Şimdi Ara

The Last of Us 2. Sezon fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Last of Us 2. Sezon fragmanı yayınlandı
    Video oyun dünyasının en ikonik yapımlarından biri hâline gelen ve yakın tarihte dizi versiyonu ile tanıştığımız The Last of Us ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. HBO Max, yıllık takviminin bulunduğu yeni bir videoda The Last of Us 2. Sezon fragmanını paylaştı. İşte The Last of Us Part II'deki olaylara odaklanan ikinci sezondan görüntüler...

The Last of Us 2. Sezon fragmanı yayınlandı

Yayınlanan fragmana baktığımızda, Joel ve Ellie'yi ayrı ayrı görüyoruz. Joel, geçmiş eylemleriyle yüzleşmek zorunda kalırken, Isabela Merced'in canlandırdığı Dina gibi diğer karakterleri de ilk kez görüyoruz. Ayrıca Joel'in kardeşi Tommy'nin (Gabriel Luna) Jackson topluluğunu bir saldırıdan korumaya çalıştığı, Ellie’nin ise enfekte olmuş birinden kaçmaya çalıştığı aksiyon dolu sahneler karşımıza çıkıyor.

[youtube=https://youtu.be/7_fSOMJxgVk?si=qflq_hO5qh4Y4AyR&t=76]

Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin Joel ve Ellie olarak geri döneceği 2. sezonda, The Last of Us Part II oyunundan da bazı karakterleri görmeye başlayacağız. Dizinin yeni sezonunda Abby'e Kaitlyn Dever, Dina'ya Isabela Merced, Jesse'ye Young Mazino, Mel'e Ariela Barer, Nora'ya Tati Gabrielle, Owen'a Spencer Lord, Manny'ye ise Danny Ramirez hayat verecek. Öte yandan Gabriel Luna da Tommy rolüyle geri dönecek.

Ayrıca Bkz.HBO'nun The Penguin dizisinden yeni fragman yayınlandı

Kaçıranlar için geçtiğimiz yıl dizinin yapımcıları Craig Mazin ve Neil Druckmann, hikayenin orijinalinden çok daha karmaşık olması nedeniyle Last of Us Part II'deki olayları iki sezona bölmeye karar verdiler. Buna bağlı olarak ikinci sezon sadece yedi bölüm, üçüncü sezonun ise "önemli ölçüde daha büyük" olacağı paylaşıldı.

The Last of Us 2. Sezon ne zaman çıkacak?

HBO Max, The Last of Us’ın 2. sezonunun 2025 yılında yayınlanacağını duyurdu. Net bir tarih bilgisi ise henüz paylaşılmış değil. 

Kaynak:https://youtu.be/7_fSOMJxgVk?si=aOpGNu57GokDlgHs

• şu balon balığı suratlı kıza bi ısınamadım gitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım bireysel hikayeler ön planda olmaz. 1 saat boyunca gay çift hikayesi izlemek istesem başlamazdım diziye.

• axiprens kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katılıyorum, 1. sezonu izlemedim ikide umrumda değil, oyunun kalitesi nerde b dizininki nerde..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    adam neyse de kızı oyundaki karaktere hiç benzetemedim. yabancı geldi..

• Diziyi izlememiş bile gelmiş kızın tipi kötü diyor. Diziyi izlerseniz zaten oyundaki ellie'den bile iyi bir oyunculuk sergilediğini görürdünüz. Ellie'nin geldiği bölüm biraz garip oluyorsunuz benzemediği için ama gerisinde hiç göze batmıyor. Bizim ülkenin insanındaki bu izlemediği oynamadığı okumadığı şeye laf atma ya da övme olayı beni bitiriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.