Şimdi Ara

The L Word izleyen varmı ? (Lezbiyen Dizisi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: link80

dizi dexter,the tudors,californication gibi bir çok sükse yapmış dizilerin yayımlayıcısı özel showtime kanalından.olay kesinlikle lezbiyenlikle sınırlı kalmayıp türü drama olarak geçmesindende anlaşılacağı gibi insan ilşkilerinden yola çıkılmıştır.
    dizinin bukadar rağbete uğramasında üst düzey oyuncular ve onların gerçeküstü oyunculuklarının çok büyük bir payı vardır.tarantino filmlerinde yer almış jennifer beals,patrow un kuzeni katerine moennig,yıllanmış aktris cybill sheppard ve kızı,zeyna'yı oynamış olan ama şu an aklıma gelmeyen aktris bu büyük performanslı oyunculardan bir kaçıdır.dizide tek sezonluk rol kapabilmiş oyuncular bile büyük işlerde aranan isimler olmuş ve diziden çıkanlar resmen keşfedilmemiş yetenekler olarak görülmüş ve büyük sinema filmlerinde yer almaya başlamışlardır.
    dizi yavaş yavaş meyvesini vermiş durumda şu an,daha önceleri kimseler bilmezken başrol oyuncuları dünyaca tanınmaya başladılar.dizinin son sezonu olmasına rağmen hala okadar büyük bir ilgi varki aynen sex and the city gibi bir sinema filmiyle devamına bakılması düşünülüyor.
    sex and the city'yle karşılaştırma yapıldığında "aynı seks,farklı şehir" promosyonu çıktı.ben kendi adıma konuşursam içtenlikle sadece benzetilen diziler değil şu anda en ilgi çeken dizilerden bile daha gerçekçi olduğunu söyleyebilirim.insan ilişkileri konu edilmesi ve oynanması en zor şey olmasına rağmen oyuncuların sanki kendi hayatlarını oynuyor gibi oynaması bukadar rağbet görmesini haklı çıkarıyo

Diziyi çok güzel tasvir etmişsin bravo

Kesinlikle harika bir dizi yorum yaparken izleyip kanat getirip öyle yorum yapın aa lezbiyenler diye sığ düşünmeyin bencede...

Düzeltme:Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 4 Şubat 2009; 2:48:19 >
  • Adını bile ilk defa duyduğum dizi.Bunu izlerken birinin sizi görmesi halinde olabilecekleri sizin hayâl gücünüze bırakıyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

quote:

işte sen ancak bukadar sığ ve bayağı bir yorum yapabilicek kadar kıtsın demek istiyorum.eşitleniriz belki

senle eşit olmak mı yok kalsın

senin seviyene inen benim kıt! eşitlenmek cümlesini zihinsel olarak kullandığımı bile anlayamıycak kadar sığsın işte.bilgi sahibi olmakla insanları kategorize etmenin anlamlarını ve farklarını öğren ozman cevap vericem sana.

iyiki bir lezbiyen dizisi izledin be çok büyük adam olmuşsun. Bende bu lezbo dizisiyle dalga geçtim de çok küçüldüm sokaktaki kro adam oldum. This is Lesbos a neden bu kadar sinirlendin anlamadım. Bana demediğini bırakmadın . Buda senin ne kadar kıt olduğunu kanıtlıyor. Pardon sen kıt olsanda benden üstünsün. Sen çemkircek adam arıyormuşsun beni buldun iyi de oldu egonu tatmin ettin. İçindeki klavye delikanlısını ortaya çıkardın. Sen böyle diziler izlemeye devam et. Beğenmeyenlerede sen ne anlarsın kıt mal öküz diye devam et ne diyim. Bu mesajıma cevap yazma her cevabında eziliyorum, küçülüyorum
  • @RoboRoach

Resimde çıplaklar diye dizide de çıplak oynamıyorlar gayet normal bir dizi p...o değil.Biri bu diziyi izlerken seni görmesi halinde hiçbirşey olmaz yani...

@SaatciSylar

Ya anlamıyorum sizleri nasıl bir mantıkla hareket edip de bu diziyi hiç izlememenize rağmen böyle güzel bir diziyi rahatça sadece lezbiyenlerin ilişkilerini anlattığı için basite indirgeyip alay edebiliyorsunuz...önce izleyin sonra gelin kardeşim bu nasıl bir dizi hiç beğenmedim beğenmeme sebebimde şunlar şunlar diyin bizde adam birşey biliyorki eleştiriyor diyelim...
  • Çok saçma

izledim 1-2 bölüm full abaza dizisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DevilReloaded

Çok saçma

izledim 1-2 bölüm full abaza dizisi

Bu kadar ileri görüşlü bir kıro olduğun için tebrik ederim seni 2 bölüm izleyerek anladım diyorsun yani ne tarz bir dizi olduğunu...

Sen bu zekayla bu dizi diye Lezbiyen P...o'su izlemişsindir kesin...
  • Ss alayım
  • Dizideki Alice Avrupa yakasındaki Yaprak'a çok benzemiyor mu? Hatta nerdeyse davranışları bile yani
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.