Şimdi Ara

The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
5
Favori
10.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Tarantino bizzat Deadline’ı arayarak, The Hateful Eight’un senaryosunun internete sızdırılmasına çok öfkelendiğini, bundan dolayı filmi ertelediğini söyledi. Senaryonun sızdırıldığını ilk defa kendi menejerinden öğrendiğini belirten Tarantino, bilahare filmde rol almak isteyen bir takım oyuncuların menejerlerinden birçok telefon aldığını söyledi.

“İnanılmaz derecede canım sıkıldı,” diyen ünlü yönetmen, “bir senaryo yazıyorum, henüz ilk taslağı tamamlanmış; önümüzdeki kış aylarına kadar çekimlerine başlamayı düşünmüyorum. Okumaları için 6 kişiye gönderiyorum, bir de bakıyorum senaryo herkesin elinde.”

Tarantino, burada esas meselenin, insanların senaryoyu okuması olmadığını söylüyor. Canını sıkan mevzunun, daha Weinstein’larla yapım hakkında konuşmaya fırsat bulamadan senaryonun internete sızdırılması sonucu hissettiği aldatılmış duygusu olduğunu belirtiyor.

“Aslına bakarsanız, senaryomun internet üzerinden elden ele dolaştırılması, hakkında olumlu yorumlar yapılması hoşuma gitmedi değil ama ben lanet olası senaryoyu okusunlar diye sadece artı o. çocuğuna vermiştim!”

Bu altı kişiden dördü Django Unchained yapımcısı Reggie Hudlin ve Tarantino’yla daha önce çalışmış olan Django’dan Bruce Dern, Rezervoir Dogs’dan Michael Madsen ve Tim Roth. Tarantino, Hudlin’in, senaryoyu kendi menejerine okuttuğunu biliyor ama kendisine verdiği kopyanın el değiştirmediğine de emin. Tim Roth’un da böyle bir şey yapmayacağını biliyor. Tahmin ettiği casus ya Dern’ün ya da Madsen’in menejerleri.

Bütün bu hengamenin arasında Tarantino, The Hateful Eight’in bir kitaba dönüştürülmesi konusunda yayıncılarıyla bu hafta bir görüşme yapacak.

“Senaryoyu bir kitap olarak yayımlayacağım,” diyor, “altı kişiye veriyorum, eğer onlara güvenemeyeceksem... bu işi yapmak için içimde gram kadar heves kalmadı. Yayımlayacağım, gidecek. Budur. Bir sonraki işime bakacağım. Onun geldiği yerde on tane daha proje var.”

Tarantino, bu senaryonun bir gün bir filme dönüşüp dönüşmeyeceği sorulduğunda ise şöyle bir cevap veriyor: “Fikrimi değiştirebilirim. Lanet olası senaryo bana ait. Ama size şunu söyleyeyeyim, bir sonraki işim bu olmayacak. O benim bebeğim, eğer bir gün ilham perisi kulağıma fısıldarsa, yaparım. İlk başka, film işine girmeden önce senaryoyu bir kitap olarak yayımlama fikri aklımdaydı zaten.”

• nereye sızmış bizde bi okuyalım
  • Olm çek yaa izleriz yine tarantino reyiss
  • Yazık ya adama..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden vazgeçmiş,senaryo sızdığı için.Kötü oldu beklediğim bir filmdi.
  • Yerinde olmuş western filmi çekmesini istemiyordum. üst üste iki tane western çekmek neyin kafasıydıysa artık. yeni bi şeylere başlasın.
  • Senaryoyu sızdırmak kimin ne işine yarayacak ya? Yanında çalışanlar da filmden para alamayacak, niye sızdırırsın ki, bu kadar mı nefret ettin adamdan?
  • Belki de çok iyi bir film olacaktı.Kötü olmuş sızdırılması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGÖ -- 8 Şubat 2014; 20:26:34 >
  • Tarantino tamam hakkını ara ama bizide senin filmlerini izleme keyifinden mahrum etme.

Çek şu filmi işte.
  • İfşa edilen senaryo hakkında bilgim yok ama başlığı okuyunca niyeyse! Yedi Samuray'ın amerikan versiyonu Muhteşem Yediliyi anımsadım ve merakla bekliyorum! Umarım Tarantino bunu film haline getirir!
  •  The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

İfşa edilen senaryo hakkında bilgim yok ama başlığı okuyunca niyeyse! Yedi Samuray'ın amerikan versiyonu Muhteşem Yediliyi anımsadım ve merakla bekliyorum! Umarım Tarantino bunu film haline getirir!

yedi samuray çok kral film.
  • zincirsizin en iyisi

Christoph Waltz
  • tarantino filmi izlerken sahnelerde abartı vardı, saçmalıklar vardı derseniz, filme hakaret edersiniz

-yapıcak bi şey yok, tarantino filmi izliyosan katlanıcaksın
  • Merakla bekliyorum.Tarantino en sevdiğim yönetmen ve Zincirsiz'den daha iyi bir film bekliyorum umarım öyle olur.
  • westerne taktı tarantino
  • Tarantino+Tim Roth+Samuel L. Jackson iyi film olur.

Şu Django Unchained'i izlemedim daha, önerir misiniz?
  • Christoph Waltz'ı neden çıkarmış, adam mükemmel bir oyuncu, o mu sızdırdı acaba?
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Ben filmi beğendim .Tavsiye ederim
  • Tim Roth, Kurt Russell ve Michael Madsen. Tam western filmi olur bu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.