Şimdi Ara

The Kebab Throwers Stream Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

Orijinalden alıntı: addar

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

'' alistar combo çekebiliyonmu lan ''

edit: Görüntü çok takılıyor. video kalitesi iyi değil

Alistar bendim hocam çektim valla çatır çutur :) Stream yapılan ilk maçımızı kazandık bu da hoş oldu. Görüntü kalitesi hakkında ise diyebileceğim bişey yok. :D

izledim maçı zaten :) görüntü kötü yorumuma biriniz ''pc sini değiştirsin o'' dedi duymadım sanmasın
    güzel oynadınız.başlangıçta oyunu onlar alır gibi duruyordu Rengar sayesinde :) ama iyi döndürdünüz. video olayını çözerseniz güzel olur gerçekten kalite kötüydü. skill barlar filan yanıp sönüp gidiyordu. bide çözünürlük azdı sanırım. 1920:1080 çözünürlüğüm ekranı doldurmuyordu yayın.

Rengar early de cok fazla harras potansiyeline sahiti.Jaxı ben oynadım.Muhtemelen E fullemıstı baya zorlandım cıdden.İlk itemden sonra rahat almaya basladım bence hala buffa ihtiyacı var.
    Farklı bi programdan yapıcaz yayını yarın umarım daha düzgün olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: seremoni39

Güzel oynadınız. Yalnız Blitz çok iyiydi. Xin Zhao'nun bilgisayarı da iyiymiş baya Stream yapan arkadaş kusura bakmasın ama kilitli kamerada oynamazsa daha iyi olur. Skilleri tutturamıyor kilitli oynadığı için. :D

Blitzi de ben oynadım :D bi oncekı blitz oyunum rezillikti onu telafi ettim iyiki yayınlamamıstık onu :D.Xin i hiç sorma her oyun başı bir esprisini yapıyoruz onun :D. Bir de oyuna girdikten sonra düşme ihtimali oluyorkı o zaman 10 dkka 4 kişi oynuyoruz zaten :D . Stream yapan hıyara diyoz da anlatamıyoz işte bi de laneing phase de diger laneleri bakması zor oluyor elimizden gelsede tüm laneleri ara ara gostersek.

Ha bu arada o resim orada kalacak o kadar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warband -- 18 Mart 2013; 0:39:41 >

• Fail bir lux oynadığımız kabul ediyorum^^ Ama bunun nedeni kamera kilidinden değil, uzun süredir lux oynamamamdan kaynaklıydı. (Kamera kilidiyle oynamamı savunmuyorum keşke öyle alışmasaydım...)

Yayın konusunuda yakın zamanda daha güzel hale getirmeyi planlıyoruz. Zaten başka bir arkadaş yayını yaparsa map kontrol sıkıntısı da kalmadan daha aktif bir yayın izleyebileceksiniz.(Yayının düzgün olduğunu varsayarak)
  • 5 Dakkadır link arıyorum bu link yazınca link yazısında olur benim bildiğim ek olarak kebab resmine bile tıkladım belki açılır diye hevesim kaçtı
  • o resmi koyarak çok büyük günaha girdin
  • West sunucusunda oynayan küçük bir takımız biz de. Eğer uygunsanız 1-2 maç scrim atabiliriz gelişmek amacıyla. Ulaşabileceğim bir kullanıcı adı bırakırsan memnun olurum.

İyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeshua -- 18 Mart 2013; 14:12:49 >
  • Sanırım bu beş kişiden birini açık bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warband -- 27 Ağustos 2014; 20:51:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarzgert

West sunucusunda oynayan küçük bir takımız biz de. Eğer uygunsanız 1-2 maç scrim atabiliriz gelişmek amacıyla. Ulaşabileceğim bir kullanıcı adı bırakırsan memnun olurum.

İyi eğlenceler.

Güzel oyundu beyler tebrikler tekrar. Zaman buldukça yapalım aramızda :).
  • Stream başladı. Yalnız bugün normal oyun streamliyoruz.
    http://tr.twitch.tv/thekebabthrowers/
  • Başarılar..
  • ilk mesaja linkini eklersen daha iyi olur bence
  • "bu" yazısına dikkat etmeyenler için yanına ayrı bir link koydum.
  • Başarılar.
  • Çok kasıyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.