Şimdi Ara

The hobbit the battle of the five armies filmi neden izlenmedi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kralın dönüşü ile Beş orduların savaşını izledikten sonra o kalite o orjinallik o orta dünya havası uçmuş gitmiş. Fiyasko Hobbit serisi.
  • Konuyu görünce seriye başlayasım geldi iyi oldu
  • İzle hocam güzeldir ama sakın yüzüklerin efendisi gibi bir kalite bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

İzle hocam güzeldir ama sakın yüzüklerin efendisi gibi bir kalite bekleme

Sinemada izledim hocam ben filmleri ilk gününden sadece tekrardan başlayasım geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

İzle hocam güzeldir ama sakın yüzüklerin efendisi gibi bir kalite bekleme

Sinemada izledim hocam ben filmleri ilk gününden sadece tekrardan başlayasım geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Edward Lynn

quote:

Benim bahsettiğim şey bu değil, Tamam bu şekilde düşünürsek güzel görünüyor ama kalite bakımından bakıyorum ben orduların ihtişamı karakterlerin görüntüleri filan hobbitte fazla yapay LOTR'de ise oldukça doğal gerçek gibi, Ayrıca Lotr'de olup hobbit serisinde olmayan şeyleri saymaya başlarsak ayrı bir konu açmak gerekebilir

tamam lotr deki karakterler daha iyi savaş sahneleri daha gerçekçi ama hobbitteki orklar daha çeşitli.kaskları daha görkemli.üstelik lotr de minas tirith kuşatması ve pelennor çayırları savaşı olmak üzere 2 cephede savaş izledik.ama hobbitte erebor önünde dale şehrinde ve kuzgun tepesinde olmak üzere 3 cephede savaş izledik.ama bu hobbit daha güzel demek değil.çünkü minas tirith kuşatması ve pelennor çayırları savaşı beş ordular savaşından daha geniş kapsamlı.

1. film giriş filmiydi sıkıcıydı orta dünya teması için izledik.

2. film gayet güzeldi, orman elflerini, legolas'ı görmek sonunda bilbonun smaugla tanışması ve konuşmaları vs heyecan vericiydi.

3. filmde en beğendiğim LOTR'un ilk kısmını filmin sonunda göstermesiydi. Savaşın olduğu kısım bence çok kötüydü CGI'dan başka bişey yoktu resmen parlak parlak bir animasyon izledik. Lotr ferrariyse hobbit anca toyota corolla olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

quote:

Benim bahsettiğim şey bu değil, Tamam bu şekilde düşünürsek güzel görünüyor ama kalite bakımından bakıyorum ben orduların ihtişamı karakterlerin görüntüleri filan hobbitte fazla yapay LOTR'de ise oldukça doğal gerçek gibi, Ayrıca Lotr'de olup hobbit serisinde olmayan şeyleri saymaya başlarsak ayrı bir konu açmak gerekebilir

tamam lotr deki karakterler daha iyi savaş sahneleri daha gerçekçi ama hobbitteki orklar daha çeşitli.kaskları daha görkemli.üstelik lotr de minas tirith kuşatması ve pelennor çayırları savaşı olmak üzere 2 cephede savaş izledik.ama hobbitte erebor önünde dale şehrinde ve kuzgun tepesinde olmak üzere 3 cephede savaş izledik.ama bu hobbit daha güzel demek değil.çünkü minas tirith kuşatması ve pelennor çayırları savaşı beş ordular savaşından daha geniş kapsamlı.

2. film gayet güzeldi, orman elflerini, legolas'ı görmek sonunda bilbonun smaugla tanışması ve konuşmaları vs heyecan vericiydi.

3. filmde en beğendiğim LOTR'un ilk kısmını filmin sonunda göstermesiydi. Savaşın olduğu kısım bence çok kötüydü CGI'dan başka bişey yoktu resmen parlak parlak bir animasyon izledik. Lotr ferrariyse hobbit anca toyota corolla olur.

ama hocam 3. filmde savaş arabalarıyla trollerin savaşı cücelerin savaş arabasıyla orkları ezmesi trollerin kafalarını uçurması elflerle cücelerin savaşı legolasla bolgun köprüde savaşı thorinle azogun buzun üstünde dövüşü bunlar lotr de yok.lotr daha güzel olabilir hobbit hep cgı olabilir ama hobbitteki bazı aksiyon sahneleri lotr de yok.

• Sinema sektörü evrim geçirdi. Tabi bu evrim bizim için kötü ama çocuklar için iyi oldu. Sektör 2000 li yıllarda büyük yaşta insanlara hitap ediyordu. Kitlesi olgun olduğu için lotr, Matrix gibi başyapıtlar izleyiciyi etkileyebiliyordu. Yeni nesil sinema artık çocuk izleyici kitlesini hedef edindi. Cocuklara yapılan yapımlar tutuluyor artık. En çok hasılat yapan ilk 10 filmde hatırladığım kadarıyla 5-6 tane animasyon geri kalanı da süper kahraman filmleri. Yani animasyon filmleri çok iyi hasılat yapıyor. Çocuğunu eğlendirmek isteyen aile çocukları ile beraber sinemaya Akın eder oldu. Bu bağlamda Türk sinema sektörünün gelişmesi ve güzel kazanç sağlaması için yeni nesil sektöre ayak uydurup çocuklara yönelik animasyon yapmaları lazım. Çocuklar kaliteli yapımları fazla ayırt edemeyeceği için iyi gelir elde edeceklerdir ve sağlam yapımlara zemin hazırlayacaktır. Firma bu yapımlar ile çocuk kitle ile büyüyup ileri de sektörde öncü olabilir. Ayrıca ileride bu büyüyen nesil sektördeki bu markaya ayrı bi sempatisi ve sevgi besleyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

quote:

Katılıyorum yoruma, Legolas daha fazla ilgi ve seyirci kazanmak için kullanılan bir karakter oldu, Kitap'da adı dahi geçmiyor mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Sinema sektörü evrim geçirdi. Tabi bu evrim bizim için kötü ama çocuklar için iyi oldu. Sektör 2000 li yıllarda büyük yaşta insanlara hitap ediyordu. Kitlesi olgun olduğu için lotr, Matrix gibi başyapıtlar izleyiciyi etkileyebiliyordu. Yeni nesil sinema artık çocuk izleyici kitlesini hedef edindi. Cocuklara yapılan yapımlar tutuluyor artık. En çok hasılat yapan ilk 10 filmde hatırladığım kadarıyla 5-6 tane animasyon geri kalanı da süper kahraman filmleri. Yani animasyon filmleri çok iyi hasılat yapıyor. Çocuğunu eğlendirmek isteyen aile çocukları ile beraber sinemaya Akın eder oldu. Bu bağlamda Türk sinema sektörünün gelişmesi ve güzel kazanç sağlaması için yeni nesil sektöre ayak uydurup çocuklara yönelik animasyon yapmaları lazım. Çocuklar kaliteli yapımları fazla ayırt edemeyeceği için iyi gelir elde edeceklerdir ve sağlam yapımlara zemin hazırlayacaktır. Firma bu yapımlar ile çocuk kitle ile büyüyup ileri de sektörde öncü olabilir. Ayrıca ileride bu büyüyen nesil sektördeki bu markaya ayrı bi sempatisi ve sevgi besleyecektir.

Aynen öyle. Artık süperkahraman filmleri moda oldu. Efektlerle birlikte yedir sür piyasaya. Severim aslında ama çok yapaylaştı sinema. Bazen 90'lı yıllara ait filmleri izliyorum da verdikleri gerçekçilik alıp götürüyor insanı.

• Şaka maka Silmarillion, Hobbit ve LOTR kitabını okumuş, LOTR filmlerini de 4-5 kere izlemiş biri olarak hala izlemedim. Sen git para için bir kitabı üçe böl ve buna rağmen LOTR yanına yaklaşama. İlk iki film hakikaten iyi değildi. Son filme de arkadaşlar sinemaya gitmesine rağmen o zaman gitmemiştim. Sonra torrent çıkınca indirdim ama gidenlerin yorumlarını falan görünce hiç izleme isteği olmadı. Hala duruyor bir köşede hala da izleyesim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Şaka maka Silmarillion, Hobbit ve LOTR kitabını okumuş, LOTR filmlerini de 4-5 kere izlemiş biri olarak hala izlemedim. Sen git para için bir kitabı üçe böl ve buna rağmen LOTR yanına yaklaşama. İlk iki film hakikaten iyi değildi. Son filme de arkadaşlar sinemaya gitmesine rağmen o zaman gitmemiştim. Sonra torrent çıkınca indirdim ama gidenlerin yorumlarını falan görünce hiç izleme isteği olmadı. Hala duruyor bir köşede hala da izleyesim yok.

Aynen öyle demek istediğim şeyleri yazmışsın, Herşeyi geçtim en güzel sahneleri kesmişler sinema versiyonundan gittiğime sırf bu yüzden pişman oldum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Şaka maka Silmarillion, Hobbit ve LOTR kitabını okumuş, LOTR filmlerini de 4-5 kere izlemiş biri olarak hala izlemedim. Sen git para için bir kitabı üçe böl ve buna rağmen LOTR yanına yaklaşama. İlk iki film hakikaten iyi değildi. Son filme de arkadaşlar sinemaya gitmesine rağmen o zaman gitmemiştim. Sonra torrent çıkınca indirdim ama gidenlerin yorumlarını falan görünce hiç izleme isteği olmadı. Hala duruyor bir köşede hala da izleyesim yok.

Aynen öyle demek istediğim şeyleri yazmışsın, Herşeyi geçtim en güzel sahneleri kesmişler sinema versiyonundan gittiğime sırf bu yüzden pişman oldum

ben zaten extended versiyonunu izledikten sonra bir daha normal versiyonunu izlememeye yemin ettim.tv de bile verseler artık hiç bir zaman normal versiyonunu izlemem.en güzel sahneler extended versiyonunda var.

• Filmi acayip gömmüşsünüz, elbette bir lotr değil kabul ediyorum ama o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. Kısacık kitaptan ancak bu kadar malzeme çıktı, cgi nin de abartılı olması filmi biraz gözümde değersizleştiriyor kabul ediyorum. Her şeye rağmen extended versiyonlarının gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

Orta Dünya ile ilgili muhtemelen son filmlerdi diğer kitapların filme çekilmesine kesinlikle izin verilmeyecekmiş.O yüzden kıymet bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desm0nd

Filmi acayip gömmüşsünüz, elbette bir lotr değil kabul ediyorum ama o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum. Kısacık kitaptan ancak bu kadar malzeme çıktı, cgi nin de abartılı olması filmi biraz gözümde değersizleştiriyor kabul ediyorum. Her şeye rağmen extended versiyonlarının gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

Orta Dünya ile ilgili muhtemelen son filmlerdi diğer kitapların filme çekilmesine kesinlikle izin verilmeyecekmiş.O yüzden kıymet bilelim.

kim izin vermeyecek? pj silmarilionun film haklarını satın alıcak.önümüzdeki yıllarda silmarilionun çekimlerine başlarlar.
  • Edward Lynn E kullanıcısına yanıt
    Christopher Tolkien yaşadığı sürece ihtimal vermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desm0nd

Christopher Tolkien yaşadığı sürece ihtimal vermiyorum.

pj hakları christopher tolkien dan zorla alıcak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.