|
The Last of Us Part II Remastered PC sistem gereksinimleri açıklandı

-
-
Biri şu Sony oyun bölümünü kapatsın ya
Devlet memurları bile bunlardan fazla çalışıyordur, düşün o kadar bomboş oturuyorlar
-
4k çok yüksek sistem gereksinimleri ps4 döneminde çıkmış bir oyun için çok abartılı buldum.
Sony PC oyunlarda optimizasyon işini becerememiş gözüküyor.
-
Bütçe meselesinden dolayı Monitörün 1080p olmasının da şöyle bir faydası var; makul sistem ihtiyaçları, uzun süre bilg. ve ekran kartı terfisi için para harcamamak. 4K gibi en iyisi olmasa da 1080p 60 fps de Amd rx6600 ekran kartıyla her şey yolunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 21 Mart 2025; 13:54:47 >
-
Ben de 1080p kullanıyorum. Dediğin gibi performans olarak avantaj oluyor ama artık 4k olmasa bile 2k kullanmak ideal diyebilirim. Zaten upscale teknolojileriyle performans çok sıkıntı yaratmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru hocam da, 2K monitör almak gerekiyor, bakalım ileride inşallah.
-
Optimizasyon 1 de fena değildi bu oyun normal sürüm windows'la donanım kaynağını sömürebilir
Gtx 3060 hangi kart yeni mi çıktı?
-
GTA yapımcısı gibi altın yumurtlayan tavuğu var, yağla balla tekrar geri sat.
-
Çok yüksek sistem gereksinimleri (Çok yüksek, 4K 60FPS)
- İşlemci: Intel Core i7-11700K / AMD Ryzen 7 5700X
- Ekran kartı: NVIDIA GeForce RTX 4080 / AMD Radeon RX 7900XT
- Bellek: 32 GB RAM
- İşletim sistemi: Windows 10/11 sürüm 1909
- Depolama alanı: 150 GB SSD
4k 144hz 5800x3d 7900xtx 64gb ram tamam işte sorun yok. ön sipariş almıştım zaten. daha öte bir şey isteseydi öh derdim yani. FSR4 gelebilir bu oyun ama en kötü 3.1 gelir.
-
3060ti ile sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Ray Tracing olacak değil mi?
-
Aşırı maliyete çok yüksek sinematik nitelikte bir hiper segment - AAA+ - oyun piyasanın gelişimine öncülük ettiler ondan sonra kendi yarattıkları aşırı yüksek maliyetli sektör standardına yeterince kâr kaldırmıyor, borçları arttırıyor diye sırtlarını döndüler. Tahminim bu yönde. Kolaycı ve daha kısa vadeci bir tutumla remaster'lar ve port'lara gömülmeleri bu yüzden. İşletmecilik mantığıyla ancak bu şekilde açıklanabiliyor. Sonuçta onlar ticari işletme. Kullanıcılara yeni oyunlar sunmaktan daha önemli öncelikleri var. Tüketici olan oyuncu kitlenin satışlar üzerinden etki etme gücüyle akıllanması ve firmayı bu kolaycılığından - hatta tüketiciye aynı ürünleri tekrar tekrar satmaya çalışma saygısızlığından - dolayı cezalandırması gerekir ama o biraz zor. 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yahudiler 1 koydukları yerden 3'ten az alırlarsa o işi yapmazlar. maliyet vs artık fasa fiso. satamıyorlar. siz tüm batıyı kendi kafanızda yarattığınız gibi mi sanıyorsunuz? Bu sabah bir video izledim. Amerika'da adamın biri polise saldırıyor. aracını park eden karısının koluna dokunduğu için. beyaz olduğundan hemen öyle vuramıyorlar. işin garibi amerikan polisi de yaptığı hatanın farkında özür diliyor falan. polis kamerası kayıtları. böyle videolar var.
yani amerika'da herkes karısını kızını siyaların önüne atıyor değil. karısını paylaşıyor değil. liberal görüşe sahip değiller. namus kavramına hala sahip çıkan amerikalılar var (Bizdeki kadar olmasa da ... var yine).
-
Hem katılıyorum hem katılmıyorum
Bence esas sebep çalışan fazlalığı ve fon sağlayıcıların dayattığı ajanda
2015lere kadar daha az paralara çok çok daha kaliteli oyunlar yaptılar
Bunun sebebi çalışanların oyun yapma tutkusu içeren insanlardan oluşmasıydı
O nesiller emekli oldukça yerlerine şirketlere alınan yeni nesiller çoklu beceri yerine tek yönlü yetiştirildiler
Eskiden 1 kişinin yaptığı işi şimdi 2 kişi yapıyor belki de
Tüm bunların üstüne de para sağlayan fonların bi 10 senedir zorla şirketlere doldurttuğu solperen işbilmez tayfa var. 1 kişi de buradan yazsan.
Tek kişilik işe 3 kişi
Buna ne para dayanır ne de buradan hızlı bir iş çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1'de fena değildi derken 😅 oyun rezil bir şekilde çıkmıştı 2 günde bir güncelleme geliyordu düzelmesi için, umarım aynı sıkıntılar olmaz
Sony ve Yahudiler ne alaka? 2025'deyiz şu her haltı komploya yoran düz dünyacı cahiller bitmedi. Konuyu nerden nereye bağlamış eleman. Kazanamıyor, satamıyor dediği SIE son mali dönemde yine en yakın rakibi Microsoft'a fark koyarak en fazla kazanan oyun şirketi oldu. Evet maaliyetler arttığı gibi blockbuster dediğimiz oyunları daha az yapıyorlar ama hala en kotu storedan bile dünya kazanç elde ediyorlar.
-
liberal kafanın içinden saçmalıklarla kendince iddalarda bulunmanı önermem. dünya artık daha görülür şekilde bölünmeye başladı. yabancı dili Türkçe olan yerli üretim liberalin anlayıp takip edeceği şeyler değil bunlar.
bağımsız şirketlerin (!) birden bire hep bir anda mix race pompalaması mesela o da "gomplo" idü mü liberal yeğenım? :))))
-
çıkmaya yakın konsol'u satmıştım pişmada oldum.
2 yıldır bi umut bekliyorum, videolarıda az buçuk dayanamadım izledim
PS5 bile alamyı düşündüm, dedim bekleyeyim
2.Bilgisayarımda ağlatacağım inşallah
7700x 4070ti 2x16gb m2ssd 2k-monitör
1.oyun bütün güncellemeler bittikten sonra oynadım
hiç bir problem yaşamadım yağ gibi aktı gitti
umarım problem olmaz 2.oyunda
ve böyle kaliteli oyunun Türkçe altyazı ve HATTA Dublaj'lı olması
ayrı bi mutluluk
-
Al benden de o kadar hocam çıktığı zaman bende de ps4 vardı kardeşim bitirdi bende netteki saçma yorumlara aldandım oynamadım
Neymiş hikayesi çok kötüymüş falan
Sonra yıllarca pcye gelmesini bekledim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Biri şu Sony oyun bölümünü kapatsın ya
Devlet memurları bile bunlardan fazla çalışıyordur, düşün o kadar bomboş oturuyorlar |
1'de fena değildi derken 😅 oyun rezil bir şekilde çıkmıştı 2 günde bir güncelleme geliyordu düzelmesi için, umarım aynı sıkıntılar olmaz
|
Benzer içerikler
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- repost nasıl yapılır
- hileli whatsapp
- tiktok"tan nasıl para kazanılır
- numara sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X