bu bölüm öldürmüştü beni ya hala boş boş gülüyorum aklıma geldikce
Moss'un elinde silahla sokaktaki serserilere ''silahım var, anan gibi silahım var'' demesi altıma işettirmişti beni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan* -- 28 Mayıs 2010; 1:31:24 >
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan*
Moss'un elinde silahla sokaktaki serserilere ''silahım var, anan gibi silahım var'' demesi altıma işettirmişti beni
Moss zaten dengesizin teki
bir an önce başlasın artık bu konuya her girdiğimde tekrar baştan izleyesim geliyo :D
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
bir an önce başlasın artık bu konuya her girdiğimde tekrar baştan izleyesim geliyo :D
aynen bende doymuyorum tüm gün oturup izleyebilirim
ben temmuzun sonunda yeni sezon başlamadan izlerim önceki sezonları şimdi erken
Yeni sezon 25 Haziran'da başlıyormuş. Ayrıca şimdiden 5. sezon için anlaşma yapılmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Yeni sezon 25 Haziran'da başlıyormuş. Ayrıca şimdiden 5. sezon için anlaşma yapılmış.
Evet süper oldu. 27 gün sonra başlıyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Müthiş bir haber
25 Haziran'da izlemeye başlıcaz yani. Süper haber bu. Altyazı ne kadar sürede yayınlanıyor ? Zaten 20 dakika birşey.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
25 Haziran'da izlemeye başlıcaz yani. Süper haber bu. Altyazı ne kadar sürede yayınlanıyor ? Zaten 20 dakika birşey.
Açıkçası altyazı işini bilmiyorum. Dizi bittikten sonra izlemeye başladım çünkü. En fazla ertesi gün yayınlanır tahmini.
quote:
Kaç bölüm olacağı belli mi? 6 bölüm kesmiyor yapsalar şöyle 20 bölüm süper olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Crowley
quote:
Kaç bölüm olacağı belli mi? 6 bölüm kesmiyor yapsalar şöyle 20 bölüm süper olur.
İngiliz komedileri 6 bölüm oluyor maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: smd
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Crowley
quote:
İngiliz komedileri 6 bölüm oluyor maalesef.
Hadi be. 20 bölüm iyi uçmuşum o zaman İyi oldu öğrendiğim.
quote:
Altyazı işi belli olmuyor ama 20 dakikalık bir şey demek çevirinin kısa süreceği anlamına gelmiyor. Geçtiğimiz sezon vaktim olduğunda gününde çevirdiğim de oldu, 3 4 gün sarkıttığım da. Bu sezon hızlı yapmaya çalışacağım ama ilk önceliğim kalite olacak. O yüzden iki üç günü de bulabilir.
6 bölüm çok az yahu. 12 bari yapar insan.
quote:
Orijinalden alıntı: congman
quote:
Altyazı işi belli olmuyor ama 20 dakikalık bir şey demek çevirinin kısa süreceği anlamına gelmiyor. Geçtiğimiz sezon vaktim olduğunda gününde çevirdiğim de oldu, 3 4 gün sarkıttığım da. Bu sezon hızlı yapmaya çalışacağım ama ilk önceliğim kalite olacak. O yüzden iki üç günü de bulabilir.
Espriler anlaşılır olsun da gerisi önemli değil. Şimdiden başarılar çevirilerinde.
Yorumları okudum bende izlicem birazdan , beğenirsem yeni sezona kadar yetişirim size