Şimdi Ara

The Last Man on Earth (2015-?) | FOX | 4.Sezon Başladı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
20
Favori
17.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm zaten 20 dakika, adam sıkıldım diyor :) Neyse, komedi bu bölümde de üst seviyyede olmasa da, idare ederdi. Hele
    Melissa arabada sohbet ederken "ben 2 haftadır buradaydım" dediğinde Philin yüz ifadesi neydi öyle ya , bi de balkon sahnesi kırıp geçti
  • Phil için üzüldüm arkadaş, adam o kadar sakalını kesti etti elinde hala Carol var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.bölüm de keyifliydi.

Konu zaten ilgi çekici eminim herkes hayal etmiştir kendini dünyada tek olarak.

Phil evliliği bitiremeyecek gibi.
    Diğer hatun da saygı duyuyor bunlara :) Phil emelini gerçekleştirebilecek mi bakalım

Sakalı kesince önceki sahneye dönüp baktım bu o adam mıydı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 17 Mart 2015; 1:01:31 >
  • Yazık ya şu herife

bu arada cidden sakalları kesmeseydi keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümde güzeldi.

Sakalları kesmeseydi daha iyi olacaktı.

• Herkeste aynı fikir var. Bence de. Keşke sakalları kesmeseydi. Ne bileyim sakallar öyle bir dünyayı temsil ediyordu. Sakal gitti sanki adam memur gibi bir şeye döndü. Dünyanın hiçbir özelliği kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabir -- 17 Mart 2015; 17:54:54 >
  • sakal gitmeseydi keşke kervanına bende katılayım
  • Sakalları kesmeseydi diyosunuz ama, Philin yerinde hangimiz olsak aynı şeyi yapardık. Bence böyle daha iyi oldu
  • haftaya görürsünüz 5. bölümde kesin bi erkek girecek kadroya. zaten 2 hatun 1 kadın girecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

haftaya görürsünüz 5. bölümde kesin bi erkek girecek kadroya. zaten 2 hatun 1 kadın girecekmiş

"2 hatun 1 kadın"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 3 bölümü izledim fena değil, eğlenceliydi. 20dk iyi de 12 bölüm gözüküyor ilk sezon, çok kısa oluyor
  • Tesadüfen gördüm ama beğendim ben 4 bölümü de izledim peşpeşe :) o çirkin karı olmadan daha iyiydi sanki dünya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ilk 3 bölümü izledim fena değil, eğlenceliydi. 20dk iyi de 12 bölüm gözüküyor ilk sezon, çok kısa oluyor

Fazlası da sıkar be hocam. Hani konu iyi de Phil çabuk insan buldu biraz daha tek göreydik onu.
  • Dün forum çöktü diye atamadım. 4. bölümden bazı kareler

• Yine çok acayip güldüm. Beni acayip güldürüyor bu film. Son yıllarda kuşkuya hiç yer bırakmadan komedi dalında izlediğim en iyi film/dizi budur. Ben çok beğendim ilk 4 bölümde. Ama bu kaliteyi koruyabileceklerini düşünmüyorum.Daha fazla götüremezler bu kalitede. 1 sezonluk ömrü var. Ve daha gelecek insanlar olacaktır.

Bu arada sakalı kesmeyeydi iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

başlık bu filme benziyor diye sevinmiştim ama lakası yokmuş.

bende :/
  • 2 bölüm birden yayınlamışlar bu hafta
  • 1x05

Ulan ben sinir oldum izlerken

Bu kadar şanssızlık fazla yav çok acıyorum bu herife
  • 1x05
    quote:

Yine çok yazık oldu Phil'e, kendi kaşındı biraz ama
  • 1x06

1x05'e göre çok daha iyiydi. Phil'e iyiden iyiye acıyorum herif çok bahtsız.

Phil'in, Todd'u küçük düşürmek için yaptığı her hareketin Todd'a artı katması komikti. Özellikle üstümüzü çıkaralım dediği sahnede iyi güldüm. Belki başından beri pislik olarak değil de kendisi olarak davransaymış şansı olabilirmiş
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.