Şimdi Ara

#### The King 4everSenS /// TheGuarDiaN #### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eziğimle oy kullandım hemen beramusa döndüm aip olmasın .p
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadoW Of Vain

DH kullanicilari sizinde bildiginiz gibi;

Eski Nick: SenS
    Yeni Nick: 4everSenS - TheGuarDiaN clan lideri.

Olympia server inda kral adayidir. Forumda hepimiz Emrah Abi (SenS) i cok yakindan biliyoruz. Bilenleriniz, sevenleriniz artik ne derece yakinliklari olanlar sizinde bu secimlerde bizim yanimizda olmanizi bekliyoruz. Simdiden destekleriniz icin TheGuarDiaN Asist i olarak clanim adina tessekkur ederiz.

My Nick Name TurkSoldier

abi be şu oy atmayı bi açıklasana 61 olucam nerdeyse daha oy atmayı bilmiom

ayrıca oyum kesinn emrah abi ye
  • Oabi knig olmuşsun sana harılı olsun
  • Seçimlerde başarılar.
  • Sens ise eger Olympiada char açmaya DEĞER!!!
    Saygılar İyi Oyunlar!!!
  • Lantaaaa kral oldu hayırlı olsun
  • Sonuçlar ne zaman açıklanacak??
    Umarım olimpia halkı böyle değerli bir insanı hakettiği mevkiye çıkarır...
  • Umarım kral olur
  • seçimlerde başarılar dilerim...
    4everSenS kral olmayı hak ediyor bence
  • hatırlattıngın ii oldu oyların sayılmadıgını bilmiodum asıl charımın oyu tekrar 4eversens e ...,
    ama bu arada onceki secimde o kadar da kesin deildi kral olması lantaa ve adinokiysoldat da saglam adaylar
    adinokiy saten baslı basına bi adam ve arkasında returned ve tayfası var
    lantaa yı soylemiim :D
  • BENİM OYLAR ZATEN ÖNCEDEN BERİ SENSE ÇALIŞIYOR ŞİMDİDE DEGİŞMEZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jumpei12

Umarım kral olur

İnşallah.
  • AGA AYRIYETTEN BENİM İSİM ELMORAD KESİCİ HİÇ DOGRU DÜZGÜN CLAN YOK LWL 55 ASAS Bİ CLAN AYARLARSANIZ SEVİNİRİM OLMAZSA CANINIZ SAOLSUN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fckkoxp

Lantaaaa kral oldu hayırlı olsun

yalancı....:D lantaaaa klanını dagıttı ve bu yuzden kral olması ımkansız aday olması da ımkansız rememberMe ye gecti o
  • ya bırak hep böyle yaparlar sonrada pm e bile bakmazlar yalan bunlar sıkmayın 4eversens de aynısını yapıcak clanına dagıtcak paraları sonra kımseye cwp yok salla gitsin Returned olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: grey_hawk92

ya bırak hep böyle yaparlar sonrada pm e bile bakmazlar yalan bunlar sıkmayın 4eversens de aynısını yapıcak clanına dagıtcak paraları sonra kımseye cwp yok salla gitsin Returned olsun

o Kadar Emin Olma bu konu Hakkında Kral Olursa Bu Clan Dağılmaz ... :!

CaptainLoqaR
  • Simdiden verdiginiz destek sevindirici Emrah abi uzun suredir internet ortamina girmiyor tatil nedeniyle uzak kaldi fakat biz yine de elimizden geldiginde biseyleri cabalamaya devam ediyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grey_hawk92

ya bırak hep böyle yaparlar sonrada pm e bile bakmazlar yalan bunlar sıkmayın 4eversens de aynısını yapıcak clanına dagıtcak paraları sonra kımseye cwp yok salla gitsin Returned olsun

Seni Olympia ya veya oradaysan da clana alalim ortamimizi ve emrah abiyi daha yakindan gor ve tani ondan sonra dusuncelerini soylersin oki.
  • Konuyu okuyan fakat yazi yazmayan arkadaslar veya cevap verenler sizde kendi cevrenizde ki arkadaslarinizi veya tanidiklarinizi bu konuda bilinclendirin oy lar yerine kullanilsin en azindan tessekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.