Gayet güzel ve keyifli bir final olmuş beklediğimize değdi. Filmin son sahnesinde oldukça duygulandım, yıllardır severek takip ettiğim, her bir sezonunu iple çektiğim seriye veda etmek kolay değil. Elveda Uthred oğlu Uthred. ''Destiny is all''. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 16 Nisan 2023; 22:36:26 > |
The Last Kingdom (2015- ) Tarihi Dizi- 2 Sezon.. .. (25. sayfa)

-
-
Filmi yeni izleme şansım oldu. Bence daha iyi bir film olabilirdi. Senaryo basit kalmış. Tabi oyuncuları izlemek keyifli. Son sahnesi güzeldi.
-
Assassin's Creed Valhalla sonrası düştüğüm boşluğu bir nebze olsun dolduracak gibi. Çok önceden girişip Uhtred'in büyüdüğü sahnede yarım bırakmıştım ilk bölümü.
Dün 2 bölüm izledim peş peşe. Game of Thrones ile kıyaslanamaz, House of the Dragon bile o seviyeye çıkamadı ama kendi halinde eli yüzü düzgün, keyifle izlenecek uzun soluklu bir diziye benziyor.
-
ulan uhtred maraba geldin maraba gittin bari son nefesinde bi duruşun olsaydı
-
İlk sezonu için taş çatlasa 7/10 derim. Çok hızlı ilerliyor her şey. Toplamda yaklaşık 1000 sayfalık iki kitabı sekiz bölümden ibaret iki sezona sığdırmışlar. 10'ar bölümden iki sezon çıkarmış ilk sezondan. Oyunculuklar iyi, dönem atmosferi her türlü izletiyor zaten pek fazla elimizde kaliteli erken orta çağ dizisi yok ama ne bileyim hani mükemmel bir şey de olabilirmiş. Devam etmek için istek yok içimde, yine de bitireceğim. Sezonlar giderek güzelleşiyordur diye umut ediyorum.
-
Bu tür dizilerin en büyük sorunu(dönem dizileri) bütçe oluyor.
Bütçe iyiyse inanılmaz güzel işler çıkıyor. Cast güçlü oluyor çok daha fazla mekanda dizi çekiliyor, sahneler gerçekçiliğe ya da sinematik açılara daha bir yaklaşıyor vs.
Dizinin senaryosu gerçeklikle örtüşüyor zaten. İngiltere kralı Alfred'in hayalini gerçekleştirmesi ve birleşik krallık fikrinin olduğu dönemi canlandırıyor, senaryodaki en büyük eksiklik ise, her zaman bir şekilde Uhtred'in sorunları çözecek olacağını öngörebiliyor olmamız. Bu dizideki bence büyük bir eksiklikti.
İzleyeli uzun zaman oldu. Diziyi ilk çıktığı sezondan itibaren izledim geçtiğimiz yıl bitirdim.
Genel puanım İngiliz tarihini seven biri olarak ve senaryoyu çok manipüle etmedikleri için 6.5/10 derim.
-
- bölümü izledim. Dizi güzel. Bakalım bitirince yazarım.
-
Diziyi bitirdim. Her gün 3-4 bölüm izlettiriyor, felaket sürükleyici bir dizi. Hikaye çok hızlı akıyor. Bu dizi Türkiye'de neden popüler olamamış anlamadım. Dizide saçma bir durum söylemeden edemiycem. Koca ülkede, ülkenin bir ucundan diğer ucuna yolculuk yaparken her seferinde ormanda birbirlerine denk geliyorlar.
-
Dostum bu dizi güzel değildi. Neden oldugunu da söyleyeyim. Bir noktadan sonra dizideki esas karakter herseyi insanüstü bir beceri ile çözüyordu.
Adam sanki kusursuzluk abidesi gibi her olaya koşuyor, her olayı çözüyor herseyi mükemmel yapıyor. Bende biraz sıkıldım açıkçası çünkü böyle olunca gerceklikten kopuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizi güzel puanı da yüksek zaten. Dizinin ana karakteri kahramanlık yapıyor, gayet normal bir durum. İnsanüstü bir gücü yok. Gereksiz takıntı yapmışsın. Bir film dizide kusur aramak yerine zevk almaya bakmak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X