Şimdi Ara

The Incredble Hulk hiç ölmüyormu_ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
8.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ercan_yılın

quote:

Orijinalden alıntı: Pr3vladat

Tekrar söylüyorum her ne kadar Hulk hayranı olsamda Dr.Manhattan karşısında 1 saniye dayanamaz.Dr.Manhattan dediğimiz tanrısal varlık enerji formundadır,fiziksel kütlesi yoktur yani Hulkun fiziksel saldırıları hiç bir işe yaramaz. Dr.Manhattan maddeyi milyonlarca parçaya bölebilir ve birleştirebilir ve kahinatın her noktasına teleport olabilir ayrıca bütün zamanları aynı anda yaşar.Güneşin yüzeyinde yürüyebilen ve teleport olabilen bu karakteri, sadece fiziksel saldırısı olan Hulk nasıl yenecek.Dr.Manhattan bir parmak şıklatmasıyla saniyeler içinde HULK'u atomlarına ayırır yada Hulk'u bizzat güneşin içine teleport eder.

hulkun gücü sonsuz yani kozmik güçlerin ALLAHIYLA bile baş edebilir sonsuz diyorum anlamıyormusun? ayrıca hulk bir çizgi romanda silver surferi öldürmüştü ve bununlada yetinmeyip elleriyle kafasını koparmıştı hulku kimse yenemez ve itiraf ediyorum ben bruce bannerim ve şimdi hulka dönüşücem RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAA VORRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NERDE O PHOENİX? KAÇMA LEN LAVUK AL SANA PAT KÜT ÇAT LEN DR.MONATHAN DENİLEN ZİBİDİ GEL LEN BURAYA PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT BÖYLE YENERLER ADAMI SÜPERMEN SENDE GEL AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAT KÜT ÇAT SİLFER SENDE GEL PAT KÜT ÇAT X-MEN ÇETESİ YİYOSA SİZDE GELİN
    WOLVERİNE:HADİ BEYLER DALALIM.

HULK:GELİN LEN HARAAAAAAAAAAAA PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT

HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

VAR MI BANA YAN BAKAN?

SPİDER-MAN:YOK ABİ VER ELİNİ ÖPEYİM

HULK:ÇEK LAN YAĞCI ZİBİDİ

HULKU YOK ETMEYE GÜCÜ YETMEZ HULK ENERJİ KAYNAĞIDIR ENERJİ GÜCÜDÜR EL ÇARPMASIYLA RADYASYON YAYAR HULK YENER HULK ÖLDÜRÜR HULK EZER HULK PARÇALAR HULK YOK EDER

2003 yılındaki hulk filminde tankı nasıl fırlattığını hatırlayın öyle konuşun.

ve hulk herkesi yener konusuna bak orda ağzının payını verdim

Adam kendi hayal gücünde yaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aceman45

quote:

Orijinalden alıntı: ercan_yılın

quote:

Orijinalden alıntı: Pr3vladat

Tekrar söylüyorum her ne kadar Hulk hayranı olsamda Dr.Manhattan karşısında 1 saniye dayanamaz.Dr.Manhattan dediğimiz tanrısal varlık enerji formundadır,fiziksel kütlesi yoktur yani Hulkun fiziksel saldırıları hiç bir işe yaramaz. Dr.Manhattan maddeyi milyonlarca parçaya bölebilir ve birleştirebilir ve kahinatın her noktasına teleport olabilir ayrıca bütün zamanları aynı anda yaşar.Güneşin yüzeyinde yürüyebilen ve teleport olabilen bu karakteri, sadece fiziksel saldırısı olan Hulk nasıl yenecek.Dr.Manhattan bir parmak şıklatmasıyla saniyeler içinde HULK'u atomlarına ayırır yada Hulk'u bizzat güneşin içine teleport eder.

hulkun gücü sonsuz yani kozmik güçlerin ALLAHIYLA bile baş edebilir sonsuz diyorum anlamıyormusun? ayrıca hulk bir çizgi romanda silver surferi öldürmüştü ve bununlada yetinmeyip elleriyle kafasını koparmıştı hulku kimse yenemez ve itiraf ediyorum ben bruce bannerim ve şimdi hulka dönüşücem RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAA VORRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NERDE O PHOENİX? KAÇMA LEN LAVUK AL SANA PAT KÜT ÇAT LEN DR.MONATHAN DENİLEN ZİBİDİ GEL LEN BURAYA PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT BÖYLE YENERLER ADAMI SÜPERMEN SENDE GEL AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAT KÜT ÇAT SİLFER SENDE GEL PAT KÜT ÇAT X-MEN ÇETESİ YİYOSA SİZDE GELİN
    WOLVERİNE:HADİ BEYLER DALALIM.

HULK:GELİN LEN HARAAAAAAAAAAAA PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT PAT KÜT ÇAT

HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

VAR MI BANA YAN BAKAN?

SPİDER-MAN:YOK ABİ VER ELİNİ ÖPEYİM

HULK:ÇEK LAN YAĞCI ZİBİDİ

HULKU YOK ETMEYE GÜCÜ YETMEZ HULK ENERJİ KAYNAĞIDIR ENERJİ GÜCÜDÜR EL ÇARPMASIYLA RADYASYON YAYAR HULK YENER HULK ÖLDÜRÜR HULK EZER HULK PARÇALAR HULK YOK EDER

2003 yılındaki hulk filminde tankı nasıl fırlattığını hatırlayın öyle konuşun.

ve hulk herkesi yener konusuna bak orda ağzının payını verdim

Adam kendi hayal gücünde yaşıyor

Yasini merak etmeye basladim ercan_yilin'in, baksana yazdiklarina bildigin cocuk bu yada yasi buyuk ama cocuk olarak kalmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• avengers 2 de thanos gelecek.. ve thanos hulkı yenebiliyor. hulkın gücü sınırsız, ne kadar öfkelenirse o kadar güçleniyor..
  • thanos avengerse düşman olarak geliyorsa yenilecek demektir, çünkü avenger çocuk şeyi. yazık olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

avengers 2 de thanos gelecek.. ve thanos hulkı yenebiliyor. hulkın gücü sınırsız, ne kadar öfkelenirse o kadar güçleniyor..

hulk thanosu yener.
  • bir ilkokullu kuyuya tas atmıs kırk liseli cıkaramamıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

/>

o yerden yere vurduğu elemanada bişi olmadı :D
  • Her canlı bir gün

şakirt değilim

• O değilde hulk konunun yarısına smash çekmiş alayı çizilmiş...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.