|
Bildirim
|
Geçmiş babalar günün kutlu olsun Joel Baba.
Kızı öldükten sonra karşına tekrardan onun kadar güzel olan Ellie çıktı. Bırakamadı, bıraktırmadı, sevdi, kolladı, yeri geldi güldüler, yeri geldi ağladılar, ilk başlarda anlaşamadılar ama ona rağmen Adam gibi adam Joel baba asla pes etmedi. Seviyoruz seni koca yürekli adam |
bu cenabet gavurların kafası öyle çalışmaz arkadaşlar, adamların ilk aklına gelecek senaryo tecavüz, gasp, vs... değildir.
daha oturaklı senaryoyu bulur onlar. sizin dediklerinizin gerçekleşebilmesi için sizin seviyenizde ve bu coğrafyada yaşayan yada yaşamış bir çomarın oyunu yapması lazım. |
Yeni işe geldim. Dh yi açtım. İlk gördüğüm senin bu yorumun oldu. Last of us için istenebilecek en kötü, en berbat şeyi istediğinin farkındasın değil mi?
Elim ayağım titriyor yemin ederim. İhtimali dahi elimi ayağımı titretmeye yetiyor. |
konudaki fanboylar birbirlerine oyunu övüyor
|
Ps4 pro alıcaktım ama şimdi last of us 2 duyurulunca xbox scorpio almaya karar verdim. Malum daha güçlü konsol olacak artık xbox ta 4k last of us part 2 akarız
|
Bu oyunun grafikleri ve animasyonları bu neslin ötesinde
|
2. çok daha detaylı ve iyi bence.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Pueblo Unido -- 12 Ekim 2014; 20:45:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞevketMarco -- 12 Ekim 2014; 21:10:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|