Oyunun Steam sürümüne sahip olan ve oyunu yüklemiş biri bana özelden ulaşabilir mi? |
The Hunter:Call of the Wild(Güncel İstek) (2. sayfa)
-
-
Şu anda işteyim 2 saat sonra ulaşabilirim sorun olmaz ise -
Olur. Eğer aktif olmazsam yarın da ulaşabilirsiniz, aşağı Discord kullanıcı adımı bıraktım.
reasoN#7274
-
Tamamdır. -
İrtibata geçen oldu mu ?
-
Arkadaşı ekledim lakin gece 10/11 lerde geldiğim için iletişim kuramadım. -
Oldu, bu gece arkadaşla konuşacağım.
Bir problem olmazsa tool sıkıntısı çözülecek diye düşünüyorum. -
Eğer yardım gerekirse test amaçlı falan oyun bende de mevcut steam'de yüklü haberiniz olsun. Hadi bakalım iyi çalışmalar. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskannn_ -- 12 Aralık 2020; 17:49:20 > -
Arkadaşımız bağlanıp gerekli dosyaları aldı , umarım birşeyler olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxx -- 12 Aralık 2020; 17:51:31 > -
Hadi inşallah bekliyoruz.
-
İnşallah yapılır güzel oyun ama sadece avlanıyoruz. Türkçe olsa görevleri de yaparız.
-
Hocam sanırım bi gelişme olmadı, arkadaş gerekli olabilecek şeyleri almıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: deluxx
Hocam sanırım bi gelişme olmadı, arkadaş gerekli olabilecek şeyleri almıştı.Dostum aracı yapabilecek arkadaşa yoğunluğu sebebiyle ulaşamadık.Şuanda beklemedeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş biraz fazla hevesli bu konularda, daha Valhalla bitmeden RDR2 çevirisine başlayacağını söyledi; şimdi de buna heveslenmiş herhalde ama kolay kolay çıkmaz, en azından bu arkadaş tarafından. Burayı görürse yanlış anlamasın, sadece kendi görüşümü belirtiyorum
-
Babayiğit aranıyor -
Noldu bu konu türkçe yamayı hakeden bi oyun. Başka av oyunu yok zaten
Babayiğit aranıyor derken çevirmen mi toolcu mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum.
Her 2 Side olur. -
Tool olsa kesin çeviren çıkar diye düşünüyom
-
Bu arkadaş gerekli dosyaları almıştı benden. -
Dosyaları almayla olmaz ki hemen hocam. Toolu bulamazsa aldığı dosyalarla kalır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X