Şimdi Ara

The Hitman's Bodyguard (2017) | Ryan Reynolds - Samuel L. Jackson (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Film aksiyon sahneleri bakimindan çok guzel . Konusu da hoş. Dusunmeden gidin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedim.

Samuel L. Jackson'ın küfür ederek izleyiciyi güldürmeye çalışmasının Recep İvedik'ten hiçbir farkı yok. Aksiyon sahneleri fena değildi. Vakit geçsin diye izlenecek filmlerden. Fazla bir şey beklemeyin.

4/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 1 Eylül 2017; 5:55:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksiyon filmi arayanlar için fena bir yapım değil. Komedilik bir durum pek göremedim yani en fazla tebessüm ettirdi. Filmde ciddi derecede küfür mevcut ve bu filmi Netflix yapmış. Sakın ola bunu Türkçe dublaj olarak izlemeyin. Muhtemelen filmin her yerine küfür dizmiş olacaklardır. Bu arada filmde birkaç yerde ciddi saçmalıklar gördüm tabi elbette daha fazladır da dikkatli izlemediğim halde gözüme batanlardan. Mesela
    araç kovalama sahnesinde bizi Samuel abi beton bariyere arabayı vuruyor, araç küt diye duruyor, Ryan camdan uçuyor, aracın önünde çizik yok ve sapasağlam yoluna devam edebiliyor. Yok eğer araç bariyere vurmadıysa o hızda frenle nasıl birden kaymadan zınk diye durdu da Ryan abimizi camdan dışarı uçurdu diyebiliriz. Kurgu veya mantık hatası artık hangisiyse.
    Bir diğer saçmalık da
    Ryan abimizin sarı sakallı elemanın karnına baltayla vurduğu halde sarı elemanda hiçbir şey olmaması ve üstelik baltanın ucunun sapından ayrılması gözlerimi kanattı. Orada zırf filan var diyemeyiz. Zira Ryan abi daha sonra bu lavuğu zincirle boğarken arkasına geçip tabancayla mıhlıyor ve mermiler sırtından-belinden girip göbeğinden filan çıkıyor. Yani zırf, yelek filan yok. Tabi Samuel abinin de yaralı bacakla sağlam bacağı varmış gibi merdivenlerden temiz bir zıplama gerçekleştirmesi ayrı bir olaydı.

• Çok eğlenceli ve güzel bir filmdi. Kadrosu, aksiyonu çok hoştu.

Michael'ın arabadan fırladığı sahnede koptum

8/10
  • Orta dereceli bir film.Aksiyonu ve küfürü bol.Samuel L. Jackson da o güzel kahkahalarını eksik etmemiş.
  • İzledim filmi güzeldi. Ryan Reynolds'a yakışıyor bu tarz roller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klişeler ile dolu bir filmdi.

Tesadüfe bak mahkemeye son saniyede yetişiyorlar.
    Interpol içinde ki hain adam her filmde hain.
    Aman filmde ki oyuncular arasında cinsel bir çekim olmasın.
    vs. vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasiliKalanCtrl -- 9 Eylül 2017; 9:23:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

Klişeler ile dolu bir filmdi.

Tesadüfe bak mahkemeye son saniyede yetişiyorlar.
    Interpol içinde ki hain adam her filmde hain.
    Aman filmde ki oyuncular arasında cinsel bir çekim olmasın.
    vs. vs.

Sanırım bunun için az paun almış
  • Çok kötü bir filmdi. Spoiler vermeden yazıcam

Bacağında mermi deliği ile 1 katın merdivenlerinden aşağı atlaması Jackson'un ve hiçbirşey hissetmemesi

Tek mermi araca isabet edip aracın atom bombası gibi patlaması

Bunun gibi saçma şeyler filmi ne yazikki berbat hale getirdi.Yahu 2017 yılındayız tek mermi ile araba patlar mı hala öğrenemedi mi insanlar sanki içinde c4 varmış gibi patlıyor bide... hatta makinalı ile tarasan bile araçlar böyle patlamaz bunu anlayamadılar.Bunun gibi filmde onlarca hata vardı.Ve çekilmez hale getirdi filmi.

Edit: Ek yorum yapma gereği hissettim şunun hakkında : Aga bu Samuel Jackson nasıl iyi bir oyuncudur ? Ve yaşlanmaz mı bu adam ? Arnold ve Slyvester ile aynı yaşta.Ama gel görki bunlar dede olmuşken Samuel Jackson hala 40 larında gibi.İnanılmaz birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 9 Eylül 2017; 18:56:10 >
  • Diyaloglar ve karakterlerin hareketleri felaket mantıksız ve yersizdi.Biraz komik,bomboş bir aksiyon filmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben beğendim, çok iyiydi :D son 1 saat falan biticek diye beklerken aksiyona aksiyon eklediler
    şu sahnede baya güldüm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.