Bir yere kurulayım dedim. Yanlış bir plan onayladım. Onu kaldıramadım ve tav oldum. Daha sonra yeni oyuna başladım.
    - Aynı şekilde uçaktan hemen kaçtım. Sahile gittim bu sefer yamaç bi yere kurdum evi. En ufak evi yaptım.
    - Bahçe, tavşan tuzakları, depolamalar kurdum.
    - Çevreye 4-5 tane uzak kurdum.
    - Ormanlara ayaklı ateşlerden kurdum.

Bu günde oynayabilirsem daha güvenli bir alan yapmaya çalışacağım. Düzgün bir şey olursa SS atacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clementha

Arkadaşlar bende dün aldım. Optimizasyon sorunu yok.

2-3 saat oynadım.

- İlk önce doğdum, hemen uçakta işe yarayan ne varsa alıp ordan topukladım. Sahile geldim. Bir yere kurulayım dedim. Yanlış bir plan onayladım. Onu kaldıramadım ve tav oldum. Daha sonra yeni oyuna başladım.
    - Aynı şekilde uçaktan hemen kaçtım. Sahile gittim bu sefer yamaç bi yere kurdum evi. En ufak evi yaptım.

Bu günde oynayabilirsem daha güvenli bir alan yapmaya çalışacağım. Düzgün bir şey olursa SS atacağım

peki kardeşim yukarda yazdıgım sistem 12-15fps alacak kadar zayıf mıdır?

• Hocam tavşan tuzağı yapıyorsun. Biraz zaman geçiyor tavşan yakalanıyor. Tavşan kapanı kapalıyken, kapanın yanına gelip tavşanı e'ye basarak sanırım alabiliyorsun (c'de olabilir)

Bunlardan önce tavşanları tutmak için tavşanları koruyabileceğin bir çit var. Onu yapman lazım.

Tavşan elindeyken o çitin oraya gelip C'ye basıyorsun, çitin içine tavşanı atıyorsun.

2 tavşan atınca da tavşanlar çiftleşiyormuş vb. Daha şahit olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanov

quote:

Orijinalden alıntı: Clementha

Arkadaşlar bende dün aldım. Optimizasyon sorunu yok.

2-3 saat oynadım.

peki kardeşim yukarda yazdıgım sistem 12-15fps alacak kadar zayıf mıdır?

Çok çok kötü bir sistem gibi gözükmüyor fakat ekran kartı bunda etken olabilir.

Ben en yüksek ayarlarda HD7950 ile rahatlıkla oynayabiliyorum.

Ama Laptopmuş hocam. Yani laptopun ısınması olur vb.

Ama oyunda optimizasyon problemi göremedim hiç.

Not: DayZ oynayan biri olarak söylüyorum.

• ben kosarak elle yaklamayı sormustum hocam kosarken elle tavsan yakalanıyor video da görmüştün ,

bu arada agaç ev gelmiş oyuna yapılabiliyor bugun onu yapıp denıycem ama yerliler rahat vermiyor :D
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.