Şimdi Ara

The Invisible Guest (Gizem,suç,gerilim) mutlaka izle (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
5
Favori
7.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tez izledim bu filmin yanından geçmez. ha bana göre ispayolların en baba filmi el cuerpodur 1 numaradır açık ara..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

tez izledim bu filmin yanından geçmez. ha bana göre ispayolların en baba filmi el cuerpodur 1 numaradır açık ara..

Tezin halay çektiği yerde bu film para toplayan çocuk olur

• tez filmini bende izledim bir hafta önce ama katilin kim oldugunu o şahıs (erkek) koridorda kızla karsı karsıya kaldıklarında anlamıstım bu kadar belli edilmezki diye hayıflandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 21 Haziran 2017; 18:2:12 >
  • Filmk dün izledik. İdare eder bir yapım. Çok fazla film izleyip tahminlerde bulunanlardansanız film sizi

pek ters köşeye yatıramıyor.

Açıkçası gelen hatunun avukat olmadığı anlaşılıyordu. Bir insana bu kadar derinden sorular sordurmak, aklındakileri söylesin diye yalan söylemek normal bir davranış değil. Elemanın haritada aracı yuvarladığı yeri mürekkepli kalemle işaretlemesi bile başlı başına bir amatör insan davranışı.

Bu arada filmin en başında kazayı bildirmemekle çok büyük bir hata yaptılar.

Gelen hatunun üstün plasik makyajı da abartıydı. La yok öyle bir dünya. Bir de işsiz gibi bu kadar derin dedektiflik işlerine girmeleri de filmi biraz gerçeklerden uzaklaştırmış.

Ama olsun film yine de hiç fena değildi. Bir şekilde kendini izletiyor. İkinci kez izlenmez ama bir kez izlenir.

İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Haziran 2017; 12:49:13 >

• film çok çok iyi gerçekten izlediğim en sağlam twist filmi akşamada el cuerpo'yu izleyeceğim.yanlız eminim cesedi gizleme konusunda başrol selçuk inan'ın gözler laura yerine burak yılmaz'ı aradı

• film gerçekten iyiydi.

• ama el cuerpo daha iyiydi

• Tavsiye eden arkadaşa çok teşekkür ediyorum.Müthiş iyi geldi Varsa eğer böyle(aynı tarz olması ya da ters köşe olması şart değil) güzel ispanyol film tavsiyesi iyi olur.
  • Oriol Paulo nun tüm filmleri efsanedir.

Missing boyuda (kayıp çocuk) tavsiye ederim. Ama adamın avukatlar ile bir takıntısı var sanki..

Spoiler olacak ama yeni filmlerinde olaylar hep araba kazası ile bağlantılı.. (el cuerpo.. Contratiempo)

Yine ilginç.. beyin yakan film isteyenler Los Cronocrímenes(time crime) izlesinler.. Ama sakin kafayla... Vigalondo neredeyse sıfır bütçe ile mükemmel iş çıkarmış.

Gerilim isteyenlerde hidden face yi muhakkak izlesin., (hepsi İspanyol.. Arjantin... Sineması)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 31 Temmuz 2017; 11:12:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, hepsine bakacağım
  • güzel film izleyin
  • Şuan izliyorum hocam bakalım nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Oriol Paulo nun tüm filmleri efsanedir.

Missing boyuda (kayıp çocuk) tavsiye ederim. Ama adamın avukatlar ile bir takıntısı var sanki..

Spoiler olacak ama yeni filmlerinde olaylar hep araba kazası ile bağlantılı.. (el cuerpo.. Contratiempo)

Yine ilginç.. beyin yakan film isteyenler Los Cronocrímenes(time crime) izlesinler.. Ama sakin kafayla... Vigalondo neredeyse sıfır bütçe ile mükemmel iş çıkarmış.

Gerilim isteyenlerde hidden face yi muhakkak izlesin., (hepsi İspanyol.. Arjantin... Sineması)

Los Cromocrimenes

İÇİN + 1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ters köşe yazdıktan sonra hiçbir anlamı kalmadı ki, filmi izleyeceğim varsa bile şu an izlemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reverse Flash -- 15 Ağustos 2017; 16:44:41 >
  • Sağlam film beyler izleyin
  • eyv şu zamanlar bu tür filmlerde kıtlık yaşıyordum çok makbul geçti
  • Film mükemmeldi ama anlamadığım bir kısım var.

Kazayı gören adam bu kadar uzun zamandır neden polise gördüğü kazayı anlatmadı? Kaza yerini uzun uzun inceledi. Ölen çocuğun arabasını tarif edebilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: eduyardo

Film mükemmeldi ama anlamadığım bir kısım var.

Kazayı gören adam bu kadar uzun zamandır neden polise gördüğü kazayı anlatmadı? Kaza yerini uzun uzun inceledi. Ölen çocuğun arabasını tarif edebilirdi

Adam zaten kazada polise bildiricek bı şey görmedi. Ayrıca kanıda görmediginin kanıtı oluyor bu. Yani bunları görmedigi için şikayet edilecek durum olduğunu düşünmüyor. Ardından ölen çocuğun anası avukat rolünde diğer avukat adamla da konuşunca (yalandan görgü tanığı olduğunu söylüyor.) Diğer avukat adam o adamın herşeyi bildiğini sanıp fidye isteyenin o olduğunu düşünüp ona para vererek mahkemedeki görgü tanığı işini halletiklerini düşünüyor. Halbuki o adam aslında suphelenmedi ve işine devam etti. Sadece çocuğun anası öyle düşünmelerini sağladı. Boşu boşuna görgü tainigina para vermiş oldular yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 17 Mart 2018; 13:50:14 >

• Oriol Paulo nun butun filmleri güzel

El cuerpo ile contratiempo yu izleyenler bi de Julia’s Eyesi de izlesinler o da oriol paulonun filmi ters koseli degil ama gerilim yuksek..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.