Şimdi Ara

The Last of Us’ın 2. Sezon fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Last of Us’ın 2. Sezon fragmanı yayınlandı
    Naughty Dog tarafından 2013 yılında yayınlanan The Last of Us, kısa sürede gelmiş geçmiş en başarılı oyunlar listesinde yerini aldı. Başarının ardından Sony, yapımın beyaz perdeye uyarlanması için çalışmalara başladı. Beyaz perde projesi iptal edilse de The Last of Us, 2023 yılında Bella Ramsey ve Pedro Pascal başrolünde resmen televizyona uyarlanmıştı. Oldukça sevilen ve büyük bir hayran kitlesi toplayan proje, 2 yılı aşkın sürenin ardından gelecek ay izleyicilerle buluşuyor.

Ayrıca Bkz.Train to Busan'ın yönetmeni yeni bir zombi filmi hazırlıyor

The Last of Us, 13 Nisan’da geri dönüyor

Geçtiğimiz aylarda The Last of Us’ın 2. Sezonu’nun tanıtım videosu yayınlanmıştı. Naughty Dog ve HBO, şimdi de merakla beklenen sezonun ilk fragmanını yayınladı. Fragman, The Last of Us Part 2’de gördüğümüz birçok sahneye ev sahipliği yapıyor. Sahnelerden anlaşılacağı üzere dizinin ikinci sezonu, Part 2’nin en azından ilk yarısını televizyona uyarlayacak. Ancak dizi, ilk sezonda olduğu gibi oyunda yer almayan bazı sahnelere ve karakterlere de ev sahipliği yapacak.

The Last of Us’ın ikinci sezonu; Pedro Pascal, Bella Ramsey ve Gabriel Luna’nın yanı sıra Isabela Merced, Young Mazino, Catherine O'Hara ve Kaitlyn Dever gibi ünlü isimlere de ev sahipliği yapacak. 7 bölümden oluşacak yeni sezon, 13 Nisan’da MAX platformunda yayınlanacak. 

• Ee oyun yok ortada (pc)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geç bile kalındı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PikaTak kullanıcısına yanıt

3 Nisan'da PC için yayınlanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last Of Us Part 1'i oynuyorum. Bu oyun değil bir sanat eseri. Gerçekten bir başyapıt.

• İlk bölümü çok iyiydi. Sonraki bölümde idare ederdi. Taa ki sapkın içeriğe kadar. Zaten ondan sonra izlemedim

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi oyundu gerçekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OzdalDogru O kullanıcısına yanıt
    Nasıl kaçırmışım bunu bilmiyorum sayenizde haberim oldu 👍🏻

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.