Şimdi Ara

The It Crowd - 4.Sezon (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.243
Cevap
4
Favori
36.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Friends düşünüyorum o zaman.Onu izledikten sonra bunları izlememe gerek kalmaz falan diyenler var doğru mu bu olay?
  • friends çok aşmış bir dizidir izledikten bir süre sonra belki başka komedi dizisi izlemek istemez canın ama the it crowd falan farklı tarzda dizilerdir. farklı tadı vardır bunu da izlersin. ama how i met your mother friends tarzı bir dizidir. o yüzden ona önyargılı yaklaşabilirsin friends'ten sonra. yani ben kaç how i met your mother hayranı biliyorum friends'i izledikten sonra how i met your mother'a olan ilgilerini kaybeden. sen friendsle başla ama ilk bölümleri biraz hayal kırıklığına uğratabilir sonradan açılan bir dizidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

friends çok aşmış bir dizidir izledikten bir süre sonra belki başka komedi dizisi izlemek istemez canın ama the it crowd falan farklı tarzda dizilerdir. farklı tadı vardır bunu da izlersin. ama how i met your mother friends tarzı bir dizidir. o yüzden ona önyargılı yaklaşabilirsin friends'ten sonra. yani ben kaç how i met your mother hayranı biliyorum friends'i izledikten sonra how i met your mother'a olan ilgilerini kaybeden. sen friendsle başla ama ilk bölümleri biraz hayal kırıklığına uğratabilir sonradan açılan bir dizidir.

+1

The It Crowd un ilk sezonunu bitirdim.1.bölüm iyi olmasada diğer 5 bölüm süperdi

• Ben katılmıyorum, şunu izlerseniz şundan zevk almassınız türü düşüncelere. Her dizinin kendine göre bir uslubu vardır. Belki bazı öğeleri diğerlerine benzeyebilir, çalıntıda olabilir ama bu demek değildir ki güldürmez, zevk vermez.
  • elbette veriyor ama çok da değil. mesela himym'da en iyi bölümlerden biri olarak kabul edilen naked man bölümü benim için çok çok ortalama bir bölüm havasındaydı. çünkü friends'te her tarz esprinin zirvesini görmüştüm. ama başkaları aynı yerde yerlere yattık falan diyor. the it crowd sonuçta ingiliz işi kısa süren dizilerden friends'le ya da himym'la alakası yok. ama himym ile friends birçok yönden benziyor. ve her iki diziyi de izleyende değişik duygulara neden olabiliyor.
  • Friendse başlayayım bari uzun zaten o.HIMYM'a da Friends bittikten sonra bakarım sararsa devam ederim.
  • HIMYM Friends'den sonra pek tat vermeyebilir. Hemen hemen aynı türdeler çünkü. Hatta HIMYM için Friends'in basit bir kopyası bile diyebilirim, biraz ileri gidersem. Şahsen Friends'in 10 sezonunu 1.5 haftada bitirdim. Final öncesi bölümde eski bölümlerden kesitler ve röportajlar vermişlerdi, yeminle gözümden yaş gelmişti. Ardından youtube dan Friends Final Thoughts denen zımbırtıları izledim, kendimi kasmasam ağlayacaktım. (10-15 senedir ağlamamış birisiyim) O derece etkiledi beni. Cidden mükemmel bir dizidir. Bana sorarsanız Lost balonu ve PB'den bile daha içten ve daha güzeldi. İzlememden bu yana 2 ay falan geçti, hala düşündükçe üzülürüm.

Her neyse, konuyu dağıtmayalım The IT Crowd'da kendi dalında mükemmel bir komedidir. İlk bölümlerde kullanılan ve bana göre gereksiz olan gülme efektleri bazı esprileri baltalayıp izleyeni diziden soğutsa da, sonraki bölümlerde tamamen kaptırıyorsunuz kendinizi. Bana Big Bang Theory'den daha içten geldi açıkçası. (Konuları benzese de aslında çok yakın değiller gerçi ama örnek olsun) Tipik İngiliz dizileri gibi çok kısa, orası en kötü kısmı Bana göre Friends'den ve Coupling'den sonra 3. en iyi komedi dizisidir The IT Crowd. (Animasyonları saymıyorum) Önceden HIMYM'ı da çok severdim, Friends'den sonra sarmamaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

HIMYM Friends'den sonra pek tat vermeyebilir. Hemen hemen aynı türdeler çünkü. Hatta HIMYM için Friends'in basit bir kopyası bile diyebilirim, biraz ileri gidersem. Şahsen Friends'in 10 sezonunu 1.5 haftada bitirdim. Final öncesi bölümde eski bölümlerden kesitler ve röportajlar vermişlerdi, yeminle gözümden yaş gelmişti. Ardından youtube dan Friends Final Thoughts denen zımbırtıları izledim, kendimi kasmasam ağlayacaktım. (10-15 senedir ağlamamış birisiyim) O derece etkiledi beni. Cidden mükemmel bir dizidir. Bana sorarsanız Lost balonu ve PB'den bile daha içten ve daha güzeldi. İzlememden bu yana 2 ay falan geçti, hala düşündükçe üzülürüm.

Her neyse, konuyu dağıtmayalım The IT Crowd'da kendi dalında mükemmel bir komedidir. İlk bölümlerde kullanılan ve bana göre gereksiz olan gülme efektleri bazı esprileri baltalayıp izleyeni diziden soğutsa da, sonraki bölümlerde tamamen kaptırıyorsunuz kendinizi. Bana Big Bang Theory'den daha içten geldi açıkçası. (Konuları benzese de aslında çok yakın değiller gerçi ama örnek olsun) Tipik İngiliz dizileri gibi çok kısa, orası en kötü kısmı Bana göre Friends'den ve Coupling'den sonra 3. en iyi komedi dizisidir The IT Crowd. (Animasyonları saymıyorum) Önceden HIMYM'ı da çok severdim, Friends'den sonra sarmamaya başladı.

Bugün inşallah başlıyacam 2. sezona. ilk bölüm çok iyi sanırım. Hazırlıyorum kendimi

• En çok güldüğüm sahne bu olmuştu
     The It Crowd - 4.Sezon

The It Crowd - 4.Sezon

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordmaster

En çok güldüğüm sahne bu olmuştu
     The It Crowd - 4.Sezon

The It Crowd - 4.Sezon

Evet, süperdi.

• Süper bir dizii3 sezonuda bitirdim.4.sezon ne zaman bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Süper bir dizii3 sezonuda bitirdim.4.sezon ne zaman bilen var mı?

Belli değil daha 4.sezon.
  • Ben de yeni izledim bitirdim 3. sezonu, şu ana kadar en çok hoşuma giden bölüm 3. sezonda 4. bölüm
    This is Jen, The Internet Elders of the internet

Tüm sezonlarda ise Roy'un engelli gibi davranmak zorunda kaldığı bölüm : Musical

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 10 Eylül 2009; 1:20:12 >
  • Burdaki yorumlardan sonra indirdim neyseki indirmişim ben böyle komedi görmedim gülmekten gözümden yaş geldi inanılmaz gerçekten...Hele karekterler inanılmazlar nerden bulup aynı diziye koymuşlar böyle muhteşem karekterleri inanamıyorum...

Gülmekten gözümden yaş geldiği bölümler

1.İnternetin Kırılması
    2.Roy'un sakat numarası yapması
    3.Moss'un Jen'in öldüğünü söylediği bölüm
    4.Banka soygunun yapıldığı bölümde polislerin onları farketmemesi için Moss'un Roy'u uzun uzadıya dudağından öpmesi
  • friendface harika bölümdü çok iyi laf sokmuşlar.
  • Bayadır internete giremedim yazamadım o yüzden. Tek kelime : Muhteşem. Her yönden süper bir dizi. Umarım devam eder.
  • Bu kadar övülmüş bir dizi izleyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface21

Bu kadar övülmüş bir dizi izleyelim bakalım

Nerdeyse tüm dizileri izlemişsin.
  • quote:

quote:

24, Alias, Prison Break, Coupling, Scrubs, Smallville, Gilmore Girls, Lost, House M.D, Heroes, Battlestar Galactica, Married With Children, Friends, Two and a half Men, Nip/Tuck, Rome, South Park, Supernatural, How I Met Your Mother, One Tree Hill, My Name is Earl, The O.C., The 4400, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Bionic Woman, Gossip Girl,Seinfeld, Firefly, The Dresden Files, The Wire, Las Vegas, Day Break, The Penguins of the Madagascar, Numb3rs, Robin Hood

Maşşallah

TITC nasıl eksik kalmış ki bu listeden?

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

quote:

24, Alias, Prison Break, Coupling, Scrubs, Smallville, Gilmore Girls, Lost, House M.D, Heroes, Battlestar Galactica, Married With Children, Friends, Two and a half Men, Nip/Tuck, Rome, South Park, Supernatural, How I Met Your Mother, One Tree Hill, My Name is Earl, The O.C., The 4400, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Bionic Woman, Gossip Girl,Seinfeld, Firefly, The Dresden Files, The Wire, Las Vegas, Day Break, The Penguins of the Madagascar, Numb3rs, Robin Hood

Maşşallah

TITC nasıl eksik kalmış ki bu listeden?

En eksik kalmayacaklardan biri halbuki

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.