Şimdi Ara

The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
34
Favori
58.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu ile alakasız belki ama bu kolyeye alternatif olabilecek türde bir hediye buldum... Bir bakın isterseniz...

The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye

The Illusionist (Sihirbaz) Filmindeki Kolye

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10841

• ben bunu satan e-baydaki satıcı ile konustum.msn side var bende...ama cok pahalı arkadaslar..400 lira civari...bi ara alaayım yahu dedim..sonra bıraktım :)
  • yüzüklerin efendisindeki kızdaki kolye daha güzel bi bayana alacaksan bnce
  • http://www.avantajonline.com/pinfo.asp?pid=20668 burda buldum ama tabi okadar kaliteli değil
  • Normalde 50 lira bile etmeyecek kolye sırf filmde var diye 280 dolara satııyor yuh
  • Bulabilen / yapabilen yok mu hala :)
  • Yapılışı bir sitede anlatılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY
    Yapılışı bir sitede anlatılıyordu.

Konuya baktim da yapilisi cok zor gibi duruyor. Ilk defa bir hediye alacagim ozel, bulunmayan birsey olsun istiyorum bunun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Konuya baktim da yapilisi cok zor gibi duruyor. Ilk defa bir hediye alacagim ozel, bulunmayan birsey olsun istiyorum bunun gibi.

Bende yapılması daha özel olur hem de daha ucuz.

Yani en ucuz 150 dolar gibi bir fiyattan söz ediliyor sanırım.Bir kolye için çok pahalı.200 lira gibi bir fiyata ne tarz hediyeler alınabilir diye düşündüm gerçekten çok çeşitli ve özel şeyler alınabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Bende yapılması daha özel olur hem de daha ucuz.

Yani en ucuz 150 dolar gibi bir fiyattan söz ediliyor sanırım.Bir kolye için çok pahalı.200 lira gibi bir fiyata ne tarz hediyeler alınabilir diye düşündüm gerçekten çok çeşitli ve özel şeyler alınabilir.

Tabi ben de yapma taraftariyim. Yapilisina konu ilk acldignda bakmistim ve kimseye yapma gibi bir amacim olmadigimdan dolayi usenmistim. Bilgisayara gectigimde bir daha bakayim en iyisi.

• Bulan zengin olcak valla

quote:

We are no
    longer making our Illusionist Necklaces, having ceased
    production at the end of 2007 due to the introduction of lockets
    made in automated machine shops that could open like the one in
    the movie. Since our necklaces were made on-at-a-time by hand,
    there was no way we could compete with the prices the others
    were selling for, so we just decided to stop. The following
    information is here simply to document the work that went
    into making ours.

I hope the eBay
    links above will help point you in the right direction for
    finding what you need.

Bir sitede bu yazıyor, yapmayı durdurmuşlar çünkü artık makinelerde otomatik yapılıyormuş o fiyatlarla rekabet etmeleri imkansızmış. Nerede yapılıyor bulmamız lazm arkadaşlar ya, sevgililer günü de yaklaştı hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #NeWWorlD# -- 27 Ocak 2011; 16:28:05 >

• bulan irtibata geçsin lütfen. hazır sevgililer günü de yaklaşmış iken yüzünü biraz da olsa güldürmek istiyorum kız arkadaşımın
  • Kapali carsida cakmasi satiliyor:)
  • Bende bu anlatımları anlayacak kadar İngilizce yok.
  • Daha önce de yazmıştım sayfaya sanırım. Çin bu işe nasıl el atmadı hala anlamıyorum. Yok mu Çin'li bi üretici falan tanıdığı olan. 2 günde yaparlar 1 hafta sonra ülkemize gelir 1 liradan satılır.

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=the+illusionist+Locket&_sacat=0&_odkw=the+illusionist&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

200 $'a satan var
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dün Çin'e gidecek biri vardı. Söylesek mi ona yaptırtsın 1 milyar tane falan.
  • quote:

Dün Çin'e gidecek biri vardı. Söylesek mi ona yaptırtsın 1 milyar tane falan.

Söyle tabi. Bulsun orda bi kaç çekik gözlü arkadaş. Hemen kabul ederles tanesi 50 cent'e mâl ederler, burda da 1 dolara satılır.
  • bu film şirketleri aslında filmdeki objelerin kopyalarını satmaya başlasa sağlam para yapar. mesela jeux d'enfants daki çikolata kutusu veya ilusionistteki kolye veya dark knight'daki batman-joker kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekobro -- 28 Ocak 2011; 22:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Kapali carsida cakmasi satiliyor:)

biraz daha bilgi verebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.