Şimdi Ara

The Killing Road'un Tavsiye Konusu [Y-TYT:99 Y-SAY:111] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
613
Cevap
227
Favori
75.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok Dünya'nın sirazesini bi kez kaydirdik artık cok gec
    Guzel olur ama hayatta olmaz o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    arda-emre-falcao-feghouli. toplam 2 dk oynamadilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ayt biyoloji çalışmaya hangi aylarda başladınız tahminen?

• hankm00dy kullanıcısına yanıt
    Adam t*ranin hala takimda olduğunu hatırlayınca sinirlerim hopluyor.
    Topu 3.alana geciremedik hic, gecirsek de özellikle keltos ataklarin icine etti.

• Melomeloo M kullanıcısına yanıt
    İlk aylarda (eylul) 12yi okulla beraber götürme fikrim vardi ama sonra baktim bana uymuyor vazgeçtim, tum ayt feni 15 tatilde hallettim, sonra 2.ve 3.soru bankalari çözüldü 2.donemde karantinaya kadar.

• Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    Oğuz Kayayoutube
    Galatasaray 4-3 Bordeaux (Acayip Bişey) Kanal D
    https://www.youtube.com/watch?v=0lmW3CpsJ_M
    benim de ilk izlediğim maç (gsli euro 2008i saymıyorum)

daha öncesi vardır belki ama hatırlamıyorum şuan

ilk formam lincolndü ama takımdan kaçmıştı serefsiz

edit: yanlış hatırlıyormuşum lincoln o dönem de takımdaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 28 Eylül 2020; 22:33:45 >

• mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    Bunu da izledim cannli uff lan sabri golu attinca cosmustum. O zamanlar daha mi guzeldi her sey ne ?

bu dönemin maç özetlerini yayınlayan bir kanal vardı bakmıstım da

lincoln harbiden yeni alex olmaya adaymış takımdan gitmese çok sağlam topcuymus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 28 Eylül 2020; 22:37:13 >
    Benim ilk macim 5 1 lik fener maçıydı. O siralarda 6sli degildim ama, bilincaltimda 6s yolunu actigi kesin.
    14 15 son zevk aldigim sezondu benim, sonra makas cok acildi diğer liglerle. Tabi burada 15 16da bjk maclarini daha cok takip etmemi goz ardi ediyoruz adamlar gercekten cok iyiydiler.

Keşke adamın yaptığı bütün pislikleri karaktersizlikleri unutabilsem. Babel koşamıyor diye ağlayanlar bu elemanı görünce ne düşünüyordu acaba. Hayatımda bu kadar yavaş koşan futbolcu görmedim. Bari oynatçak emreyle yeri niye değişmiyor anlamıyorum. Diyince millet kızıyor ama bunadı artık hoca

gercekten ya 13-14 kırılma sezonu bence o sezondan sonra her sezon kalite düştü

ahh mancini ahh gereksiz para saçmasa şuan lige ambargo koymuştuk belki gsnin bir ayağını çukura soktu hayranı hala var ama
    O kanal mahvetti beni hocam karantina gunlerinde izleye izleye mezuna kalma sebebim oldu
    Gidip 2005 2007 derbileri izliyordum

Mancini iyi td ydi bence, bize uymadi. Manciniden sonra iyi td gormedik
    O sene cok panik transferi yaptik mi evet, ama ondan once de yapmiyor degildik yani, sadece o sezon patladik.
    O sezon bizi yakan drogba oldu bence. İkinci devre toparlanicakken chelsea cektik, adam yok oldu.

o meşhur devre arası eurolar saçtı juventusu elemesek daha hayırlı olurmuş yoksa ünal aysal onay vermezdi hajrovic ontiverolara

harbiden he drogba şüphelendirmişti ama kim çıkarsa çıksın elenecektik zaten o kadar da iyi değildik o sezon

fatih hocadan sonra yine o sırada gelebilecek en uygun hoca oydu yine de. Mancini sonrası yine italyan prandelli tam rezillikti ama
    2011 de nasildik mustafa sarp, kalede kova aykut tikli orkun , emre colak , forveti hayirlayamadim bile.
    Hocam derbilerde fb ustunlugunun nedeni neydi 2002 2011 yillari arasinda kadikoy olayinin nedeni neydi ?

Yusuf fahir baba
    Kaleci bulamadik taffarelden sonra, asil sebebi bu bence.

• 2021 de sınava girecek arkadaşlar, başlığı açan kişinin sıralaması ve zekası tartışılamaz ama size bir uyarım olacak. Bu sene sınava girdim ve donanımhaber tyt ayt forumunu aktif kullandım. Her türkiye geneli deneme sonrası yapılan yorumlara bakardım ve hep killing road gözüme batardı çünkü her deneme başlığının altına " Deneme nispeten basitti, eleyici sorusu yoktu " ya da " O soruyu niye yapamadınız hocam ? Çok basitti o soru ? " Gibi şeyler yazıyordu. Ben sonuçlar açıklanana kadar troll sanıyordum ve ciddiye almıyordum. Ders çalışma molalarında dh ye girip soruları ve deneleyeri alaya alan yorumlar yazan birisiydi ( bu şekilde dinleniyor sanırsam). İlk başta motivasyon kaybı yaratsa da sonrasında daha da motive oldum bu trollük yapanlar sayesinde. Şuan güzel gelebilir tecrübeli birisinden yardım almak ama denemeler ve sorular sorulmaya başlandığında akıl sağlığınızı korumak için ciddiye almayın bu arkadaşı. Kendisi yapabildiği için her denemeye " basit bu abi ehehe " diyecektir. Ve genel anlamda bir tavsiyem daha: DH tyt/ayt takılmayın, vallaha kafayı yersiniz. Burada 20 25 yaşlarında olup işi gücü olmadığı için trolleyip moral bozanlar çok, vallaha kafayı kırarsınız.

• TeamCikaykur kullanıcısına yanıt
    O soru çok basitti neden yapamadın dediğim bir mesajı gösterin. Millete laf atacakken sallamanın dozunu kaçırmayın.
    Denemelere basit eleyici sorusu yok demişimdir günlüğümde bolca evet, zor da dedim, zaten bu kadar deneme çözünce hangisi kolay hangisi zor insanın bir fikrinin olması kadar doğal bir şey yok. Tabi kolay sınavlara sadece kendim iyi yaptım diye kolay dediğimi düşünüyorsanız bilemem. Deneme başlıklarında bu tarz milletle 180 derece terse sadece acilin ayt mat denemesinde düştüm -ki bu konu bu hesabı aktif kullanmaya başlamamın temel sebebi- ki en sonunda benim haklı olduğum, farklı yayınlar çözüldükçe acilin piyasadaki en kolaylardan biri olduğu görüldü. Onun dışında kolaylık zorluk kıyasım forumla paralel gidiyordu zaten.
    Dinlenme için foruma giriyorum diyorsanız çok yanlış düşünüyorsunuz, az biraz günlüğü takip etseniz günlüğü her gece güncellediğimi, gerçekten beni takip ediyor olsanız benim bu günlüğü açma sebebimin kağıdın bitmesi ve yeni kağıt çıkarmaya üşenmem üzerine bunu sanalda kaydetmeye başladığımı bilirdiniz -bunu kaç defa söyledim hatırlamıyorum bile- Amacım denemeleri alaya almak olsa millete yardım etmeye filan çalışmazdım. -günlüğe bakın kimsenin yardım/tavsiye isteğini yanıtsız bırakmış mıyım, pm kutuma girmiyorum bile-
    Konumu daha fazla desteksiz boş argümanlar ile karalamamanızı rica edeceğim. İyi forumlar.

• adam ilk denemede 96 yapmış hala ara sıra açıp okuyorum konuyu 

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.