Şimdi Ara

The Hobbit: The Desolation of Smaug(2013) | İMDB: 8.5 (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.273
Cevap
16
Favori
99.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde biletleri aldık. Yarın akşam 21.30 seansı İstinye park İmax de izleyeceğiz. Çok heyecanlıyım.

Fakat bir sorum olacak. Biletleri marsgate internet Sitesi'den kuzenin kredi kartıyla aldık. Kuzenim sinemaya gelmeyecek. Marsgate nin yolladığı seans bilgileri ve sinema koduyla bileti gişeden alacağım değilmi ? Yani kuzenimin kimliği ve kredi kartını yanımda götürmeme gerek yok değilmi ? Bu mail yetermi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 2 filmi izleyenlere bi sorum olacak

İlk filmde Gandalf, cüceleri aslında Bilbo Gollum'dan yüzüğü çalsın diyemi Goblin'lerin mağarasına götürüyor? Yani o sıra Gollum'dan ve yüzükten haberi varmı? O olaydan sonra ve hatta ikinci filmde Gandalf Bilboya hep imalı şekilde bakıyor çünkü. Hatta ikinci filmde Bilbo Gandalfa "O mağarada bir şey buldum." dediğinde Gandalf'ın gözleri parladı. Sonrasında yine imalı bakışlar filan.

Bi soruda Yüzüklerin Efendisi'nden (Bu konuda izlemeyen yoktur herhalde)

Serinin sonunda Frodo o Elf gemisine neden binip arkadaşlarından ayrılmak zorunda kalıyordu biri bana bunu tam olarak açıklayabilirmi?

• Gayet güzel filmdi , sizler kitapları okuyup oraya gittiğiniz için beklenti haliyle yüksekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

İlk 2 filmi izleyenlere bi sorum olacak

İlk filmde Gandalf, cüceleri aslında Bilbo Gollum'dan yüzüğü çalsın diyemi Goblin'lerin mağarasına götürüyor? Yani o sıra Gollum'dan ve yüzükten haberi varmı? O olaydan sonra ve hatta ikinci filmde Gandalf Bilboya hep imalı şekilde bakıyor çünkü. Hatta ikinci filmde Bilbo Gandalfa "O mağarada bir şey buldum." dediğinde Gandalf'ın gözleri parladı. Sonrasında yine imalı bakışlar filan.

Serinin sonunda Frodo o Elf gemisine neden binip arkadaşlarından ayrılmak zorunda kalıyordu biri bana bunu tam olarak açıklayabilirmi?

İlk filmde mağaraya bilerek gitmiyorlar ki, dağlarda bir anda yer çöküyor ve içeriye düşüyorlar.

Sonda da frodo gemiye binmek zorunda kalmıyor kendi isteğiyle gidiyor. Gittiği yer ise ölümsüz diyarlar yani orada sonsuza kadar yaşayabiliyorsun ve sadece elfler gidebiliyor ama frododa yüzük taşıyıcısı olduğundan onu da götürüyorlar.

• film güzel, gitmeyen sinemada izlesin, kaçırmasın derim.
    Hırsız işte, adı çıkmış bir kere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 4 Ocak 2014; 1:28:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®eis

koskoca smaug,u rezil etmişler ulan öyle yapmacık ejderhamı olur. kaç yıllık orta dünyalıyım diye izledim ama olmaz kardeşim olmaz.

Smaug şu ana kadar izlediğim filmlerdeki en iyi ejderhadır bana göre çok çalışılmış üstünde belli.
  • quote:

Gandalf'ın öyle bir amacı yoktu zaten oraya gitmek diyede bir planları yoktu. Gandalf'ın imalı bakışlarının sebebi Bilbo'nun bir şey saklıyormuş gibi bir hal içine bürünmesi ben böyle yorumladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 4 Ocak 2014; 14:26:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Gandalf'ın öyle bir amacı yoktu zaten oraya gitmek diyede bir planları yoktu. Gandalf'ın imalı bakışlarının sebebi Bilbo'nun bir şey saklıyormuş gibi bir hal içine bürünmesi ben böyle yorumladım.

Banada sanki haberi varmış gibi geldi. Bilbo elini cebine attığında Gandalf resmen yüzükten haber varmış gibi çıkarmasını bekledi gibi geldi.

• Gandalf Bilbo'da yüzük olduğunu anladı ama nedense ver onu da bir bakayım dememesi garip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Filmin hasılatı rezalet şuan dünya geneli 633milyon dolarda.

Beklenenin altına böyle giderse 1 Milyarı göremeyecek anlaşılan önce ki filminde gerisinde epey , Hobbit serisi çıkmadan atıp tutan çoktu hasılat konusunda yanılmamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 4 Ocak 2014; 17:14:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Beklenenin altına böyle giderse 1 Milyarı göremeyecek anlaşılan önce ki filminde gerisinde epey , Hobbit serisi çıkmadan atıp tutan çoktu hasılat konusunda yanılmamışım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Umarım geçer ve son film daha güzel olur.

Hocam imzanızın Türkçe versiyonunu alabilir miyim? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagertha Lothbrok -- 4 Ocak 2014; 19:23:24 >

• quote:

quote:

Rezil durumda değil daha Çin de gösterime girmedi diye biliyorum Çin en az 30 milyon dolar katar ayrıca Amerika dışında daha güncellenmedi bu yüzden az gözüküyor.

güncellense de beklenen hasılat gelmeyecek.hem 30 milyon çin için çok düşük.çin'in sinemaya olan ilgisi 3-4 yılda katlanarak arttı.1 milyarı görmesini isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Gandalf Bilbo'da yüzük olduğunu anladı ama nedense ver onu da bir bakayım dememesi garip.

Yüzüğün Sauron'un yüzüğü olduğunu bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

quote:

quote:

Rezil durumda değil daha Çin de gösterime girmedi diye biliyorum Çin en az 30 milyon dolar katar ayrıca Amerika dışında daha güncellenmedi bu yüzden az gözüküyor.

güncellense de beklenen hasılat gelmeyecek.hem 30 milyon çin için çok düşük.çin'in sinemaya olan ilgisi 3-4 yılda katlanarak arttı.1 milyarı görmesini isterdim.

1 Milyarı geçecek bu film Amerika'da çok düşük olsada diğer ülkelerle birlikte 1 milyarı geçer.

• demin izledim filmi.acikcasi bu tarz filmlerin hastasi olarak sanki hobbit filmi 2 bolumde bitebilirmis diye dusundum.2. filmde cok fazla heyecan verici durum yoktu gibi.

ama 2. filmi izleyince icimde acaip bi yuzuklerin efendisini bastan izleme istegi dogdu en kisa zamanda gerceklestiricem : )
  • Geçse ne olur.Açlık oyunları sadece A.B.D içinde 400 milyon dolar hasılat yapmış.Hobbit için 10 kat daha fazla emek harcandı hasılat ortada tam bir rezillik. P.Jackson oturup düşünmeli nerede yanlış yaptığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

demin izledim filmi.acikcasi bu tarz filmlerin hastasi olarak sanki hobbit filmi 2 bolumde bitebilirmis diye dusundum.2. filmde cok fazla heyecan verici durum yoktu gibi.

ama 2. filmi izleyince icimde acaip bi yuzuklerin efendisini bastan izleme istegi dogdu en kisa zamanda gerceklestiricem : )

Filmi izlediğimde ben de öyle düşünmüştüm. Ancak kitabı okuyunca 3 filmin uygun olduğuna karar verdim.
  • Yardım,çoğu kez güçsüz olanın ellerinden gelir.

buyur hocam belki daha güzel çeviren çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Çok ilginç bir şekilde zamunda yüklediği bütün sürümleri kaldırmış. 720p webrip sürümünü indirecektim maalesef indiremedim.

Dün akşam bende yeni sürüm düştümü diye zamundaya girdim eskileride kaldırmışlar neden acaba ? 720p olan daha çıkmamıştı sanırım ben 2 gb versiyonunu allahtan silinmeden indirmiştim kalite berbat ama yinede 1080p çıkana kadar ara ara bakarız

720p sürümü vardı zamunda'da.

Zamundada 720p yoktu sadece Dvdscr.xvid ve Dvdsrc.x264 sürümleri vardı, gerçek 720p yada 1080p sürümleri zaten bluray gelmeden çıkmaz. Şimdi netede baktım 700mb olan sinema çekimi sürümede 720p yazmışlar

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.