eziğimle oy kullandım hemen beramusa döndüm aip olmasın .p
quote:
Orjinalden alıntı: ShadoW Of Vain
DH kullanicilari sizinde bildiginiz gibi;
Eski Nick: SenS Yeni Nick: 4everSenS - TheGuarDiaN clan lideri.
Olympia server inda kral adayidir. Forumda hepimiz Emrah Abi (SenS) i cok yakindan biliyoruz. Bilenleriniz, sevenleriniz artik ne derece yakinliklari olanlar sizinde bu secimlerde bizim yanimizda olmanizi bekliyoruz. Simdiden destekleriniz icin TheGuarDiaN Asist i olarak clanim adina tessekkur ederiz.
My Nick Name TurkSoldier
abi be şu oy atmayı bi açıklasana 61 olucam nerdeyse daha oy atmayı bilmiom
ayrıca oyum kesinn emrah abi ye
Oabi knig olmuşsun sana harılı olsun
Seçimlerde başarılar.
Sens ise eger Olympiada char açmaya DEĞER!!! Saygılar İyi Oyunlar!!!
Lantaaaa kral oldu hayırlı olsun
Sonuçlar ne zaman açıklanacak?? Umarım olimpia halkı böyle değerli bir insanı hakettiği mevkiye çıkarır...
Umarım kral olur
seçimlerde başarılar dilerim... 4everSenS kral olmayı hak ediyor bence
hatırlattıngın ii oldu oyların sayılmadıgını bilmiodum asıl charımın oyu tekrar 4eversens e ..., ama bu arada onceki secimde o kadar da kesin deildi kral olması lantaa ve adinokiysoldat da saglam adaylar adinokiy saten baslı basına bi adam ve arkasında returned ve tayfası var lantaa yı soylemiim :D
BENİM OYLAR ZATEN ÖNCEDEN BERİ SENSE ÇALIŞIYOR ŞİMDİDE DEGİŞMEZ
quote:
Orjinalden alıntı: Jumpei12
Umarım kral olur
İnşallah.
AGA AYRIYETTEN BENİM İSİM ELMORAD KESİCİ HİÇ DOGRU DÜZGÜN CLAN YOK LWL 55 ASAS Bİ CLAN AYARLARSANIZ SEVİNİRİM OLMAZSA CANINIZ SAOLSUN.
quote:
Orjinalden alıntı: fckkoxp
Lantaaaa kral oldu hayırlı olsun
yalancı....:D lantaaaa klanını dagıttı ve bu yuzden kral olması ımkansız aday olması da ımkansız rememberMe ye gecti o
ya bırak hep böyle yaparlar sonrada pm e bile bakmazlar yalan bunlar sıkmayın 4eversens de aynısını yapıcak clanına dagıtcak paraları sonra kımseye cwp yok salla gitsin Returned olsun
quote:
Orjinalden alıntı: grey_hawk92
ya bırak hep böyle yaparlar sonrada pm e bile bakmazlar yalan bunlar sıkmayın 4eversens de aynısını yapıcak clanına dagıtcak paraları sonra kımseye cwp yok salla gitsin Returned olsun
o Kadar Emin Olma bu konu Hakkında Kral Olursa Bu Clan Dağılmaz ... :!
CaptainLoqaR
Simdiden verdiginiz destek sevindirici Emrah abi uzun suredir internet ortamina girmiyor tatil nedeniyle uzak kaldi fakat biz yine de elimizden geldiginde biseyleri cabalamaya devam ediyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: grey_hawk92
Seni Olympia ya veya oradaysan da clana alalim ortamimizi ve emrah abiyi daha yakindan gor ve tani ondan sonra dusuncelerini soylersin oki.
Konuyu okuyan fakat yazi yazmayan arkadaslar veya cevap verenler sizde kendi cevrenizde ki arkadaslarinizi veya tanidiklarinizi bu konuda bilinclendirin oy lar yerine kullanilsin en azindan tessekkurler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme