Şimdi Ara

the last of us

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar the last of us aldım türkçe altyazı olarak aldım ama oyunun içinde ayarlar bölümünden baktım türkçe altyazı yok ingilizce altyazı var ne yapabilirim çözümü var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: darktalo

arkadaşlar the last of us aldım türkçe altyazı olarak aldım ama oyunun içinde ayarlar bölümünden baktım türkçe altyazı yok ingilizce altyazı var ne yapabilirim çözümü var mı

nereden aldın? (Artık nereden almışsan Çünkü ilk defa böyle bir sorun duydum.)
  • kardeşim normal orijinal oyun yani internetten aldım yani türkçe altyazılı diye aldım ama altyazı yok içinde başka diller var türkçe yok bunun çözümü varmı yoksa oyunu gerimi göndermem lazım
  • quote:

kardeşim normal orijinal oyun yani internetten aldım yani türkçe altyazılı diye aldım ama altyazı yok içinde başka diller var türkçe yok bunun çözümü varmı yoksa oyunu gerimi göndermem lazım

tamam da nereden aldın? NTSC falan almışsındır.
  • ntsc ne demek bilmiyorum ama linki vereyim eger yasak değilse gittigidiyordan aldım işte bu da linkhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/the-last-of-us-ps3-oyunu-turkce-alt-yazi-98257049
  • quote:

ntsc ne demek bilmiyorum ama linki vereyim eger yasak değilse gittigidiyordan aldım işte bu da linkhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/the-last-of-us-ps3-oyunu-turkce-alt-yazi-98257049

oyunun kutusunun üstünde 18www.pegi.info ibaresi var mı?

Kutuyu yan tuttuğunda ise BLES veya BLUS kodu yazar. orada ne yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Kasım 2013; 20:11:21 >

• 18 pegi ifadesi var yandada bces yazıyor kod var altında da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Last of us part II
    3 yıl önce açıldı
    [SATILDI] The Last of Us Part II
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar dostlar yurttaşlar bu oyunun seçenekleri varmı yani türkçe alt yazı olmayan the last of us da varmı piyasada yoksa tüm dünyada çıkan oyunların hepsinde türkçe altyazı varmı bilen birisi bi cevap yazsın lütfen
  • quote:

18 pegi ifadesi var yandada bces yazıyor kod var altında da

BCES-01584 yazıyorsa türkçedir.

PS3 menünüz türkçe mi? PS3'ünüzün versiyonu güncel mi? 4.50
  • bende BCES-01585 yazıyor ps 3 güncel menüsü de türkçe
  • quote:

bende BCES-01585 yazıyor ps 3 güncel menüsü de türkçe

kesin emin değilim ama BCES-01585 olanda Türkçe dil yokmuş galiba.

BCES-01584 olan kesin Türkçe.
  • peki bu oyunu türkçe yapamaz mıyız intenetten falan türkçe dil seçeneğini indiremezmiyiz
  • quote:

peki bu oyunu türkçe yapamaz mıyız intenetten falan türkçe dil seçeneğini indiremezmiyiz

bilemiyorum hocam.

dediğim gibi, BCES-01584 olsaydı kesin türkçe olurdu.

burada satıcının hatası olabilir.

aslında D&R gibi alışveriş merkezlerinden kendin gidip de alabilirmişsin. o zaman kesin türkçe olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Kasım 2013; 20:50:59 >
  • kardeşim yok ki benim olduğum yerde öyle mağaza veya alısveriş merkezi macbur netten alıyorum ben herzaman netten aldım hiç sorun yaşamadım bu aldıgım oyunlar orijinal değil mi
  • geri göndereceğim oyunu artık türkçe olmadan oynanmaz bu senaryo
  • quote:

kardeşim yok ki benim olduğum yerde öyle mağaza veya alısveriş merkezi macbur netten alıyorum ben herzaman netten aldım hiç sorun yaşamadım bu aldıgım oyunlar orijinal değil mi

anladım, satıcının hatası olabilir. oyunun bölge kodu farklı. bu yüzden Türkçe dil yok galiba.

mesela sana BCES-01584 bölge kodlu bir Last of Us yollasaydı şuanda oyunu Türkçe oynuyor olacaktın.
  • Satıcı güvenilir duruyor iletişime geçersen yardımcı olacaktır kargoyu o karşılayacak şekilde gönderirsin sana altyazılı olanını gönderir
  • satıcı güvenilir olabilir ama beni zor durumda bıraktı ama bir sürü sorun oldu şimdi iş yerinden izin almam lazım şimdi kargoya vermek için gidecek istanbula geri gelecek falan hevesm kaçtı
  • Bende aynı konuda muzdaribim aldığım the last of oyununda türkçe dil seçeneği yok satıcıyı aradım bana türkçeli olan 73 tl diyip durdu en son telefonu yüzüme kapadı ben iadeye verdim fakat pek bilgim yok konu hakkında yardım edebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce oynamak isteyen olursa secondary hakkını ücretsiz verebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.