Şimdi Ara

THE LAST OF US PART 2 SPOİLER YEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir PC oyuncusu olarak Sony özel oyunlarını severek takip ediyorum ve PC'ye çıkmasını bekliyorum, tahminimcede bu senenin sonunda The Last of Us part 2'yi PC'de göreceğiz. Ben oyundan ileride belirteceğim üzere spoiler yedim.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    abbynin joeli öldürmesi ve oyunun sonundada ellienin abbyi öldürmemesi sebebini bilmiyorum böyle spoiler yedim

sizce öğrendiğim spoilerlar ana hikayenin bütününü çok etkiliyor mu? Oyunu oynamanın bir anlamı olmadığını mı gösterir? Çok büyük bir spoiler mı? Bu spoilerları öğrendiğimde çok üzülmüş fakat oyuna olan heyecanım hala daha da artıyor ve hemen PC'ye gelmesini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rmznkrtl58 -- 29 Mayıs 2023; 14:10:22 >

• Ne dertler var …

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanki gündemden kopmak farklı küçük dertlerle dertlenmek istiyorum

• Rmznkrtl58 R kullanıcısına yanıt

Sıkıntı olmaz. Mükemmel oyundur, mutlaka oynamalısınız. Tabii yemeseniz daha iyi olurdu. Defalarca oynanılacak bir oyun. Aradan zaman geçtikçe tekrar tekrar bitirmek isteyeceksiniz.

• Rmznkrtl58 R kullanıcısına yanıt
    Hocam finaline kadar anlatmışlar geçmiş olsun. Bir çok kişi oyun çıkışı bi xbox trolü sayesinde senin durumuna düşmüştük
    Oyun yine oynanır. Efsane bir oynanış var oyunda. Öldürdüğün adamın can çekiştiğini , beynini patlattığın adamın beyin parcalarıyla birlikte etrafa saçıldığı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

hocam sizdemi yediniz duyduguma göre oyunun çıkış zamanında çokça kişi spoiler yemiş

• %90ını öğrenmişsin zaten geçmiş olsun  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Last Of Us Part 1 Remake
    geçen yıl açıldı
    ALINIK THE LAST OF US PART 1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En azından sonunu öğrenmeseydin iyiydi. Ben de sonu dışında kritik yerleri yemiştim çatır çutur ve açıkçası bunun üzüntüsüyle oynadığım için Part 1 kadar zevk alamadım. Yine de çok iyi oyundur. İndirime girerse tekrar alacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.